Tam Sürümünü Görmek İçin : adsl!
ewt adsl baglantim ok! :)
vay beeee, artik selam vermessin bize raist :D :D
darisi basimiza,
hiz testi yaptin mi raisT?
dabi dabi, darisi basimiza;
ama kocaeli telekomdakilere adsl den once data nedir, nasil tasinir, hatta cevir sesi olmasi neden zaman zaman yeterli olmayabilir gibi konulari anlatmak lazim...
Mingitau
26/04/2003, 12:30
İyiki brdakiler öyle değil :) (Telekomdakiler)
allahin izniyle asil testi warcraft3le yapcam..
telekom pingi =50 civari..
yurtdısı serrverina baglanip , serious sam oynadık lagsiz. ama olsun asil sonuclari war3 testlerinden sonra vercem :)
:D
Libertador
27/04/2003, 18:25
Ben ADSL baglantilarinin durduruldugunu duymustum. Nerede oturuyorsun tam olarak? Ben Yenibosna'da oturuyorum ve buraya henuz Kablo.net bile gelmedi. :(
Dipnot: Foruma baglanmadan cevap yaz kismina mesaj yazip uye ismiyle sifremi girdigimde baglaniyorum fakat mesaj foruma gonderilmiyor.
Yeni adsl kayıtları durdurulmuştu bildigim kadarıyla.
Ben sahsen başvurdum, portlarımız dolu, yenileri için ihale actık. cok yakında baglanırsınız dediler, 1.5 2 sene oldu.
Kabloneti bagladık kor topal kullanmaya calısıyoruz. hergun 5-10 dakka kesilmese olmuyo :P bazen 2-3 saate de varabiliyor.
Ankara - Ostim..
Bu deneme için sanırım. Asıl büyük miktarda port yaza acilacak.
(benım basvurdugum ilk etapta 46 tane porttu.. ki tam bir denemeydi.. uzun bir cile ve turk telekomcularla ahbab olduktan sonra sorunlar cozuldu)
Mingitau
28/04/2003, 10:44
Orjinal mesajı gönderen RaiST
Ankara - Ostim..
Bu deneme için sanırım. Asıl büyük miktarda port yaza acilacak.
(benım basvurdugum ilk etapta 46 tane porttu.. ki tam bir denemeydi.. uzun bir cile ve turk telekomcularla ahbab olduktan sonra sorunlar cozuldu)
Raist öyle bir yazmışım ki...
İlk etapta 46 port istedim anlamı da çıkabiliyo... :p
Orjinal mesajı gönderen Axion
Raist öyle bir yazmışım ki...
İlk etapta 46 port istedim anlamı da çıkabiliyo... :p
OHA!!!
3,500 adsl portu bu hafta dağıtılmaya başlandı. Dağıtım sıra numarasına göre yapılıyor.
60.000 portuda büyük ihtimalle eylülde dağıtmaya başlayacaklar. Şimdiden sıraya girmenizi tavsiye ederim yoksa açıkta kalırsınız. çünkü Türkiyede adsl bekleyen 600.000 kişi var. Ve bu 60 bin port yetmeyecek. Başvurunuzu telekom şubesine giderek yapabilirsiniz.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.