PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : I$ ilani (PHP + MySQL + Secure Coding)

ASA
10/05/2003, 10:18
Hayatimin firsati ile kar$ila$mamdan ve bunu kabul etmemden dolayi elimdeki devam eden projelerimi birakmak zorunda bulunuyorum. (guvenlikle ilgili olanlar devam ediyor).

Projelerden bazilarini bazi arkada$larima devrettim. Buradan da birileri nasiplensin diye du$unerek bu mesaji yaziyorum.

- Geni$ capta bir proje.
- PHP ve MySQL kullanilacak.
- Ileri derecede PHP ve MySQL bilginizin olmasi onemli, ayrica PHP'de guvenli kodlamadan haberdar olmalisiniz.
- Tabii ki bir admin bolumu ve 2 farkli seviyede kullanicilar icin login, mesajla$ma, vb i$lemler olacak.
- Remote (uzaktan) cali$acaksiniz, yani dunyanin neresinde olursaniz olsun evinizden kodunuzu yazabileceksiniz.
- Proje bitmeden muhtemelen para almayacaksiniz, ucret konusunu i$e kabul edilirseniz diger ortagim ile konu$acaksiniz.
- Projeyi mumkun olan en kisa surede tamamlamalisiniz.

Ba$vurularinizi en kisa zamanda asa@sis.com.tr adresine yapabilirsiniz, e-postanizin konu kismina "Is basvurusu - 10/05/2003-3" yazarsaniz yakalamam kolay olacaktir.

Tum ba$vurular gizli tutulacak, aranan ki$i bulundugunda buradan haber verilecek, foruma yapilan ba$vurular dikkate alinmayacaktir.

Her e-posta cevaplanmayabilir.

Bir de benim sececegim bu ki$i, benim tavsiyem ile bu i$i yapacagi icin yuzumu kara cikarmamasi yararina olacaktir :)

Ba$arilar.

:cool:

redial
10/05/2003, 10:59
sigoratamiz olacak mi :pP

HunTER
10/05/2003, 11:36
Bu ıste ıngılızce sartı vardır sımdı :)

ASA
10/05/2003, 12:04
@redial;
Sen gel bi 50 amperlik takarlar icabinda :D

@HunTER;
$art degil, ama Ingilizce bilmek bir arti.

LoS.ToF
10/05/2003, 22:57
@ASA hocam. Şu anda elimde bir satış sitesi var ve biraz uzun süreceğe benziyor. Yoksa talip olurdum.

@Redial hocam sana 50 amperlik yetmez.

LEthaL
11/05/2003, 21:12
Ileri derecede PHP ve MySQL

Nasıl yani? :)

ASA
11/05/2003, 22:15
@Lethal;
PHP dili ve MySQL veritabanina a$ina, uzun sure bu sistemlerle cali$mi$, ce$itli projeler uretmi$/tamamlami$, bu 2 konu icerisinde herhangi bir sorun ciktiginda kisa surede cozebilecek kabiliyete sahip ki$ilerden bahsediyorum.

LEthaL
12/05/2003, 12:38
Tamam anlaştık. :)

ASA
15/05/2003, 15:37
Ilginiz icin te$ekkurler arkada$lar, $ansli ki$i secildi.