PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Photoshop Batch hakkında

NikeFootball
08/09/2006, 02:47
ben elimde bulunan bir çok fotoya aynı işlemi yapmak için, bir foto üzerinde action u oluşturdum şimdi, batch işlemindeki ayarlarıda doğru yaptığımı sanıyorum fotoğrafların üstüne action uygulanıyor fakat her foto için bana Continue ve Stop diye uyarı mesajı çıkıyor Continue basarsam resmi kayıt ediyor basmazsam kayıt etmiyor ben bir kahve içeyim diyorum ama olmuyor bana muhtaç :D o nedenle ufak bir yerde yanlış var ama çözemedim bir türlü :)

yaptığım işlemler

bir action panelini açtım yeni action yarattım sonra resmi açtım üstüne yazıyı yazdım efektleri verdim ve save as yaparak jpg olarak kayıt ettim sonra action u durdurdum. ve bir klasör içerisinde 10 tane flean foto koydum batch dan bu ayarları yaptım

http://img118.imageshack.us/img118/2126/emrah034mb4.jpg

dediğim gibi her fotoya uygulanan işlem sonrasında contunie ve stop diye iki seçenekli uyarı mesajı geliyor continue dersek işlem devam ediyor ama her foto için soruyor bunu. Ben nerde yanlışşş yaptım :)

çözüldü , en alttaki errors seçeneklerinden alttakini tıkladım birde action oluştururken copy layer style yapmışım hata sanırım ondan kaynaklanıyordu ama birde şu var şimdi document name de sorun çıkarıyor istdiğim birşeyi yazdığımda işlem başlamıyo mecburen bende save and exit şeklinde resmin üstüne kaydet yapıyorum