Tam Sürümünü Görmek İçin : programlarin baska bir bilgisayarda calismasi
Flagrant
19/11/2006, 09:42
mrb,
visual studio c++ 6.0 da yazdigim bir console uygulamasinin veya mfc uygulamasinin baska bir bilgisayarda calismasi icin ne yapmam lazim? Hazirlayacagim klasorun icine hangi dosyalari atmam lazim?
programina gore degisir aslinda.Basit bir programda sadece exe yi tasiman yeterli olurken bir baska programda statik baglanmamis dll ler,disaridan okudugun dosyalar (.ini vs) baska exe ler vs bir cok sey olabilir.
Bir setup olusturma programi kullanirsan o sana gerekli dosyalari istedigin klasor duzeninde olusturacaktir.
yesilvadi
19/11/2006, 20:10
sanırım bir problem yaşadın. eğer programı debug modda derlersen hata ayıklama amacıyla büyük boyutta içinde extra kodlar barındrıan ve derleyicisiz çalışmayan bir versiyonunu üretmiş olursun ve dağıtılıp kullanılan çıktı bu değildir. başka bilgisayarlara dağıtmak için programını release modda derlemelisin
Flagrant
22/11/2006, 01:24
tesekkurler release modda calistirinca oldu. Peki ama sunu merak ediyorum ben bir program yaptim c# da, Windows application, 7 tane textbox var ve 14 tane combo box var. textboxlara istenilen yaziliyor combo boxlarda da harf notu ve kredi seciliyor sonucta da ortalamayi yazdiriyor. Bu program 7,26 mgb tuttu biraz fazla degil mi? Bunun sebebi nedir ?
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.