Professional
09/08/2006, 15:34
Edit : Aşağıdaki linke tıklamayın / açmayın boşuna.
Selam,
Biliyorsunuzki genelde mail ile gönderilen virusler başlığında "Hello, Readme" vb gibi içerikler oluyordu ve mail'deki attachment'i açmak gerekiyordu.
Şimdi bu adamlar bu işi, biraz daha mı profesyonel yapmaya başladı aceba ? :garip:
Mail'ime bir mail geliyor. ve içeriği şöyle ;
--
If the message will not displayed automatically,
follow the link to read the delivered message.
Received message is available at:
www.professional.web.tr/inbox/info/read.php?sessionid-21529
[links to cid:031401Mfdab4$3f3dL780$73387018@57W81fa70Re] --
(Genelde bu tür mail'leri mailwasher'dan önizleme yapıp, direk siliyorum.)
Yani aslında diğerlerine göre biraz daha akıllıca hazırlanılmış bir taslak. Link'inde "Cid: ....." diye gidiyor. Üzerine gelince, Mouse el işaretini alıyor (yani bu bir link gibi çalışıyor sanki.)
Benim burda sormak istediğim şu ; Cid nedir ? Buna tıklanıldığında ne gibi felaket senaryoları beni bekliyor olabilirki ?
Bu cid ile daha önceden karşılaşan arkadaşlar var ise, bilgilenmek isterim.
Teşekkürler.
Selam,
Biliyorsunuzki genelde mail ile gönderilen virusler başlığında "Hello, Readme" vb gibi içerikler oluyordu ve mail'deki attachment'i açmak gerekiyordu.
Şimdi bu adamlar bu işi, biraz daha mı profesyonel yapmaya başladı aceba ? :garip:
Mail'ime bir mail geliyor. ve içeriği şöyle ;
--
If the message will not displayed automatically,
follow the link to read the delivered message.
Received message is available at:
www.professional.web.tr/inbox/info/read.php?sessionid-21529
[links to cid:031401Mfdab4$3f3dL780$73387018@57W81fa70Re] --
(Genelde bu tür mail'leri mailwasher'dan önizleme yapıp, direk siliyorum.)
Yani aslında diğerlerine göre biraz daha akıllıca hazırlanılmış bir taslak. Link'inde "Cid: ....." diye gidiyor. Üzerine gelince, Mouse el işaretini alıyor (yani bu bir link gibi çalışıyor sanki.)
Benim burda sormak istediğim şu ; Cid nedir ? Buna tıklanıldığında ne gibi felaket senaryoları beni bekliyor olabilirki ?
Bu cid ile daha önceden karşılaşan arkadaşlar var ise, bilgilenmek isterim.
Teşekkürler.