Tam Sürümünü Görmek İçin : web 2.0 tarzı
arkdaşlar su sekil grafik hazırlamak istiyorum ama bunu nasıl ne ile yaparım.photoshop için fırça bakayım dedim nasıl arıyacağımı bilmiyorum.lütfen yardım edin.
Meteryus
09/10/2006, 15:38
Custom Shape Tool(U) içinde benzeri şekiller var.
1. ilk olarak bir daire olustur. ardindan iki ucu sivri bir sekil yarat. örnek : <==>
uzunlugu dairenin capiyla ayni olsun.
2. daha sonra bunu kopyalayip kücük bir aciyla döndür ve konumunu ayarla.
3. 2. adimi istedigin sonucu alana kadar tekrar et.
karavanabatu
09/10/2006, 20:04
web 2.0 tarzı ile şekil arasında ne gibi bi bağlantı var acaba?
http://www.webdesign.org/web/photoshop/web-layout/web-2.0-design-kit.9249.html
teşekkür ederim msevim verdiğin adrestede web 2 diye bahsetmiş :) çok işime yaradı
Yahu ıyıce sacmalıyorlar.. Bunun Web 2.0 ıle ne ılgısı var? Daha dogrusu Web 2.0 da ne oluyor?.. Ilgılı ılgısız herseyı bır araya toplayarak Web 2.0 adında bır hurafe yarattılar sımdı kendı yarattıkları bu hurafeye kendılerı ınanıyorlar..
Hanı belkı burası yerı degıl ama, bence tum bu yaygara pıyasaya canlılık getırmek ıcın koparılıyor.. "10 derste Web 2.0", "Kım korkar Web 2.0 dan", "Karıyerınıze yon verın, Web 2.0 kurslarımız hızmetınızde", "Eskı sıtenızı yenıleyın! Web 2.0 Programlama yapılır"..
Yarın obur gun kendınızı "Web 2.0 ıcın Tasarım" adlı bı kıtabı alırken bulursanız sasırmayın..
Verdiğim linkin Web 2.0 ile tabii ki bir alakası yok, fakat son zamanlarda sıklıkla görülen bu efektleri sanıyorum yazar daha da "çekici" olması nedeniyle böyle bir başlık altında toplamış.
Ben soruyu nasıl soracağı mı düşünüyordum.Bence fazla takılmamak lazım.Sonuçta istediğimi aldım.Web 2 ile tasarımda değişti galiba.yeni nesil tasarım tekniklerimi demeliydim Bilmiyorum.herkese teşekkürler.
Zerzevat Adam
13/10/2006, 16:08
HunTER haklı. Kimse 2.0 veya 1.0 bununla ilgilenmez. Asıl web 2.0 kavramı farklılık ve kullanıcı deneyimi ile ilgilidir. Eğer Web 2.0 adı altında "prototip" ürün ve hizmetler ortaya çıkıyorsa burada bir farklılık, yani web 2.0dan bahsedilemez.
Bu grafik ise onlarca yıldır OMO vb. ürünlerin ambalajında kullanılıyor, buyrunuz web 2.0...
videolu anlatımla aşağıda hazırladım buyur.kusra kalmayın ps anlatmada hiç becerikli değilim ancak video yu izlediğinde aklında bu konuyla ilgli soru kalcağını zannetmiyorum.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.