Tam Sürümünü Görmek İçin : Çok Zevkli Oluyo
İnternette tavla oynamak gibisi yok arkidişler.Şu anda bi İspanyolu bozguna uğratıyorum. Tavlada Türkler'in üstüne yok ya! Bu arada tavlanın geçmişini buyurun lütfen:
http://www.tavlacilar.com/manzara.htm
Bu arada oyun bitti. E tabi ben kazandım!
Ali Sarı
28/04/2003, 18:06
Bu konuda sayın ansugo bey hayli tecrübelidir. Yenilmek konusunda yani. Üstüne yoktur :) ASA'da almıştır ifadesini ben de. Ben yüz yüzeyken de almışımdır ya ayrı bir mesele :)
Bu arada sormayı unutmuştum. İyi oynarım diyen varmı bu oyunu? Yani varsa bir randevu ayarlayabiliriz internette?
Bu arada Ansugo'ya geçmiş olsun.:uff:
Yahoo'dayim beklerim her vakit. Yalniz, screenshotlariyla afi$e ettim mi Ansugo gibi aylarca ortadan kaybolmayacaksan. :D
:cool:
Orjinal mesajı gönderen AliSARI
Bu konuda sayın ansugo bey hayli tecrübelidir. Yenilmek konusunda yani. Üstüne yoktur :) ASA'da almıştır ifadesini ben de. Ben yüz yüzeyken de almışımdır ya ayrı bir mesele :)
Orjinal mesajı gönderen ASA
Yahoo'dayim beklerim her vakit. Yalniz, screenshotlariyla afi$e ettim mi Ansugo gibi aylarca ortadan kaybolmayacaksan. :D
Sizi ben zamaninda susturdum diye hatirliyorum :)
Sizin yenmeler OSS gibi. Bir yenmeniz 5 yenilginizi goturuyor galiba :D
@Ansugo bey, kanit var mi kanit, oyle atip tutmayiniz ASA'yi yendim diye varsa kanitlar ile geliniz bana, yakla$iniz guvercin adimlarla...
Yer ve zaman soyleyiniz oradayim ugurlu tavlamla.
Orjinal mesajı gönderen ASA
@Ansugo bey, kanit var mi kanit, oyle atip tutmayiniz ASA'yi yendim diye varsa kanitlar ile geliniz bana, yakla$iniz guvercin adimlarla...
Uyanik tavlaci kendine guvenip vidolara yanit veren magluplerin ileri de "Kanit var mi?" turunden sorularina slaaaphs seklinde cevap vermek icin her zaman kiyida kosede bir iki screenShot saklamalidir diye dusunuyorum.
Mesela bunun (http://ansugo.hypermart.net/Asaloser1.png) gibi veyahutta bunun (http://ansugo.hypermart.net/Asaloser2.png) gibi..
Eheheh. :P
( Bu arada hey gidi gunler, ocal.net gezerken bir yandan bacim ile tavla seyettiriyormusuz )
Vay be bir marsta bu sayılır :D
Allah düşman etmesin seni Ansugo :p
Ya ASA fena yenilmişsin duruma göre :D
montaj olmasin bunlar :D :D
E ASA görünüşe göre Marsa alışıksın. Benim marslarım pek etki etmez ozaman.Ama yinede bir maç iyi olur.Yani ciddi ciddi bir maç ayarlayalım. Cumartesi günü akşam saat 21 nasıl?
Çakya Muni
29/04/2003, 15:45
Benim anlamadığım ASA nın vakti zamanında (öcal.net zamanları :( ) gösteridiği snapshot lar neydi o zaman?
Ali Sarı
29/04/2003, 16:32
Orjinal mesajı gönderen Ansugo
Sizi ben zamaninda susturdum diye hatirliyorum :)
Sizin yenmeler OSS gibi. Bir yenmeniz 5 yenilginizi goturuyor galiba :D
Hahaha hiç güleceğim yoktu sayın yuri :)
Nerde yenmişsiniz, ahh ahh Karanfil sokağın dili olsa da konuşsa ne hallere düştüğünü.
Dicital bi makine alcam bundan sonra yanıma :P
Ali Sarı
29/04/2003, 16:43
Orjinal mesajı gönderen Çakya Muni
Benim anlamadığım ASA nın vakti zamanında (öcal.net zamanları :( ) gösteridiği snapshot lar neydi o zaman?
Ansugo yuri çarptıracağını zannediyor ama gerçekler saklanamıyor görüldüğü gibi :)
Evet sayın yuri neydi o çarşaf çarşaf belgeler he konuşun bakalım.
Bu adam hep böyle, yenilir, mars-u perişan olur ama yendim yendim der :)
Kanit istiyom kaniiiit! Eheh. Var mi kanitiniz?
Garanfil sokak kismina ise katiliyorum. Habesistan'in caycisini ayarlayip 15 dakika da bir koca fincan cay getirmesini soyleyen sen misin ben miyim? :D Caydan erimis adam ne etsin, nasil zar atsin? :D
omerosmanoglu
29/04/2003, 21:27
Yalnız yanarim'in rating'i daha yüksek :)
Profil kısmından kimin daha çok kazandığını görebilirsiniz arkadaşlar bu arada aranızda turnuva yapın en iyiniz hanginiz ise 13:00 13:30 arasında karşılaşabiliriz.:D
Orjinal mesajı gönderen omerosmanoglu
Yalnız yanarim'in rating'i daha yüksek :)
Ben o gun ilk defa yahoo ile tanismistim. ASA'nin misafiriydim :)
Orjinal mesajı gönderen omerosmanoglu
Profil kısmından kimin daha çok kazandığını görebilirsiniz arkadaşlar bu arada aranızda turnuva yapın en iyiniz hanginiz ise 13:00 13:30 arasında karşılaşabiliriz.:D
Sen once ASA'yi ALi'yi bir yeniver, sonra gerekirse senin de ifadeni aliriz bol vidolu olaraktan. :P
Ansugo, sen ka$indin sevgili arkada$im.
Az sonra girilecek linklerden de takip edebileceginiz gibi, tavla da oturtma 5-10 sayi fark ile degil, 2048 sayiyla da yapilabilir.
Tavla Oturtma icin gerekneler;
350gr Patlican
100gr Kiyma
2 yumurta
1 corba ka$igi yag
1 de kek bir rakip (orn: ansugo)
I$te tarihin tozlu sayfalarindan screenshotlar. 1000 gunde kral olmadik, 1 gunde inmeyiz tahttan :D
1. www.mesai.com/ss/padisahin_kizini_verdigi_an.gif
Efenim bu ekran goruntumuzde, dikkat edilmesi gereken ASA'nin pullari, $arki soylerek toplarken, Ansugo'nun hala elinde pullariyla beklemesidir.
2. www.mesai.com/ss/rezalet2.gif
Durum 11 - 0
3. www.mesai.com/ss/rezalet3.gif
Durum 128 - 0
4. www.mesai.com/ss/rezalet.gif
Durum 2050 - 2 (Matematikle sorunu olanlar icin ikibinelli oradaki rakam)
Bu ekran goruntulerinin hepsinin farkli oyunlardan alindigi, %100 gercek olduklari ve aslinda devamlarinin da bulundugu ancak tarihin tozlu dolaplarinda kaybolup gittigi bilinmeli, butun bu goruntulerin ardindan hala cesareti olan varsa, itina ile yenilir.
Bir dahaki rakibimde sizlere portakalli kek tarifi verecegim, o yuzden hazirlikli geliniz.
Zannedersem yenilmeme bir iki hamle kala "Yahu bu vido da ne oluyor da oluyor" diye denemelerimin sonucunun kotu niyetli kisilerce aleyhimde hezimet unsuru olarak kullanildigini gosteren ekran goruntuleri gelecek. :D
Gecelim bu hikayeleri Ansugoriyuri bey.
Hazirsaniz $imdi oynayalim yahoo'da?
Bu mesajlardan sonra Ansugo ve ASA icq'da kar$ila$ir, ASA siyah eldiveni ile Ansugo'ya bir $aplak atip, duelloya davet eder. Ansugo'nun gozu her ne kadar yemese de, Anadolu cocugudur, kalamaz bu davetin kar$isinda tepkisiz. Ve olaylar geli$ir...
5 puanlik bir oyun oynanmaktadi ve beklenildigi gibi ASA 8 - 1 yener. ASA'ya mactan sonra Ansugo'ya verdigi 1 puanin sebebi soruldugunda, "Ne yani kac senelik arkada$im, 1 puan ona hediye etmeyeyim de kime edeyim" der ve ortamdan $ampiyonluk kemerini hala belinde ta$iyarak cekilir.
A$agida macla ilgili 2 ekran goruntusu bulunuyor. 1.sinde Ansugo'nun 4-0'lik yenilgisi esnasinda ASA'ya soyledigi "yahoo yu hekledin, crackledin" gibi iftiralarini, 2.sinde ise Ansugo'nun portakalli kek ile benzerligini ve marsa gidi$ biletini alirken goruyorsunuz.
Bizi izlemeye devam ediniz.
www.mesai.com/ss/kuru_iftiralar.jpg
www.mesai.com/ss/marstasuvarmi.jpg
Siradaki?
:D Nasadakılere soyleyelımde fazla ugrasmasınlar.. Ansugo gelırken getırır ne ıstıyorlarsa :)
Yok abi bunlarla dalaşılmaz ellerinde her tür dosya mevcut bir açıklarlarsa Türkiye sallanır valla. :p
PS: Mars'a gittim gelecem!
omerosmanoglu
30/04/2003, 12:07
Social Lounge 10 13:00 13:30 :D
8-1 biten birsey yok. Toplam da uc oyun oynamisdir. Ilkini bacim, ikincisini ben ve ucunsusunu bacim almistir. ASA, zorda kaldigi anlarda Vidolara sessiz kalmistir. :)
Bu arada sunu da belirtmekte fayda var. Ben elimle zar attigim simdiye kadar ki tum oyunlarim da hicbir zaman 10 el gele atmadim. Ama ne hikmetse Yahoo'da attim. Kraker var ve Sike var, kesinlikle :D
( Yeni camur teknikleri bulmam lazim. Intikam almam lazim )
Ali Sarı
30/04/2003, 19:08
Demek çaycıyı ben ayarladım ha. Allah kuru iftiradan saklasın. Sen dedin buraya gidelim diye gittik, yoksam ben ne bilim Angarada nerde tavla oynanır. :)
Hem sen ASA'nın belgelerinde sonra hala tavla biliyom diyon ya, büyük adamsın ya :)
Elini öpücem :kuuul:
Achtung Achtung
Ali beyefendizadecigim. IM Clientlariniz bozuk mu acaba? Lutufta buyursaniz :D
Ali Sarı
30/04/2003, 22:02
Anlamadi ben ? :rolleyes:
Hem kovayla çay iç hem yenil. Muhahaha :kuuul:
MSN'e neden gelmiyorsun demek istiyorum. Kafani kirmayali onbes gun oldu, ozluyorum demek istiyorum. Anladi sen? :P
Bu tavla geyigine de son noktayi iyice koymam gerekiyor zannedersem kesinlikle. :D
Ali Sarı
01/05/2003, 21:32
Ha, ya bu aralar bayağı bi yoğunum sayın yuri (Ne yoğun mu pehh) Akşamları nette olamıyorum, yani oluyorum da çok kısa süreli ouyor, msn açmaya değmeyecek kadar kısa. Hatta o kadar ki benim üstün bilgisayarımda msn açılana kadar benim netteki işim bitiyor. O sebeple görüşemiyoruz. Ancak en kısa zamanda ifadenizi alacağımdan şüpheniz olmasın diyor, büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyorum, sevgilerimi sunuyorum, ve daha aklıma gelmeyen bir çok şey yapıyorum :)
:kuuul:
Hic inandirici degil beh :)
Tek parti oynarım yenileni fena afişe ederim Kadiköy'de sahilde kısmetse geldiğimde rakip olmayı göze alacak kişileri beklerim, en aşağı 1 paket en fazla bir karton malborosuna oynarım (tamam boykottayız Tekel 2000 ya da Samsun 216'da olur :p) (Nerde o ilk çıkan Tekel 2000'ler beh :) Samsun 216 hala var mı?) zar tutmam ama zarı elimle atmadığım oyundanda pek haz almam.
Ali Sarı
02/05/2003, 18:47
Orjinal mesajı gönderen Ansugo
Hic inandirici degil beh :)
Yersen :kuuul:
Mingitau
02/05/2003, 19:26
Orjinal mesajı gönderen Sahin
Tek parti oynarım yenileni fena afişe ederim Kadiköy'de sahilde kısmetse geldiğimde rakip olmayı göze alacak kişileri beklerim, en aşağı 1 paket en fazla bir karton malborosuna oynarım (tamam boykottayız Tekel 2000 ya da Samsun 216'da olur :p) (Nerde o ilk çıkan Tekel 2000'ler beh :) Samsun 216 hala var mı?) zar tutmam ama zarı elimle atmadığım oyundanda pek haz almam.
Niye Kadıköy, çaycı durumumu, :D
Ya tütün tüttürmeyenler.... :D
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.