PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Aycell GPRS kullananlar dikkat !

xXx
21/04/2003, 10:03
Aycell den gprs hizmeti alanlar dikkatli olsun artık ücretli hale geldi :hmmm:

MaLiCaS
21/04/2003, 16:41
Evet arkadaşlar doğru Aycell 1 mayıs tarihinden itibaren ücretli tarifeye geçiyor. Çok yakında Telsimde sabit fiyat uygulamasını geri çekip ücretli tarifeye geçecektir.Bunun için Tüm Gsm Operatörlerini kınamalıyız.Bu konu ile biz donanım haber forumu üyeleri olarak sabit bir ücret talep ediyoruz gsm operatörlerinden.Sizde bizim kampanyamıza katılın ve gsm öperatörlerine bu konu için baskılar uygulayın.En azından bu konu hakkında görüşlerinizi mail ile gsm operatörlerine duyurun.Herkese SewGiLer, SayGıLaR....

RaiST
21/04/2003, 17:30
bu duzen boyle gelir boyle gider. turkcell wap serviside ilk basta parasizdi hatirlarsaniz..

SGurel
21/04/2003, 18:17
Selam ile,
Daha Aycell'den ilk faturam gelmemişti. Yeni ücretlendirme verdikleri hizmetin kalitesine bakınca sirke fiatına baklava satmaya benziyor. Eğer Telsimciler fiatlandırmada bu şekilde devam eder de (atıyorum) 6 ay değiştirmeyeceklerini de garanti edip reklama başlarlarsa diğerlerinden abone transferine hız verirler. En önde de ben olurum. Başkalarını zengin etmekten bıktım artık. Telefon numaramın değişmesi hiç önemli değil. Arayan buluyor nasıl olsa...
Kolay gelsin

merak
21/04/2003, 23:03
ya bele$ GPRS ile nete bağlanacam die Telefon aldım. Daha GPRS kablosunu yeni bağladım sürücülerini falan arıyordum...
:aglama: :aglama: :aglama:

xXx
25/04/2003, 15:05
ağlama değmez hayaat bu göz yaşlarına:rolleyes:

ab
30/04/2003, 15:00
Yine ucuz internet hayllerimizi bir başka bahara ertelemek zorunda kalacağız galiba. :)