PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Pc ye bişeyler oldu

whitebuyucu
04/12/2006, 18:38
Dün arkadaşın bilgisayar format attım Ama İki problemle karşılaştım.

Birincisi : Bilgisayarda herhangi bir sayfa açtığımda sayfalar yavaş hareket ediyor . Aşağı yukarı hareket ettirdiğimde yavaş yavaş iniyo veya çıkıyo.

İkincisi: Benim ses Realtek AC 97 onun pc yede aynısını yüklemeye çalıştım ama yüklerken sona geliyo Pc restart atıyo kendi kendine.

Bu konularda bilgisi olan arkadaşlar varsa yazsın çünkü çıldırmak üzereyim.:mad: :mad:

Meteryus
04/12/2006, 18:44
İlk olarak kalın yazmanıza gerek yok. Kör değiliz.

İki sorununuz da aygıt sürücülerinin doğru yüklenmemiş olmasından kaynaklanıyor, uğraşmak yerine bilgisayarınızı bir teknik servise götürürseniz sizin yerinize yükliyeceklerdir.

turker
04/12/2006, 18:50
ekran kartı sürücülerini güncelleyin.

whitebuyucu
04/12/2006, 19:16

İki sorununuz da aygıt sürücülerinin doğru yüklenmemiş olmasından kaynaklanıyor, uğraşmak yerine bilgisayarınızı bir teknik servise götürürseniz sizin yerinize yükliyeceklerdir.

Kusura bakma yazı için de Kasayı servise getirip götürmek uzun iş Yapabileceğimiz bişeyler varsa yapalım yapamıcaksank en son çare zaten servise girecek.

Ekran kartıyla sesi güncelledik mi problem kalmaz mı yani

Black_Boyss
04/12/2006, 19:31
sistem sürücülerini kendi serilerinden ve güncel sürücüleri kurudugunuzda sorunsuz calisacaktir. driver problemi var...

orange
04/12/2006, 22:45

Herkez sorununu teknik servise götürse forumun bu kısmına %90 oranında gerek kalmazdı dimi.Bence soruna çözüm önermek daha mantıklı.

Meteryus
04/12/2006, 23:11
Herkez sorununu teknik servise götürse forumun bu kısmına %90 oranında gerek kalmazdı dimi.Bence soruna çözüm önermek daha mantıklı.
Sıradan bir pc kullanıcısı windows kurduktan sonra ilk olarak sürücüleri tanıtır, kullanıcı eğer bu konuda bilgi eksikliği yaşıyorsa bir teknik servisten yardım almak daha sağlıklı ve hızlı bir çözüm olur.

Bununla birlikte bu forum altında çözülen sorunların çoğunu bir teknik servis elemanına sorduğunuzda yüzünüze aval aval bakacaklardır :)

BoraN
04/12/2006, 23:21
1. Sorun; turker'in de dediği gibi, ekran kartı sürücülerinin tanıtılması ile çözülür.

2. Sorun ise; doğru ses kartı sürücüsü tanıtılarak çözülebilir. Dogru marka ve doğru model olmasına dikkat edin. Eğer anakart ile bütünleşik bir ses aygıtı ise, Anakartın sürücü CD'si içerisinde olması gerekir. Eğer Sürücü CD'niz yoksa, anakartın üretici sitesinden, sizdeki mevcut anakart modeline ait sürücüleri bilgisayarınıza indirmeniz gerekir. Sonra kurulumu tamamlayabilrisiniz.

Teknik servisin de yapacakları bu kadardır. Ancak marka ve modellerin ne olduğu konusunda bir fikriniz yoksa, ya da nasıl bulabileceğinizi bilemiyorsanız. Teknik servise götürmeniz daha yararlı olacaktır. Birilerinin bu işten para kazanması lazım çünkü... :)

whitebuyucu
07/12/2006, 20:54
Arkadaşlar çok ve farklı bilgisayarlara format attım Ama böylesi ilk defa başıma geldi. :utangac: İlkinin driver ini yükledim sorun çözüldü:) ama ikincisini hala çözebilmiş değilim.:mad: Yani ses hala çözülmedi Forumdan da bu kadar yardım beklemiyordum. Çok şaşırdım. Hepinize teşekkür ederim.:hey: :hey:

karflake
07/12/2006, 22:12
Sp2'li bir Windows cdsi ile kurulum yaptıysanız, sp'siz bir Windows cdsi ile tekrar kurulum yapın, driver'ları yükleyin, daha sonra sp2'yi ayrı olarak kurun.