Tam Sürümünü Görmek İçin : Windows unnistall dosyaları
gok_tengri
12/11/2006, 13:11
C de Windows a tıkladığımda unnistall adı altında bir sürü dosya bulunmakta. Bunlar gizli dosya halinde. Yani gizli dosyaları görünür hale getirdiğimde görebiliyorum. Bu dosyaların hepsinin içinde de spinist adı altında başka bir dosya var. Bunlar bilgisayar için lazım olan dosyalar mı silmemin herhangi bir sakıncası var mı?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Eğer SP ile başlıyorsa bunlar Servis Pack veya yamalarla ilgili dosyalar olabilir. Bu durumda silmemen iyi olur. Silersen sadece yama kurulum dosyaları silinmez, yama kurulumu öncesi sistem dosyalarda silinebilir. Dikkatli ol.
gok_tengri
12/11/2006, 21:32
$MSI31Uninstall_KB893803v2$ isim aynen böyle.
service pack dosyaları bu olsa gerek $hf_mig$ içinde update filan yazıyo bi sürü.
Service pack uninstall dosyalarını silmek bildiğim kadarıyla herhangi bir probleme yol açmıyor. Sadece herhangi birini kaldırmak istediğinde kaldıramazsın o kadar. Yoksa onları silince güncellemelerin silineceği pek mantıklı gelmiyor. Öyle de olsa tekrar yüklemek zor olmasa gerek. Ben bulduğumu siliyorum ve bir zararını da görmedim şu ana kadar...
gok_tengri
13/11/2006, 14:57
Service pack uninstall dosyalarını silmek bildiğim kadarıyla herhangi bir probleme yol açmıyor. Sadece herhangi birini kaldırmak istediğinde kaldıramazsın o kadar. Yoksa onları silince güncellemelerin silineceği pek mantıklı gelmiyor. Öyle de olsa tekrar yüklemek zor olmasa gerek. Ben bulduğumu siliyorum ve bir zararını da görmedim şu ana kadar...
sizin bilgisayarda da bahsettiğim dosyalardan var mı? sildiniz mi bu dosyları? ben bu konularda pek bilgili değilim de kusura bakmayın.
Az önce bir düzine kadar daha o klasörlerden sildim. Henüz restart atmadım ama herhangi bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Restarttan sonra tekrar bakar durumu bildiririm...
gok_tengri
14/11/2006, 18:40
tamam saolasın kardeş.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.