Tam Sürümünü Görmek İçin : Win xp yi dünkü oturumla açabilirmiyim!?
Bu sabah gaza gelip bazı programlar yükledim ve benim için çok çok önemli olan bazı dataları farketmeden silmişim ...eski programları yükleyeyim belki düzelir dedim ama giden gitti...
Acaba Xp de bugün yapılan herşeyi geri alabilecek bir özellik varmı...
En azından bilgisayarı dünkü haliyle açmak beni bir nebze kurtarabilir!
FileRecovery tarzı programları dene dıyıcem ama sıldıgın klasorun ustune tekrar kayıt yaptıysan kurtaramayabılırsın..
Bunun yerıne su tıp baslıklara bakmayı bı dene ıstersen,
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=recovery+mysql+data&meta=
Sistem geri yükleme olmuyormu.
Nasıl geri yükleme anlamadım!
Yapmak istediğim...bil kardeş kusura bakma bugün yaptıklarımdan dolayı çok üzgünüm gel biz senle sanki hiçbirşey olmamış gibi dünkü halimizle yeniden bağlayalım ve bugünü unutalım!!
Sistem geri yükleme işte.
Başlat > Programlar > Donatılar > Sistem Araçları > Sistem Geri Yükleme.
Takvimden bir gün öncesini yada iki gün öncesini (hangisi seçiliyorsa) seç ve ileriyi tıkla
onu yaptım ama eski bilgiler geri gelmedi..bugün bazı programlar yüklemiştim üzerine yazdım herhalde üzerine birşey yazılınca sanırım geri yükleme bir işe yaramıyor...
onu yaptım ama eski bilgiler geri gelmedi..bugün bazı programlar yüklemiştim üzerine yazdım herhalde üzerine birşey yazılınca sanırım geri yükleme bir işe yaramıyor...
Bunla Sistemi Geri Alabilirsin Dosyaları Değil.
Sistemde Yapılan Değişikleri(User, Bir Program Yüklemişsindir Onu)
infazteam
29/08/2006, 04:25
Geri yükleme Silinen Dosyaları Geri Getirmez
adını tam olarak hatırlayamadığım bir backup programı vardı hatırlarsam buraya yazarım
serkanblg
06/10/2006, 23:22
selam topiği az önce gördüm biraz geçikmiş olabilirim...
eski iş yerimde recovery2000 professional adında bir proğram kullanmıştım yaklaşık 6 ay önce...çok işime yaramıştı...dosyaların hemen hemen hepsi silinmişti...bu proğram sayesinde biçok dosyayı geri getirmeyi başarmıştım.
not:bu proğram sistem geri yükleme proğramı değil,hdd kurtarma proğramı...kolay gelsin.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.