PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : kafayı yemek üzereyim . . .

roymax
18/09/2006, 12:29
mrb arkadaslar
böyle bir olay basınıza daha once geldimi bilmiorum ama suanda kıbrısta wireless baglantı kullanıorum. diger sitelerin acılması ve baglantı olarak hersey normal ancak kendi siteme dun saat 17den itibaren baglanamamaktayım ama sadece kendi siteme. geriye kalan hersey normal. Türkiyede Adsl ve Kıbrıstanda dial-up baglantı ile siteme ulasılabilior. benim bilgisayarda bi sorunmu var desem sitem haricinde kalan hersey gayet normal. benim hizmet aldıgım internet firması bazı çıkışları kapattı desem oda mantıksız geldi bana. bilgisayarım bir eklenti mi istiyor diye dusundum ama sitemin formatındaki diger siteleri de acabiliorum. son olarak hosting firmamı aradım oradan da bizde bir sorun yok diyorlar. arkadaslar bu konuda sizlerden lutfen yardım bekliorum sorunun nerede oldugunu anlamak icin hangi yontemleri denemem gerekir cevaplarınız icin simdiden tesekkurler..
www.yavruvatan.net

kelalaka
18/09/2006, 13:09
kendi siten seni blocklamış olabilir benimde başıma geliyor aynı anda plesk ftp cart curt bağlı kaldığım zaman server beni otomatik olarak blockluyor ve o server üzerinde host edilen sitelere giremiyorum korkma sakin ol :P

roymax
18/09/2006, 21:54
arkadasım sorun cozulmustur yardımın ve ilginden deolayı tesekkurler..