Tam Sürümünü Görmek İçin : Nice mutlu yıllar Muharrem
Nice mutlu ve uzun ömrüler dileriz kardeş.
.-----------------------------------.___
,,,,,, / Yinemi yavaş Ceviz `.
| @| | Ne zaman tasiyacak Sahin sunu ya )
| |) /'---------------------------------------------'
| (//|` .-------.
\ _/ __.--/______ /|
)( ( | .---. ||
.' `-.__ \ |(Ceviz)||
/ \ \|`. \ |`.___.'||\
J | \ `\ \.-'. `------'\ \
| \ `.__.--. `.'.___.-' \
| `-.___.-' L`` `. \
/ |`. `. \
| |-.`..-'] _.)
| _ ____.-'-._ \\ _.---' ||
`----' \| `----' ||
\/____.------. \ || ||
\ / X |`-. \ || ||
X / \ | / `.\||-. ||
/ \ \ J|.-.(_||__) ||
/-' \_/ (_.___) ||
||
Mingitau
03/05/2003, 16:48
Nice mutlu yıllara....
@Şahin güzel bir resim:)
Uzun, sağlıklı ve mutlu yaşa :)
omerosmanoglu
03/05/2003, 17:35
Uzun ve Sağlıklı ömürler
muharrem_tac
04/05/2003, 00:26
Teşekkür ederim.Resim için de ayrıca teşekkürler.Tamamen bana benzemiş.
BT, Sevgi ve Mutluluk dolu nice yıllara..
Iyi ki dogdun Muharrem karde$im.
Dogum gunleri icin ufak bir script yazilmasini ve her dogum gunu olana bizler tarafindan hazirlanmi$ mesajlarin, random olarak foruma ya da e-posta adreslerine yollanmasini saglamak icin ceviz.net sunucusu onunde oturma eylemi yapmayi planliyorum.
:cool:
muharrem_tac
05/05/2003, 11:38
Teşekkür ederim herkese.
Orjinal mesajı gönderen ASA
Iyi ki dogdun Muharrem karde$im.
Dogum gunleri icin ufak bir script yazilmasini ve her dogum gunu olana bizler tarafindan hazirlanmi$ mesajlarin, random olarak foruma ya da e-posta adreslerine yollanmasini saglamak icin ceviz.net sunucusu onunde oturma eylemi yapmayi planliyorum.
Valla forumun kurucusu bile doğum günlerini bu şekilde kutladıktan sonra bir sorun yokmuş gibime geliyor... Yani ne bileyim, böylesi daha sıcak ve içten... Hem GSM operatörlerinin ikide bir cebimize gönderdiği tebrik ve kutlama mesajlarından sıkılmayan var mıdır?..
Yalnız "random olarak gönderme" olayını annamadı ben? Random derken, örneğin "Şahin'inki gitti fixman'ınki gitmedi, naapim, randomum ben, saçmayım..." gibi bir durum mu söz konusu olacak?..
Bi de unutmadan nice yıllara Muharrem!..
Nice mutlu yıllara muharrem abimiz :)
Polis Teşkilatı seninle gurur duyuyor :super:
nice sağlıklı ve başarılı yıllara abi Allah gönlüne göre versin koçamışın gari. :hiohahoha
muharrem_tac
05/05/2003, 18:35
Çok teşekkür ederim.Evet kocadık gali...:)
Orjinal mesajı gönderen fixman
Valla forumun kurucusu bile doğum günlerini bu şekilde kutladıktan sonra bir sorun yokmuş gibime geliyor... Yani ne bileyim, böylesi daha sıcak ve içten... Hem GSM operatörlerinin ikide bir cebimize gönderdiği tebrik ve kutlama mesajlarından sıkılmayan var mıdır?..
Yalnız "random olarak gönderme" olayını annamadı ben? Random derken, örneğin "Şahin'inki gitti fixman'ınki gitmedi, naapim, randomum ben, saçmayım..." gibi bir durum mu söz konusu olacak?..
Bi de unutmadan nice yıllara Muharrem!..
Espriyi kaptin, ustune espri mi yapiyorsun, yoksa o laflari ciddiye mi aldin cidden ben de anlamadim.
Ama bu mesajlarin yanina oyle bir script yazilabilir, herkes onceden 5'er tane dogumgunu tebrik mesaji yazar, bunlar veritabanina konur, her dogumgunu olana da bu mesajlardan 5'i rastgele secilip, mail atilir.
O ki$i foruma uye olup bir daha bakmami$sa ya da birilerine dellenip forumdan uzakla$tiysa hala hatirlandigini bilir.
Bi de eylem meylem demi$im cevik kuvvetin yaninda, aman diim ne eylemi, attraxion falan, kivir, cevir kazi yanmasin :p
muharrem_tac
05/05/2003, 23:05
Şaka maka şenlik bitti Yıldız Teknik'te kavgalar başlamış:
http://www.internethaber.com/mays/article_view.php?aid=179163
Çok üzücü olaylar...
Bu kavga eden öğrencilerin çoğu salak geriye kalan kısmı da saf.
Neyin kavgasını veriyorsunuz?
Siz orada bir vatan ve din kardeşinize taş atarak ülkeyi ileri götüreceğinizi mi sanıyorsunuz?
Muharrem hocam, yerinde olmak istemezdim. Bu insanlarla uğraşmak zor zanaat.
Sevgiyle,
muharrem_tac
06/05/2003, 01:06
Estağfurullah Ersin Hocam,uğraşmak ne kelime,herbiri bizim değerli bir kardeşimizdir biz bu mesleğe girerken kimseye vurmamaya,düşeni kaldırmaya ve kul hakkına girmemeye yemin ederek girdik.Hamdolsun çok gerekmedikçe bizi bu görevlere götürmüyorlar.
bende buraya eylem yapanlar hakkında bişiler yazıcaktım ama
muhharem abinin bu msj'ından sonra yazıcak pek bişey kalmadı :super:
Gerçekten çok zor meslek bilirim( babamdan:) )
Allah Polis ve Askerlerimizin yardımcısı olsun
Istanbul'da ne zaman cevik (celik miydi yoksa) devreye girse, tv'de veya sokakta gorsem, Muharrem'i ariyor gozlerim.
Hayir birgun karambole ortada duruyorum diye beni de goturecekler merkeze, o zaman tani$icaz Muharrem'le :)
Ali Sarı
06/05/2003, 16:32
Dün de İÜ'de, yıldızda dayak yiyenlerin öcü(!) alınmış sanırsam. Bugün okulun herbir köşesinde polis vardı. Gerçi alıktık ama okulun kapısında panzer görünce insan şaşırmıyor değil :)
Mingitau
07/05/2003, 14:53
Töbe estafurullah.....
Yaw hangi akılla böyle bişi yapıyorlar anlayamıyorum, yoksa akıl denen nesneden hiç mi yok?
Her ne kadar birileri de bizi benzetse bu tip şeylere...
Bu arada zannederim öğrenci sayısının da etkisi var bu tip şeylerde. Mesela bizim okulda pek öğrenci yok maksimum olacağıda zaten 4000 kişi. Şu sıralar 250 kişi filan herkes birbirini tanıyor ve herkes birbirine saygı duyuyor.
muharrem_tac
07/05/2003, 20:22
Orjinal mesajı gönderen ASA
Istanbul'da ne zaman cevik (celik miydi yoksa) devreye girse, tv'de veya sokakta gorsem, Muharrem'i ariyor gozlerim.
Hayir birgun karambole ortada duruyorum diye beni de goturecekler merkeze, o zaman tani$icaz Muharrem'le :)
Ne mutlu bize ki ASA üstat bizimli tanışmak istiyormuş.Buyur gel Şube Müdürlüğümüze misafirimiz ol.
Ali Sarı
07/05/2003, 21:59
Bugün (ya da dün) fen fakültesinde yapılan aramada döner bıçakları ve satır gibi genelde kasaplarda ve lokantalarda kullanılan aletler yakalanmış.
Pikniğe gidiyorlarmış da o sebepler almışlar yanlarına, öyle demiş bi tanesi.
Ne günlerdeyiz ya.
Volkan Uzun
07/05/2003, 22:09
çok mantıklı ,çünkü eğer birisii bıçaklar veya vurursanız cezası ağır ama "İŞ ALETİ" ile yaralarsanız cezası az.
döner bıçağı,tornavida,satır la yaralama sanırım hala indirimi olan iş aletleri
Ali Sarı
07/05/2003, 23:27
Bu aletler öğrenci için iş aleti sınıfına mı giriyor yani? :kuuul:
Mingitau
08/05/2003, 12:29
PArt time kasaplık yapıyoruz diyen çıkabilir belki... :D
Orjinal mesajı gönderen muharrem_tac
Ne mutlu bize ki ASA üstat bizimli tanışmak istiyormuş.Buyur gel Şube Müdürlüğümüze misafirimiz ol.
In$allah bir gun, ama bu aralar degil, hayatimda oyle bir degi$iklik oldu ki bugun, bundan sonra hicbir$ey eskisi gibi olmayacak.
ESKISINDEN DAHA DA HATTA COK DAHA DA GUZEL OLACAK.
Allah'in izniyle.
:) :) :)
Zerzevat Adam
09/05/2003, 00:22
Nice yıllara diyerek girelim ve şunu söyleyeyim eylem kelimesi bence sadece bir görüşün doğru gibi gözükmesine sebebiyet vermekte çoğu zaman...
biri çıkar fakir edebiyatı, biri çıkar bilmem bir yönün(sağ, sol penalt gol dermişim :D ) politikası, biri çıkar besmele çeker vââz verip "bak senin din kardeşinim gel bende yalan ne gezer" diyerek saflarımı uyutur....
Allah sonumuzu hayır etsin
Not:EYLEM Abla sözüm meclisten dışarı :cool: :D ;)
Volkan Uzun
09/05/2003, 00:24
ne o asa , evlilik falanmı ?
bahar havasıyla millet aşık oldu sanırım :)
benimde yaklaştı iyice evlilik tarihim bakalim
Umut AYDIN
09/05/2003, 07:52
Doğum günün kutlu olsun sevgili Muharrem (geç oldu biraz ama)
ASA henüz Muharrem ile tanışmadıysan büyük kayıp bence, yüreği ve muhabbeti bu kadar hoş olan bir insanla mutlaka tanışılmalı.
Mingitau
09/05/2003, 10:25
Bir çok kayıp verdik herhalde bu bahar, Bilgisayar milletinin başı sağ olsun:(
Zerzevat Adam
09/05/2003, 16:29
bilmiyorum yaşları yani asa'nın falan ama şu vardır tüm insanlarda özellikle 13-20 yaş arasındakilerin hormonları baharda azmaya başlar aynı çiçekler gibidir polen salgılar gibi birşeydir ve nedense ki nedeni budur bu aylarda nisan mayıs aylarında aşklar çok olur
benden kısa bir not çok bilmişlik yaptıysam kusura bakmayın ben bildiğim bilimsel sebebi söyledim:cool:
Ya$im 13-20 araligindan daha yuksek olmakla beraber, a$k, evlilik gibi $eyler de insanin hayatini degi$tirebildigi gibi, beni mutlu eden $eyin bu tip duygusal olaylar ile alakasi yoktur.
muharrem_tac
09/05/2003, 21:28
Orjinal mesajı gönderen Umut AYDIN
Doğum günün kutlu olsun sevgili Muharrem (geç oldu biraz ama)
ASA henüz Muharrem ile tanışmadıysan büyük kayıp bence, yüreği ve muhabbeti bu kadar hoş olan bir insanla mutlaka tanışılmalı.
Çok teşekkür ederim Umut Hocam.
"Sen nasılsan insanları da öyle görürsün." diye boşuna dememişler.
Orjinal mesajı gönderen muharrem_tac
"Sen nasılsan insanları da öyle görürsün."
butip topikleri sadece okur, muhabbetin ortasına dalmamaya özemde göstersem dayanamadım. Hocam çok güzel laf ettin, elini sıkmak isterdim :)
Kolay gelsin
muharrem_tac
10/05/2003, 14:57
Teşekkür ederim Hakan Hocam.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.