Tam Sürümünü Görmek İçin : Nedir Bu Internet Yavasligi ?
Kaç gündür bir sorun vardir aldi ba$ini gidiyor, download hizi normalde seyir etmesine ragmen sayfalarda surf etmek neredeyse linc ediyor, hic bir sayfaya tek tik ile ula$amiyorum + sik sik yenile yapmadan da acmiyor acsa bile css leri eksik cins cins cikiyor, operanin ansayfasini acmak icin en az 10 ugrastim zar zor acti indirmesi (9 mb~) 20 saniye falan surdu..
bu problemi nasil cozucem ben bilgisi olan varmi ?
daraldim yahuu
IcenGuard
29/09/2006, 12:56
adsl ve p2p birşey kulanıyorsan bağlantı sayısını azalt.
ADSL kullaniyorum. hiç bir download bişey yok.
MSN şak diye açılıyor ama surf hızı çok yavaş. aynı hub'a başka pc bagliorm yine ayni.. kafayi siyircam :S
Bende de aynı problem var. Sanırım ADS limitleri çoook düşük, ölçmedim ama şu limit işi arttırıldığından bu yana aynen C-Nem dediği gibi.
Ceviz.net eskiden saniye çekmez açılırdı ama şuan çok zor açılıyor.
Bende sanıyordumki bende problem var. Meğer birçok kişide aynı problem var.
Telekomu protesto ediyorum.
Denıldıgı gıbı tarıfeler degıstıgınden ber nette bır yavaslama var.. Teknık detayını bılemıycem ama sanırım hat yetmıyor..
smasherz
29/09/2006, 17:34
http://www.milliyet.com.tr/2006/09/11/ekonomi/eko01.html
:) gülermisin ağlarmısın. yurtçıkışına yatırım yapmadıktan sonra içerde 500mbit olsa ne farkeder. hatta 3gb kotalı :P
...bakır hatta pararel fiberoptik kablo yatırımı yapılacağını sözlerine ekledi.
....Türk Telekom olarak sokaklardaki telefon kutularına kadar fiberoptik kablo yatırımını yapacaklarını söyleyen Doany, bundan sonrasını anlaşacakları özel şirketlere devredeceklerini açıkladı. ....
Demek ki seneye ADSL çok çok sık olmak üzere, su , elektrik ve doğalgaz kesintileri bollaşacak.
yahu bi şirketi gaza getirtelim turktelekoma rakip olsun
nasil olur :D
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.