PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Çok Sınırlıyım

xXx
12/05/2003, 10:10
ÇOK SİNİRLİYİM:mad: :mad: :mad: :hmmm: :mad: :uff: :mad:

Cario
12/05/2003, 10:20
Hayırdır :confused:

ASA
12/05/2003, 11:58
Sinir kaynagina at bir kafa. Kesin cozum budur.

:cool:

HunTER
12/05/2003, 12:04
Sınır oldugun sey monıtor, duvar gıbı sert bı cısımse bı daha dusun derım :)

ASA
12/05/2003, 14:18
Tekme at o zaman (monitorse fi$ten cekili olduguna emin ol ).

:cool:

TeDDy
12/05/2003, 15:11
avazının çıktığı kadar bağır !!!!

işe yarıyor gerçekten :4: :4:

Sahin
13/05/2003, 01:09
Bende...

Sahin
13/05/2003, 01:10
Ne yapmışım gece ben yaw :)...

Scorpion
13/05/2003, 02:22
Ala ala benide sinir ettiniz bee

Bağıralım A....satıyım

unhappyboy
13/05/2003, 04:34
bende sinirliyim kariyer.nette başvuru yapamıyom kıl oldum adamlara:mad:

JakaBo
13/05/2003, 10:44
ben bazen bizim patronlara sinir oluyom, sanki en iyisini bitek siz biliyosunuz :mad:

Sinir kaynagina tekme atmam benim bundan sonraki hayatimi issiz gecirmeme neden olabilir :hmmm:

Bağırmak hakkaten iyi bir çözüm. Tabi patrona degil, şimdi şöyle kimsenin olmadığı bir pınarbaşında olsaydim.. Avazım çıktığı kadar bağırsaydım, kimse beni duymasaydi...

redial
13/05/2003, 10:53
Ehheeee, bakiniz assagilarda biryerlerdeki ooooofff, off konusu...
:D

Black_Boyss
13/05/2003, 11:01
allah sizi islah etsin nediyelim
hayat su gibidir.
bulandırmamak lazım..

bAhAdIr
14/05/2003, 00:38
Bende Sinirliyim...
Edited by Sahin
Üslup burda çok önemlidir!...:p :o

Sahin
14/05/2003, 01:30
İtiraf.com ile karıştırdın herhalde?

JARGON
14/05/2003, 01:53
İtiraf.com ne yaf not found veriyor desem :D

Sahin
14/05/2003, 03:43
Itıraf olarak dene...

unhappyboy
14/05/2003, 04:35
www.itiraf.com dene ......

JARGON
14/05/2003, 09:59
:) nazire yapmıştım ama neyse :p

bu arada bende çok neşeliyim :) :) :D :D :) :) ;) :cool:

ne yapsak acep bi konumu açsak

xXx
14/05/2003, 13:40
Ya bir gençlik organizasyonları düzenleyen firmaya site yapılacak. Kadın gençlere hitap ediyoruz değişik bir şey olsun demiş bende ona göre kafa patlatıp değişik tarzda bir çalışma yaptım, birde logo istemişlerdi onuda yaptım sonra kadın geldi inceledi x adresindde dandik bir site gormus illa onun gibi olsunmus ulam sitede 3 frameli solda menulu vasat bir site sonra logo olmamısmıs yazı tarzı olcakmıs cık cık >:E ulam hadi neyse dedik sil bastan 2 sürümü yaptık mavi tonlarda 3 frameli o da hos oldu logoyuda yazıya cevirdik kadın bu seferde demesinmi bu mavi tonu yerıne su x mavı tonu, yok efendim sayfada insan resmi olmasın dahada ciddi görünsün "haydaaa" ulam sen öğrenci organizasyonları yapıyorsun sonuçta gençlere çalışıyorsun ee ne bu ciddiyet sitende birde youth ibaresini kullanıyorsun hassst.. dedim icimden, sil bastan bir daha bu seferde 3 parcalı frame tasarımından gecti ekranı enlemesine 3 e bolelım oyle bır tasarım olsun dedı tabii birde ablam yanında evde çizdiği abuk bir logo tasarımı getirdi boyle olsun deye. Ya fikirlere tabiki saygımız var ama kardesim bu benim işim ve işime kimse karısmamalı otekılerı anladık bu logo ne??? Tabi bunları ben sadece izliyorum ablam programcı olan müd.müzle konusuyor bunları o da tamam dıyor ben fıttırıyorum. çizimdeki logo taklıdı seyı adam etmek ıcın 2 gun ugrastım tasarımı vs. bıraktım ınat ettım evir cevir olmadı en sonunda ne yalan soylıyeyım sogudun bu sıteden ısı ayrıcalıklı yapan guzellıkler ıcın ugrasmadım bastım standart tasarımı logoda orak cekıc gıbı oldu bakalım bu sefer begenecekmı >:E Çok sıkıldımı yazarken bu logosumsu şeyi tarayıcıdan bilg.rıma aktarıyordum karsımdada bilgs.internet vs. hiç anlamayan bir müşteri ve grafik ve estetik bakımından eksik programcı bir mudur aradada ben.... offff:confused:

Birde aynı gün sabah geldim bilgs. açtım benim 2.disk yok bilgs. görmüyor diğer bilgs. taktım yok yok yok diskten tık yok gitti 11000 imajlık arşivim bir o kadar da mp3 +çalışmalarım, programlarım, yedeklerim albumlerım kartı bozuldu galiba çünkü disk tıkırdıyor ama görünmüyor :confused:

HunTER
14/05/2003, 14:10
Yerınde olsam o musterıyı bogardım.. Iyı sabretmıssın..

HunTER
14/05/2003, 14:25
Bıde sen yazarken az bıle demıssın.. Ozellıkle tasarım ısıne kesınlıkle musterı bulastırılmamalı.. Burda musterıyı dızgınlıyecek olanda saygıdeger musterı temsılcılerı.. Ama adamlar cogu zaman sadece alacakları prımı dusunup gerısını umursamadıkları ıcın kabak bızım basımıza patlıyor..

Ama tabı cıddı kurumsal fırmalarda durum farklı.. Enformada calısan bı arkadasımın hıc butur sorunları yoktu.. Cunku musterı temsılcısı musterıyı dınleyıp envanterlerı topluyor ardından projeyı kendısı yonetıyordu.. Yanı musterı olaya sadece proje oncesı ve bıtımınde dahıl oluyordu..

Sonuc: mutlu personel, ıyı Is..

xXx
14/05/2003, 14:28
iyi iş kısmı tamam ama mutlu personel kısmı
nerdeeee....:rolleyes:

redial
14/05/2003, 15:14
aslinda abukluk, bir adamin hem site kodlayip, hem logo tasarlamasi ile basliyor, ikisi kesinlikle farkli kulvarlar...
Ama bizim memlekette ne yazikki boyle bu isler...

Bundan bir kac sene once, siteniz 10 sayfa olacak dedigim musteri, arkali onlu 10 sayfami diye sormustu, hep o gelir aklima boyle seyler duyunca...

Bir de bizde bu is boyledir, bi adam is sahibi olduysa, bir isletmesi varsa, az biraz da kar ediyosa, hele birde boyle site felan sahibi olacak kadar 'paraya kiyiyiosa' kesinlikle senden iyi biliyordur... E oyle ya, onun koca bir sirketi var, ayakta tutuyo, para kazaniyo, sen nerden bilecenki bu isleri, o bilir her seyi, sen ne isteniyosa onu yap

OOffffffffff, offf...

LEthaL
14/05/2003, 16:00
Bahadır o nasıl avatar öyle?
Sinirlenmemek lazım.
Sabretmek lazım.

:tabi: :tabi: :tabi: :tabi: :tabi:

EAN
14/05/2003, 18:38
04-) Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu ya da çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrımına yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır.

Örf ve adetlere uygun olmayan materyal kullanılmaktadır. Site kurallarına göre bu kabul edilemez.

Gereğinin yapılmasını öneriyorum.

Gurhan
14/05/2003, 18:44
+1

ArkHe
15/05/2003, 00:34
Vaktin birinde bir iş almıştım.Anlaştık falan baya büyük bir kurum.Adamların logosu falan var yani.Logo yazıdan ibaretti.Dedim en azından fontu alıyım ben gereğini hallederim vs.Tasarıma uygun işerim vs dedim.Adam bana demezmi; -"Onu ben Paint ile elle yazdım.".

Adam elle yazmış ya.Var daha böyle olaylar.Karışılmamasından yanayım herkez gibi...

//O derece sinirlenmişsin ki;
Başlık ve konu içeriği aynı cümleyi içeriyor ve başlık küçük harfle yazılmış içerik büyük harfle.Ama ikisi de türkçe karakter kullancak şekilde yazılmış :D İlginç geldi de...:garip:

Kolay Gelsin...

Mingitau
15/05/2003, 13:15
Ben önce müdürden başlardım ;)

xXx
15/05/2003, 14:23
BEN GENE SINIRLENIYORUMMMMMMMM
HUNTER AZ KALDI TAVSIYENE UYMAYA....
:mad: :mad: :mad:
KADIN GENE BURADAAA...........:aglama: :aglama: :aglama:

HunTER
15/05/2003, 15:16
Allah sana sabır versın :mad: O kadınıda nası bılıyosa oyle yapsın.. Amin..

xXx
15/05/2003, 15:39
Ya 1 haftada 5 ayrı tasarım yapılırmı şimdi 6.ya başladım yok abicim yok bu kadın kesinlikle rahatsız biri psikolog değili ama daha öncede böylesi biri ile karşılaştım az çok tahmin yürütebilirim sanırım :mad: Sinirim öyle bozulduki bir FrankSinatra dinliyorum bir Kylie Minogue sinirimi dağıtamadım bir türlü ulam ne güzel baslamıstı gunum. Alt kattaki kızın bütün gün canının sıkılmasını bahane edip bir kitap hediye etmiştim çok sevinmişti:) e tabiki bende:1: en sonunda baharın güzelliği bizede nasip oldu diyordum ki bu MEDUSA geldi gene
offff of

Mingitau
15/05/2003, 17:16
Abicim dikkat et öc alırken, bitkisel ilaçları kullan:D Kimse bişi anlamasın...

Gurhan
15/05/2003, 17:24
vallaha hocam bence alt kattaki kızın hatırına bişey yapma
basin belaya filan girer
yani boşuna kitap almış olursun:)

Mingitau
15/05/2003, 17:32
Ehu ehu ehu...

xXx
15/05/2003, 18:24
Zaten yeşil yeşil bakması ilaç gibi geliyor vallahi:1: ahhh ah

--------
Ya kadının abuk logo fikrini iyi kötü bir şekle soktum yanın daki bayan beğendi bu "işte s nin kuyruğu şöyle olsun vs. bende kompozisyonu bozar öyle değil böyle yapmaya çalışalım dedim yanındaki bayanda onayladı AMaN! bir anlık gözlerinin ifadesini görmeliydiniz çaktırmadı ama mütiş bir panik bakışı vardı "illada benim düşüncem" diye bağırıyordu adeta yok abicim yok bazı şeyler için psikolog olmaya gerek yok. Ama o MEDUSA nın yarattığı GerrGİnnliği yeşil yeşil gözlerle telafi etmeye çalışıyorum ahhhh ahhh :3:

Mingitau
15/05/2003, 18:29
BT camiasının başı sağolsun bir daha... :D

HunTER
15/05/2003, 19:37
Bu anı ınıs cıkıslar motoru yakabılır dıkkat et :) ( yoksa o daha onceden mı yanmıstı :D )

bAhAdIr
18/05/2003, 22:51
Halamı Sinirlisin Gardaş!..:rolleyes:

Mingitau
18/05/2003, 23:39
bAhAdIr su ya da sc ile uğraştın mı hiç?

xXx
19/05/2003, 10:03
Galiba aşık olma semptomları görmeye başladım kendimde:melek:
ahhh ahhh:1: