Tam Sürümünü Görmek İçin : Yabancı Şirketlerden Hosting [hangisi ?]
Aslında çok abes oldu başlık
ama şöyle toparlim..
Amerika'dan veya Almanya'dan yüksek kalite bir reseller alasım var.
Ama bir türlü tam bulamadım
aslında istediğim özellikler hemen hemen her müşterinin istediği özellikler :)
Kesinti olmasın, destek iyi olsun, bir de içeriğime karışmasınlar :utangac:
benim araştırdıklarım ve almak için listeye koyduklarım arasında,
one.com
servage.net
allreseller.com
gibi siteler bulunuyor, bunları kullanan olup da yorumlarını belirtirlerse çok sevinirim..
:]]
ben varken!!?, ayıp ayıp :)
Zerzevat Adam
14/09/2006, 18:50
Fiyatları tuzludur ama mediatemple.net iyidir.
ben varken!!?, ayıp ayıp :)
yemin ederim aklıma geldi mesajı atarken, "turker ben varken başka ne arıyosun" der diye :D
hatta "turker hariç" yazcaktım da geri sildim :D
senin serverini kullanmaya kıyamam ben :P :P (iyi çeviremedim demi ? olsun :D )
Fiyatları tuzludur ama mediatemple.net iyidir.
reseller pek göremedim ben
(ss) Shared-Server
(dv) Dedicated-Virtual
(dp) Dedicated-Physical
diye var gibi ?
ahaha, tilkinin dönüp dolaşacağı yer...
reseller,hosting vb. hizmetlere ihtiyacı olanlara yardımcı olurum.
ahaha, tilkinin dönüp dolaşacağı yer...
sana rakip olucam
turker ne verirse yarı fiyat 2 kat kalite
:D
hay hay, rekabet iyidir ama ben herkese satmam,
godaddy de biliyoruz :)))
godaddy ;) tek geçerim
ilk senden duydum be yaw :S
walla servage.net direk cok trafik aldin diyor , godaddy daha dayanalıklı.
myhosting ise baya prof ama sınırlar cok az görüldüğü üzere.
Fiyat ve avantaj olarak servage.net derim.
captainzap
17/09/2006, 23:40
siteler büyükse godaddy tavsiye etmem hesabı durduruyorlar zorladı diye gerçi çoğu hosting kapatır :)
yeter kı o kadar buyuyebılsek
turker bıze server ısmarlar kadar buyursek
servage ıyı gıbı
servage.net
yanlış okumadım sanırım sınırsız domain desteğide var.Üstelik 110 GB yer.
Bence bu çok iyi eğer yanlış anlamadıysam:utangac: tabi.
overload, fazla yüklenmişlermi yoksa çok fazla atmışlarmı?
bol vaatler ama sıkışınca naş.
Professional
18/09/2006, 17:39
GoDaddy de aşmış biraz. (https://www.godaddy.com/gdshop/hosting/shared.asp?isc=goox2004bb&se=%2B&ci=260)
Bende yanlış anlamadıysam, Aylık 13-14 dolara , 200Gb alan ve aylık 2000 Gb Bant genişliği.
tabi bunlar nasıl bir donanım üzerinde veriliyor onu da bilmek lazım :)
Bide şu dikkatimi çekti,
https://www.godaddy.com/gdshop/hosting/dedicated.asp?isc=goox2004bb&se=%2B&display=dedicated&app%5Fhdr=&ci=1399
aşağı yukarı aynı özelliklerde dedicated almak istersem ayda 235$civarında ödeme yapmam lazım, ama host alırsam 15$.
demekki neymiş, adamlar çalışmayı seviyor :p
Bazı serverlerde görüyoruz işte sınırsız alan vs. Fakat günlük yada haftalık yada uplad sınırı düşük tutularak veriliyor. Gelde sınırsız yeri kullan ,kullanabilirsen :D
Ben şahsen firmanın tanınmışlığına ve büyüklüğüne bakarım. Altından kalkabilirlerimi gibi. Zaten çoğu host firması yada firmacıkları genelde bir başka yerden kiralama yolu ile hizmet verdikleri için bu tür abartılı pakat satışlarına aldanmamak gerekir.
fazla overload yok servage'de dedigim gibi overload olan sitelerim günlük baya band yiyen sitelerdi ve hala kapanma olmadi ama gidipde cok deli site yapicam diyorsaniz tabi gerek yok...
Ama güzel özellikler var , crontab destegi , mysql secenekleri ister 4.xx ister 5.0
sqli ftpye atip adamlara yükletiyosunuz falan gerek yok tabi bu özellige ama ilginc geldi hizmet güzel. Örnegin register_globalsi acma kapama her domaine bu özelligi vermeleri de ayrica ho$ yani hadi al sana 110gb diyip bi ftp sifresi vermiyorlar panelleri güzel.
Ayda 15 milyona , bilmem kaç şirket sitesi kaldırır : )
Server alicaksaniz layeredtech'i tech geçerim hehe ev1i de istiyenler kullanabilir ama black listde mail çıkışları.
tabi bunlar nasıl bir donanım üzerinde veriliyor onu da bilmek lazım :)
Bide şu dikkatimi çekti,
https://www.godaddy.com/gdshop/hosting/dedicated.asp?isc=goox2004bb&se=%2B&display=dedicated&app%5Fhdr=&ci=1399
aşağı yukarı aynı özelliklerde dedicated almak istersem ayda 235$civarında ödeme yapmam lazım, ama host alırsam 15$.
demekki neymiş, adamlar çalışmayı seviyor :p
çalışmayı seveni de sevmiyoz
sevmeyini de sevmiyoz
godaddy neden uçmuş öyle
:kuuul:
Birde register.com a bak orayı da çok övüyolardı :).
Servage kullanıyorum. Gayette memnunum. 110gb alan 1110 gb trafik. Günlük trafik limiti 37 gb. Sınırsız alan adı barındırma.
Bilet sistemi ile sorunu soruyorsun. En fazla yarım saat içinde cevap veriyorlar.
Sunucuda açtığın alt alan adında bile istersen Safe Mode/Safe Mode GID /Register Globals kapat aç.
Açtığın alan adını/alt alan adını istediğin klasöre yönlendir. Birde sıkı bir spam koruması var. Bazen sinir ediyor. Ama kapatabiliyorsun.
http://www.servage.net/
Hesap açan herkese kupon numarası veriyorlar. Senin referansınla üye olana 5 gb ekstra alan, sana da 5gb ekstra alan artı 2 ay daha bedava kullanım.
Benim kupon bağlantım:
http://www.servage.net/?coupon=cust19226
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.