Tam Sürümünü Görmek İçin : WinXP servis pack 1 yardım!!
merhaba arkadaşlar XP sevis pack ile başım belada bi türlü kuramıyorum . Nasıl kurucam ben bunu. Chip ve pc NEt dergilerinin ikisinin verdiği servispack i denedim ama hata veriyo. "kur işleminiz iptal edildi" diyo ve çıkıyo . SErvispack türkçe 1 bu arada yardımlarınızı ekliyorum
ya arkadaşlar yanlış yere attım galiba kusura bakmayın.
Crack soruyorsan evet yanlış yere attın.
Yaw arkadaşlar tekrar özür dilerim çünkü ben mesajı PHP forumuna attım sanıyordum. Yani doğru yere atmışım . Sorduğum crack değil. Dergiden yüklemek istediğim service pack. Ama yüklemiyo işlem sonlandırıldı diyo ne yapmam lazım nerde sorun?
Zerzevat Adam
20/04/2003, 20:17
işte onlarda sana kaçaksa xp ondan öyle yapıyor diyorlar...
Yaw ben bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Yani windows orjinal değil ama bunun bir çıkış yolu vardır elbet .yardımlarınızı bekliyorum
ByOfLove
03/08/2003, 16:52
bu sorun şöyle duzeltılır ..crack felan aramaya gerek yok.xp key chancer programı bu ısı cozuyor ..Konu ile ilgili ayrıntılı bilgi ve kullanacagınız programı sitemden elde edebılırsınız
http://www.reco.cjb.net ..kolay gelsin hala sorun yaşayanlar olursa mesaJ atabilirler
Bu tür bağlantılar vermek yasak bildiğim kadarı ile.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.