PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Açılmayan XP

Sahin
07/05/2003, 22:57
Xp açılıyor gibi oluyor sadece masaustu görünüyor ikonlar gelmeden tekrar kapanış ekranı geliyor ve kapanıyor tekrar kendiliğinden açılıyor tekrar aynı şeyler oluyor ve kapanıyor.

Virüse benziyor ama sistemi daha yeni kurdum ve office ve acdsee dışında program kurmadım.

Çok ilginç bir windows tuhaflığı daha. Ne olabilir benzer bir durum gören var mı?

Bozo
08/05/2003, 10:46
bendede olmuştu ama masaüstü gelmeden, hoşgeldiniz ekranıına geçtiği anda restart. sistemi kurduktan bir gün sonra olmuştu.
ama kurulumdaki kurtarma aracı işe yarıyor.sende deneyebilirsin.

Volkan Uzun
08/05/2003, 11:27
bende de olmustu, avermedia tv kartımın certified driverlari olmadigi içindi sanırım, kartımı çıkartınca düzelmişti, sende bu tip bir donanım uyumsuzluğu olabilirmi

Sahin
08/05/2003, 12:31
Ben kurdum 1 ay soeunsuz çalıştı sonra bu olay çıktı aniden, üzerine kurayım dedim şimdi herşey yarım kaldı gerçekten sinir bir durum.

BerkH
09/05/2003, 00:08
Aynı sorun bendede oldu arkadaşlar 3 kez denedim inatla nerede oldugunu bulabilmek için, büyük bir ihtimalle service pack 2 yi indirip, yeniden xp yi etkinleştirirsek bu sorun çıkıyor. Son 2 formattır yuklemiyorum service pack 2 yi.
Sizler yukledinizmi bu yamayı?

Gurhan
09/05/2003, 13:49
güvenli kipte çalıştırınca çalışmıyormu
çalışıyorsa başlangıçtaki programları kaldır hocam
başlat > çalıştır > msconfig > başlangıç
konumundaki sistem dosyası olmayanları kaldırırsan belki düzelir
bölede düzelmezse sürücülerden dir
sürücüleri tek tek kaldırıp yeniden kurman gerekebilir
kolay gelsin...