Tam Sürümünü Görmek İçin : sakal tıraşı ve kolonya
merhaba arkadaşlar bişi sormak istiyorum size tıraş oluyoruz derimizi yüzüyoruz hadi kremi anladım fakat kolanya surupo neden kendimizi yakıyoruz anlamadınm bilen bi analatsında kurtulak şu işkenceden.
Zerzevat Adam
08/05/2003, 17:56
evet bencede
Mingitau
08/05/2003, 17:59
O yanma yüzüne alkol değmesinin eseri. Alkol değmesinden sonra hani olurda mini mini delikler açtıysan yüzünde o kısımlar için bir nevi temizleyici, zaten ondan yanar, galiba mikrop kapmasını önlüyodu bi derece,.
Zerzevat Adam
08/05/2003, 18:13
evet doğru
Ali Sarı
08/05/2003, 19:20
Traş losyonu kullanın :P
bir yerde okumuştum, alkolün mikropları temizlemenin yanında yaranın iyileşme süresini uzattığı belirlenmiş. yani alkol sürünce mikroplar uçuyor ve yanındada sağlam hücreler ölüyormuş.bu yüzden yara daha geç iyileşiyormuş. diyorlar.
Kolonya surulmezse cok kasinti yapiyor. Kolonyanin markasi Arko olmazsa daha kotu kasiniyor :P
Ancak krem neden trastan sonra suruluyor anlamiyorum. Esas onceden surmek lazim ki rahatca kazinsin.
Ali Sarı
08/05/2003, 22:21
Orjinal mesajı gönderen Ansugo
Esas onceden surmek lazim ki rahatca kazinsin.
Ne kazıtıyorsun abi ya, alt tarafı sakal, yumuşak yumuşak kesiver işte :)
Duyan da bir tutam sakalın var sanacak :kuuul:
Bi de kıl dönmesi diye bi şi var :)
Eee demek ki benim berber i$ini biliyormu$, kremi hem tra$tan once hem de tra$tan sonra suruyor.
Bir de $u var, o kolonyayi berber eline alip suratiniza surmeden once ve surdugu sirada kasiyor insan kendini, "ulen karizmayi cizdirmeyelim, yaniyo yaniyoo yaniyooom uleeeen" boyle bir durumda da yuzunuzde nefesinizi tutmanizdan kaynaklanan bir renk degi$ikligi oluyor, berberiniz de size icten ice guluyor, ama onun da yuzu en az bizim kadar yaniyor tra$ oldugunda :)
Evde tra$ makinasi kullaniyorum, cok memnunum.
:cool:
O tras makinasi denen surat grayderleri butun derimi pul pul kabartiyo, goren cuzzam oldum saniyor. Yeri gelmisken bu tras makinalarinin kopukle felan kullanilabilenini yapmislar, varmi kullanan?
Ikı uc haftada bı traş olun ızdırabınız azalsın.. Sahsen ben ınsanlıktan cıkana kadar traş olmuyorum :)
selam arkadaşlar çok saolun ya acayip şeyler yazmışsınız en azından biraz güldük
şimdi bakalım
omerbalyali slem adamsın abicim ya o doğru bu doğru ulan hiç yanlış yokmu :)
Axion kardeş saol sanada bizi aydınlattığın için :hiohahoha
yok ya hiç traşlosyonu kukllnamadım nasıl bişi bilmemde bence aynıdır eyüp sabriyle ayrıca alkolum hücre öldürmesi mantıklı yakıcı abicim baksana ait den farkı yok ayrıca redial in benzetmesi süper abicim grayder hahaha en çokda ona güldüm saolun arkadaşlar.
Mingitau
09/05/2003, 11:08
Abi en iyisi sen hiç traş olma, yakışır yani sana şöyle bi uzun sakal...
Valla benim çene bölgemde bi hetfield sakalı var... Fauller de zati çenede... Geri kalan yerleri almak pek bi sorun olmuyor... Özel bir kalıp yaptırdım, onu takıyorum surata... Açıkta kalan yerleri iki saniyede götürüyorum... Ev arkadaşım "piskopatsın oluum sen" diyor; adımı yamyam Henibal'a çıkarttı fiko... Ayrıcana tıraştan sonra herhangi bir madde sürmüyorum surata, sıcak suyla yıkayıp nemli havluyla masaj yapıyorum, o kadar... Saç-sakal sitilim şirkette pek sorun yaratmıyor, özgürülükçü-kapitalist-liberal bir şirket bizimkisi; benim gibi eski anarşistlere de sevgiyle yaklaşıyorlar ama bilmem, belki gizliden gizliye kuyumu kazıyorlardır, belli mi olur?! :D
Deme be.. Cok cırkın bıseysın oyleyse sen :D
Evat...
Bundan sonra beni "Hannibal" diye de çağırabilirsiniz...
:p
Orjinal mesajı gönderen AliSARI
Ne kazıtıyorsun abi ya, alt tarafı sakal, yumuşak yumuşak kesiver işte :)
Alt tarafi sakal ama ust tarafi biyik.
Offf
Kıldan tüyden bir konuya 2 sayfa mesaj vay beee. :)
omerosmanoglu
11/05/2003, 13:43
Bepanthene Krem ile Limon (Gerçek Limon) sıkıp sürün hatta saçınıza bile sürebilirsiniz, Hem mikropları kırıyor hemde saça ve yüze iyi geliyor.
Orjinal mesajı gönderen Sahin
Kıldan tüyden bir konuya 2 sayfa mesaj vay beee. :)
Sakalin cikmiyor mu karde$im senin :) Kildan tuyden konu olur mu bu, cumlemizin sorunu :D
20 yaşında idim, ailece trenle yolculuk ediyorduk biletler kontrol edilirken babam aile bileti dedi adam bana baktı baktı bu amcadamı aileden dedi, gülmekten ölmüştük ama bütün üniversite hayatım boyunca sadece bir kere traş olmuştum.
Niye bu sözlerine bu kadar alındıysam :)
Hehehe, demek sakalin cikiyormu$ ama sen de HunTER gibi kendi haline birakiyormu$sun :)
Ama i$in ozu demek ki senin de bu kil-tuy ile anlatacak bir hikayen varmi$ ;)
Aslında çok hikayem varda her yerde anlatılmıyor :)
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.