Tam Sürümünü Görmek İçin : muharrem_tac :)
E-Kolay da "Çelik yelekler çelik değilmiş" haberindeki resim muharrem abimiz değil mi :cool:
http://www.ekolay.net/haber/haber.asp?PID=9&HID=5&haberID=107068
Cıdden ya.. Muharrem meshur oldun :p Artık bızıde tanımazsın
Mingitau
29/04/2003, 10:26
Evet o :)
Heralde nette Muharrem Abi nin resmini buldular....
ben olsam telif hakki isterdim :D
Mingitau
29/04/2003, 10:37
Bende isterdim :D ki doğrusu da o. Bu haberci milletini yakınen tanırım. Bir fotoğraf bu kadar çarpıtılamaz derim bazen...:p
Ya Muharrem zaten ünlü, geçen php ile ilgili bir şey arıyordum sitenin birindeki örneklerde yine Hakkı Hoca gibi Muharrem Taç örneğini kullanmışlardı. Kitaplar dergiler gazeteler hep ondan söz ediyor. Muharrem şu haberdeki resmini imzalayıp yollarmısın bir zahmet kardeş :p
harbi ya. avatarda goruyoduk simdide habelerde goruyoz.
:D
Orjinal mesajı gönderen HunTER
Cıdden ya.. Muharrem meshur oldun :p Artık bızıde tanımazsın
:D
Yaa gule gule az kaldi oluyordum. Olmedi isem de agladim.
muharrem_tac
29/04/2003, 19:39
Yok yahu meşhur olduğumuz filan yok.Hocamız sağolsun PHP kitabında bizim adımızı yazmıştı ve Bilim ve Teknik Dergisi'nde "Polis Teknolojisi" adlı bir yazım yayınlandı o kadar.
Bu resmi e-kolay'a taşıyan arkadaş muhtemelen google'da "çevik Kuvvet" olarak bir resim araması yaptı ve bizim resme denk geldi.Abartılacak birşey yok.Yine de benim için sürpriz oldu teşekkür ederim.
Habere tekrar bakınca Kayseri'de balistik koruyucu yelek imalatı yapan Ahmet Uslu'nun verdiği bilgilerin bizim için geçerli olmadığını gördüm.Bilgi İşleme geçmeden önce görev yaptığım Özel Tim'de kullandığımız çelik yeleklerin önünde ve arkasında bulunan ceplere toplam ağırlığı 20 kg'ı bulan seramik plakalar konulur.Taksim'e yapılan saldırıda bir arkadaşımız patlamaya yakın olmasına karşın bu çelik yelekler sayesinde kurtuldu ve şu anda gözleri görmemektedir.
Orjinal mesajı gönderen muharrem_tac
Taksim'e yapılan saldırıda bir arkadaşımız patlamaya yakın olmasına karşın bu çelik yelekler sayesinde kurtuldu ve şu anda gözleri görmemektedir.
Taksim'deki saldiri su 12 Eylul ile (bir gun once, iki sonra tam hatirlamiyorum) birlikte olan saldiri miydi?
muharrem_tac
29/04/2003, 21:55
10 Eylül 2001 saat 17:37
http://www.iem.gov.tr/cevikkuvvet/sehitlerimiz.asp
Evet. Ben o zaman Istanbul'da idim. Yabancisiyimdir Istanbul'un.
O siralar surekli o civarda dolanmamiz gerekiyordu. Orada patlama olmadan birgun once oradan asagi dogru iniyorduk. Bu kadar polis burada niye bekliyor diye icimden gecirmistim. Ertesi gun uyandim, televizyonda Taksim'in surasinda patlama oldu falan yaziyordu. Baktim benim icimden oyle gecirdigim yerde olmus. Bayagi bir lanet etmistim. Sonucta orada olen de yaralanan da olmustu (bayag yaralanan olmustu diye hatirliyorum), bunlardan biri ben de olabilirdim, arkadasimda olabilirdi, keza onlarin olmasi da farketmiyor, olen oluyor.
Yanliz sitede saldiriyi kimin yaptigi yazilmamis.
muharrem_tac
29/04/2003, 23:00
Saldırı bir intihar saldırısıydı ve işin ilginç tarafı saldırıyı yapan kişi bizim bir meslektaşımızın okul arkadaşı çıkmıştı.Ona da yazık oldu bizim arkadaşlarımıza da...Bu olayın gerçekleşmesinin üzerinden neredeyse iki yıl geçmesine karşılık etkilerini üzerinden atabilmiş değilim.Biz oraya ulaştığımızda etrafta et parçaları vardı korkunç bir manzara.Bunları yaşayan bu acıları çeken bir milletin evladı olarak bundan sonra benzer olayların olmaması için ne yapabilirsek yapmamız lazım.
Saldırıyı kimin yaptığına gelince ; yazmıştım ama kaldırmam istendi.
Cok zor ya.. Ustunden cokca zaman gecmıs ama.. Yınede basınız(basımız) saolsun.
Internet unlusu diyordunuz, alin size Muharrem abiniz :)
:cool:
muharrem_tac
30/04/2003, 18:21
Durun yapmayın abiler triplere girecem şimdi.
Mingitau
30/04/2003, 18:27
Gir Abi ya sorun değil şu bahsettiğin seramik levha laser ile güçlendirilmiş olanlardan mı?
muharrem_tac
30/04/2003, 18:50
Hee harbiden yaa.
muharrem_tac
30/04/2003, 19:12
Yahu bu soru ciddiydi galiba.Lazerle güçlendirilmiş olduğu konusunda bir bilgim yok maalesef.
Mingitau
01/05/2003, 17:02
Biraz ciddi yani.... Neyse Web işleriyle sorumlu hoca seramik üstüne eğitim görmüş, ona bi sorayım :)
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.