PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Maalesef belki 1 hafta belki 1ay yokum...

Zerzevat Adam
23/04/2003, 09:10
Annemle küçük bir tartışmadan doalyı internetim kapandı o yüzden belki 1-2 hafta belkide 1 ay yokum.....

Herkese tekrar görüşmek üzere...

HunTER
23/04/2003, 09:23
Annelere ınternetı gerektıgı gıbı anlatamıyoruz sanırım.. Belkıde turk BT sının onundekı en buyuk engel onlar :)

ASA
23/04/2003, 11:25
Bilgisayar bir bisiklet statusune konmaya devam edildigi surece bu boyle gidecektir.

Ailenin bu duruma farkli bakmasini saglamak icin sakal uzatacak ya$a gelmeli, bilgisayarin sadece geli$mi$ bir oyuncak olmadigini gosterebilmelisiniz, gerektiginde fedakarlik edip kendiniz "power off" tu$una da basabilmelisiniz.

:cool:

Sahin
23/04/2003, 14:13
Bazen annelerde haklı olabilir unutmayın. 15 yaşında çocuğunuz olsa gece 3-4 lerde internetten çıkmasa faturaları ödeyecek gücünüz bile olsa çocuğunuza kıyamazsınız sanırım.

acemi
23/04/2003, 14:28
Telefon faturasi 20 milyonun altina duserse aileler, Internet'in onemini anlamakta hic de zorlanmazlar.

HunTER
23/04/2003, 17:45
Cocukları bılgısayar kursuna gondermektense ceviz.net'e uye yapmanın daha hesaplı olucagını anlatmak lazım onlara :)

Gurhan
23/04/2003, 17:50
gerçekten de bizde internet kotü bi imaj oluşturmuş
bizim orda ilk internet cafe açıldığında gidip sormuştum
nedir bu ne işe yarar diye adam direk

"dünyanın heryerinden insanlarla sohbet edersin bak ben bi kız ayarladım bile"

dedi

doğal olarakta Anne'ler kızıyor

Mingitau
25/04/2003, 13:35
Anneler her zaman haklıdır. :) (Mesela benimki bana az ders çalış demedi tabii dinleyen yoktu :))

Mevcut medyanında bu konuda yararlı bişiler yapması gerekiyor.

Zerzevat Adam
04/05/2003, 19:24
Cable alıyorum, evde 2 tane hat var bende pc'yi bu günlüğüne salona taşıdım :rolleyes:

2 haftadır siz ben i görseniz böyle kıvranıyorum internetsiz birde sokaklarda şu afiş var:

"INTERNET HAFTASI - INTERNET YAŞAMDIR"

demekki ben ölüyüm

muharrem_tac
04/05/2003, 20:42
Ne yaptın Ömer sorunu hallettin mi?Temmeli dönüş yaptın mı foruma?

Zerzevat Adam
05/05/2003, 15:20
vallahi sorun zaten şuydu tabi annem'de haklı:

annem bilgisayar kursuna gidiyor excel'de vergi iade formunu dolduracaktı dedim ver ben yapayım bu arada 2. bilgisayarın monitör servisdeydi bende vermek istemedim bilgisayarı...

işte sorunu çözdüm dün annemler bandırmaya gittiler annem sabah telefonla aradı ben sesi alınca "kablo net müşteri hizmetli buyurun" gibisinden psikolojik baskı yapıyorum...

inşallah alacağım şu an okulun sitesi ayağına birazda internete giriyorum :) bakalım kablo nette alacağız hafta sonuna yetişirse iyi olacak bu arada yanıma almazdım bugün yanıma aldım telefonu çat diye kapağın camı gitti (nokia 5210 clipson kapak )
:aglama: :( :uff: :uff:

fixman
07/05/2003, 11:30
"işte sorunu çözdüm dün annemler bandırmaya gittiler annem sabah telefonla aradı ben sesi alınca "kablo net müşteri hizmetli buyurun" gibisinden psikolojik baskı yapıyorum..."

Puhahaaahaaaha !!!

:D

Zerzevat Adam
08/05/2003, 15:42
ehehe şu andan itibaren hep online'ım yihuu