PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : idam kaldırıldı

RaiST
02/08/2002, 17:15
256 kabul, 162 ret

dusunceleriniz?

Sahin
02/08/2002, 18:11
Olması gerekendi! Çok iyi oldu.

yemre
02/08/2002, 18:29
bence ilk önce bi kaç kişiyi sultanahmette sallandırmalıydık hala daha düşüncem bu bana oy verin yeter

Bozo
02/08/2002, 18:29
asıl mesele bundan sonra ortaya çıkacak.şimdi AB 250 milyar$ borcu olan bizleri içine almazsa o zaman yandık.hepsi içimizde patlar.bu işin sonuda öyle görünüyor.nasıl zamanlama ama.ıraka saldırı,ab'ye üyelik ve kopenhag kriterleri ile seçimler.zaman neyi gösterir bilmiyorum ama inşallah hayrımıza olur.

RaiST
02/08/2002, 18:33
Orjinal mesajı gönderen theBozo
asıl mesele bundan sonra ortaya çıkacak.şimdi AB 250 milyar$ borcu olan bizleri içine almazsa o zaman yandık.hepsi içimizde patlar.bu işin sonuda öyle görünüyor.nasıl zamanlama ama.ıraka saldırı,ab'ye üyelik ve kopenhag kriterleri ile seçimler.zaman neyi gösterir bilmiyorum ama inşallah hayrımıza olur.

++++11111111111

abye giremezsek , sımdı cıkartılan bu yasalar aynen patlayacak.. bunları geri cevirmenin ihtimalide azzz

ayrıca ben bu kurtce yayın ve egıtım meselesınden cok korkuyorum!!! buna tamamen karsıyımm!!!

Sahin
02/08/2002, 19:13
Valla avrupa ezeli ve ebedi hayalimiz olarak kalacak gibi arkadaşlar. Ben pek ihtimal vermiyorum ama hayatta mucizelerde vardır.

Var mıdır? :rolleyes:

kursad
02/08/2002, 20:48
Beni korkutan asıl "Kürtçe yayından korkmak" cümlesi . Bu kadar mı korkuttular bizi arkadaşlar. İdam kalkar bir teröristi bile asamayız, avrupa birliğine gireriz, kuzey ırakta bir kürt devleti kurulur, amerika amca ıraka saldırır...
Bunların hepsi olur. Bize milli benliğimizi kaybettirdiler. Önce dilimiz, sonra kültürümüz. Yavaş yavaş yok ediyorlar bizi. Şimdide kürtçe yayından korkuyoruz, AB ye girmeye çalışıyoruz. Kendi ülkemizde yabancı gibi yaşıyoruz. Sömürge oluyoruz (olmuşuz zaten). Kendimizi kaybetmeyelim...

turker
03/08/2002, 00:45
komik bir karar. çünkü durum anayasaya aykırı. yanlış hatırlamıyorsam "idam kaldırılamaz" gibi bir maddesi vardı yada benzer birşey. hatta bugün tansu çiller bunun gibi birşey saçmalıyordu: "biz kaldırdık ama durum anayasaya aykırı, anayasa mahkemesine başvuracağız" cümlesini duydum tvden ama gerisini izlemedim.