PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Program Arayüzü

ab
03/08/2002, 13:30
Selamlar arkadaşlar eski Ulesh ten engin adlı arkadaş bende bir programarayüzü yapmamı istedi bende 1 gecede soyle bir sey insaa ettim.

http://ab.realside.org/BI.GIF

nasılolmus olmazsa tekrar basliyacağim. Bu İnternet bağlantisihirbazi gibi birsey olacak tahmin edebildiğiniz gibi.

Aşağidaki notu lutfen Raistin gormesini saglayin :) Onemli

@RaistlinTheWiz: Bu konuyu ve imajı engin e gosterirsin sen, ben onun email adresini unutmusum ok hembu arada onuda foruma uye yap :)

:rolleyes:

Sahin
03/08/2002, 14:05
Program arayüzü gayet güzel olmuş.

Raist'e neden mail ya da buradan özel mesaj yazmayı denemedin ki?

Dur seslenelim bakalım duyacak mı. Raissssstttttttttttttttt

ab
03/08/2002, 19:28
abi cafeden outlook u konfigure etmem zaman alır ayrıca mailllerimi klurcalarlar ozel mesaj aaklıma gelmedi değil ama madem topic acacam dedim :) o zaman b uraya yazmak geldi aklıma . :)

RaiST
04/08/2002, 00:42
verdım engıne lınkı

Sahin
04/08/2002, 00:46
Tamam canim buraya mesaj yazmana bisey demedim ama özel mesaji ben yazmasam sanirim Raist zor görürdü bu mesaji.

RaiST
07/08/2002, 09:55
ewt photoshop bolumune pek gırmıyorum

Sahin
07/08/2002, 11:04
Gir kardes, niye girmicen ya dukkan senin :p

x-frequency
07/08/2002, 11:52
hehe
herkese selam..
ben engin.
bir çok kişiyi tanımıyom ama tanışabiliriz:)

alper selam. son gonderdiğim maili almışsındır umarım:)
almadıysan buradan yazabilirim. ya da ozeline.

nese şimdilik bai bai.

RaiST
07/08/2002, 11:58
sen kımsın lam?

x-frequency
07/08/2002, 17:45
acaba kimim:)

Sahin
07/08/2002, 17:47
Ben bu ismi duymustum sanirim ünlü programcılarımızdan biri ile tanışıyoruz. Selamlar kardeş vilkommen :)

x-frequency
07/08/2002, 18:20
ünlü programcı. bunu sevdim:)
ben engin... engin korkmaz.
sizlerle tanışmak büyük onur.

isweçli karde$ bu misafirperver davranışından dolayı sana sonsuz teşekkürler:)

herkese kolay gelsin..

Sahin
07/08/2002, 18:39
Bizde çok memnun olduk kardeş hoşgeldin.

Ben engin
engin korkmaz deyisin James Bond'un

adım bond
james Bond repligine benzedi.
:p

Sık sık uğra ok :)

RaiST
08/08/2002, 01:05
Orjinal mesajı gönderen Sahin
Ben bu ismi duymustum sanirim ünlü programcılarımızdan biri ile tanışıyoruz. Selamlar kardeş vilkommen :)

haha unlu programcımı?!

daha yenı orenıyo kerata.. benım cekirgelerden kendısı

Ömer
08/08/2002, 20:05
Orjinal mesajı gönderen ab
Selamlar arkadaşlar eski Ulesh ten engin adlı arkadaş bende bir programarayüzü yapmamı istedi bende 1 gecede soyle bir sey insaa ettim.

http://ab.realside.org/BI.GIF

nasılolmus olmazsa tekrar basliyacağim. Bu İnternet bağlantisihirbazi gibi birsey olacak tahmin edebildiğiniz gibi.

Aşağidaki notu lutfen Raistin gormesini saglayin :) Onemli

@RaistlinTheWiz: Bu konuyu ve imajı engin e gosterirsin sen, ben onun email adresini unutmusum ok hembu arada onuda foruma uye yap :)

:rolleyes:
abi çok hoş olmus ya yanlız compac yazısını sil derim reklama gider o :) bi ara bende uğraşmıştım bunla ama proğpram olarak eline sağlık.

x-frequency
09/08/2002, 11:27
Orjinal mesajı gönderen RaiST

haha unlu programcımı?!

daha yenı orenıyo kerata.. benım cekirgelerden kendısı

ehuehe.. ne yeni ogrenmesi lem. sen daha piasada yokken biz bunlarla uğarsıyoduk . hatta o kadar eski ki onceki hayatımdan biliyorum bunları:Pp
sen hiç ruhun tekrar tekâmûlü için encarnation-programming kastın mı ¿? haha tabiki hayır. onun ne olduğunu bile bilmiyorsun:)) hahaha.. ogrenciymiş.. sen gel bi kaç asır takıl yanıma da anca bişiler ogrenirsin belki:Ppp puahaha..

nese $aka bi yana raist-i severim.. iyi çocuktur. ondan linux hakkında çok şey ogrendim:)
üstad! tekrar saol:P
(:şımarma hemen:)