Tam Sürümünü Görmek İçin : Parıs'e Soykirim Aniti Dıkıldı!
Türkiye'nin tüm girişimlerine rağmen, Paris'in göbeğine sözde "Ermeni Soykırımı Anıtı" dikildi. Türkiye'ye en büyük yabancı sermayenin Fransa'dan geldiğini hatırlatan Dışişleri Bakanı Gül, bu tür girişimlerin işbirliğini sekteye uğratacağı uyarısında bulundu. ABD Başkanı Bush ise Başbakan Erdoğan'a konuşmasında "soykırım" kelimesini kullanmamaya dikkat edeceğini söyledi.
hay gidi güçlü Türk Hükümeti heyyy...
Bu gidişle gerçekten soykırımı düşünmeye başlıyacak bu millet :)
İşin geyiği bir tarafa yeni dünya düzeni böyle "ne kadar ekonomik güç o kadar söz hakkı"
25/04/2003, 19:01
Diksinler, önemli değil, tarihte karalama kampanyalarından da kalıntı lazım...
Türk Hükümetinin gücü burda değil deşarj olduğu andadır
Unutmadan,
onların pariste ermeni lobisi varsa bizimde vaşington da yahudi lobimiz var:rolleyes:
Mingitau
25/04/2003, 19:07
Bu bana BT TR gurubunu hatırlattı :D
"Never trust a Frenchman."
Nerde duymu$tum ben bu lafi, tuh...
:cool:
Becerisizlik bizde. Su soyu tam olarak kirsa idik, toptan bir temizlik yapsa idik, ne guzel : Bugun boyle seylerle ugrasmazdik.
Soykiracaksan tam kiracaksin. Bizim her isimiz gibi bu da yarim kalmis.
Orjinal mesajı gönderen Ansugo
Soykiracaksan tam kiracaksin. Bizim her isimiz gibi bu da yarim kalmis.
:D
Tuttum bunu yaw. avatar-da tam oturmus vay bea
Aman dikkat beyler...
Geçen Kurtlar vadisinde Çakır'da böyle bir laf etmişti hakime. "Hata ettim kafasını koparacağıma kulağını kopardım" dedi 8 yıl yiyecek galiba :p
Biz soykırım yapanlardanmıyız yoksa meşru müdafa hakkını kullananlardanmı bunu asla unutmayalım lütfen :hmmm:
Mingitau
26/04/2003, 16:33
Zaten anlamak da imkansız madem biz soy kırmışız, tükürükle boğabilecekken bir kaç milyon kişiyi niye azıcığını yokedelim ki...
Degil mi?
Hem eger soykirim yapmis olsa idik : Nerede toplu mezar? Nerede kul yiginlari? Nerede gaz odalari? Nerede kiymahaneler? Nerede sabun kopuguhaneler?
Kestigimiz adamlari ararat'in kokune gommedik herhalde, nerede bu adamlar?
Uc-bes kisi oldu diye agliyorlar. Bunlarin baslarina bir Hitler bir Jr. Bush musallat edeceksin ki soykirim nasil oluyor bir gorsunler.
Turkiye'nin tezleri de su sekilde bildigim kadari ile "Onlar koy basiyordu, biz de birkac koylerini basmis olabiliriz". Yani Kibris olayi gibi olmus olabilir. Sonra veririz diye biraz fazla almisiz, orada da sonra teleafi ederler diye biraz fazla kesmis olabiliriz.
Mingitau
26/04/2003, 19:23
Ansugo olmayan tezi nasıl açıkladın anlamış değilim... :p
Seni duelloya davet etmek zorunda kalacagim sanirsam :D
Predator
26/04/2003, 20:39
Dünyadaki en fazla ermeninin yaşağığını ve ermeni kökenli kişilerin devletin üstdüzey yerlerinde oldugunu düşünürsek bana pek garip gelmedi.
Beni bush abinin bu sene soykırım sözcüğünü kullanmaması garip kaçtı.Sanırım bunun en buyuk sebebi turkiyenin bu konuya olan hassasiyeti değilde fransanın son dönemlerdeki amerika karşıtı görüşlerine nisbet yapması geldi
Mingitau
26/04/2003, 20:43
noldu yaw ne "duello" su? Rusların soyluları bile bırakmış duello yapmayı... :p
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.