PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Myleague ve Tavla

ASA
11/05/2003, 17:58
www.myleague.com gibi guzel bir site var. Ce$itli oyun sitelerindeki degi$ik oyunlar icin (tavla, bilardo, monopoly vb) bircok lig var.

Bu liglerde siralamalar oldugu gibi, turnuvalar da yapiliyor ve gayet eglenceli.
En buyuk tavla ligi www.myleague.com/allfun adresinde, ben de uyesiyim. Uyelik ve oynamak bedava.

Bir de bux denen bir sistem var, biz buna hayali para diyelim. Turnuvalara katilirken kullaniyorsunuz ve turnuvalari kazandikca ya da dereceler elde ettikce bu buxlardan elde ediyorsunuz.

Gelelim bu konuyu neden site tanitim bolumune yazmadigima. Cunku bu daha cok buraya uygun bir konu gibi geldi, ha bir de Ansugo bacim hakkindaki son fotograflari da eklemek istedim.

1. www.noyan.net/asa/shotz/ansugo_out_of_order.jpg
Adindan da anla$ilmakta oldugu gibi, ansugo ardarda gelen kirilmalar sonucu iptal olmu$tur ve kendi pullarini (beyaz) nerede toplayacagini unutmu$tur.

2. www.noyan.net/asa/shotz/terbiyesiz_asa.jpg
Burada ise ben cok buyuk bir terbiyesizlik yaptim... Insan bunca yillik arkada$ina en azindan 1 sayi verir be! Hadi neyse sayi vermedik bari uranus degil mars etseydik!

3. www.noyan.net/asa/shotz/resital.jpg
Bu da Ansugo'nun ba$ina gelenin aslinda herkesin ba$ina (bendeniz haric) gelebilecegini gostermektedir :)

:cool:

Ali Sarı
11/05/2003, 18:15
Ansugoooo, çık yerin dibinden :)

Ansugo
11/05/2003, 22:02
Tavla bir zar oyunudur. Gelmedi gelmez. Hani zari elinde sallasan gelme ihtimali olan, Yahoo da hic gelmez. Gele gele ustune, ne istir belli degil.

Bunlar bir yana ASA'nin ScrMontaj konusunda ki yeteneklerine hasta olmamak elde degil. Bir insan paint ile bu kadar iyi montaj nasil yapabiliyor anlamak mumkun degil :p

Ali Sarı
11/05/2003, 22:12
Ahahah, gel de ifadeni aliim ya. Ama çamura yatmak yok :)

ASA
11/05/2003, 22:25
Harddiskte yer olsa, oyunu canli olarak kaydedicem bir desktop recorder ile ama yok, iftiraci, puu.

:cool: