Tam Sürümünü Görmek İçin : Windows SB Server İç Mail Sorunu
Small Bussiness Server kurulu bir makinamız var. Exchange'de kurulu mail ayarlarıda yapılı durumda. Sadece iç mail olarak kullanmak istiyoruz. Bazı mail adresleri çok rahat gönder/al yapabiliyor. Ama yeni kullanıcı yarattığımda, bu kişi mailleri gönderiyor ama alamıyor. Diğer kullanıcı ile yetkileri aynı. Ben ancak Admin şifresini girdiğim zaman mailleri alabiliyor. O kişiye tüm Admin yetkilerini verdiğim zaman bile yine olmuyor. Oturum açma bilgilerinde admin yazmadığımız sürece mailleri alamıyoruz (ama gönderebiliyoruz.)
Bu sorunun çözümünü hala bulamadım. Bi yardımcı olursanız sevinirim.
Predator
01/12/2006, 18:37
Exchange'in versiyonu ve outlook'un versiyonu nedir? 2003 SBS SP kaç?
Birde mutlaka bir hata mesajı veriyordur ?
İlk olarak, sorunsuz çalışan hesaplardan bir tanesini çalışmayana tanıtıp denermisin?
Exchange 2003 sürümü. Outlook 2003 ama outlookla ilgili bir sorun yok. Çünkü daha önceden açılmış olan mailler sorunsuz gönderip alabiliyor. Hata olarak kullanıcı adı ve parolanızı doğrulayın diyor. Yani yanlış şifre. E bu gönder yaptığında sorun olmuyorda aldığı zaman neden sorun oluyor ki. Sonuçta tek şifre giriyorum.
Predator
02/12/2006, 09:39
Jakabo
Yukarıda
İlk olarak, sorunsuz çalışan hesaplardan bir tanesini çalışmayana tanıtıp denermisin? demiştim denedin mi?
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.