Tam Sürümünü Görmek İçin : Fax ?
Merhaba,
Kücük caplı bir yer gelen faxlarının fax cihazından kagıda cıkmasını istemiyor.
Gelen faxların bilgisayardan toplanmasını istiyor. Gelen faxlardan istediklerini yazıcıdan cıkartacak.
Bununla ilgili önereceginiz program varmı?
Şimdiden Teşekkurler
Bu konu üzerinde çok durdum, bir çok program inceledim fakat fax için hazırlanmış bir tane yeni program bulamadım. En yeni olanı 2000 de yapılmış ve kullanamadım bile.
Eğer son dönemlerde yapılmış yeni bir fax programı bilen varsa banada çok faydası olacak...
Gurhan faxtalk a baktım ücretli. Programı aldıgımıza degermi?
Biraz programdan bahsedersen sevinirim.
(Ücretsiz bir program bilen varsa yazarsa sevinirim)
teddmcload
24/11/2006, 23:40
eğer windows kullanma zorunluluğunuz yoksa linuxta çalışan hyflax'ı önerebilirim.
teddmcload bu programı kullanacak kişiler cok fazla bilgisayar bilmiyorlar ondan dolayı windows üzerinde ve kolay kullanımı gereken program gerekli :(
Fax talk kullandım ben. İşinize yarar sanırım rockwell modem içerisinde hediye geliyor. Bi tane modem alin fax programınız olsun ;) Ceviz warez e izin verse ben yapacagimi bilirim ama...
anladığım kadarıylan normal bir terminal kullanıyorsun, eğer SBS kullanıyor olsa idin kendi içinde tam senin istediğin gibi bir fax server mevcut :P faxtalkı bende kullandım bir sorun çıkmadı.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.