PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : başlat menüsü ve bilgisayarı kapat

kelalaka
06/08/2006, 14:12
arkadaşlar merhaba
geçen gün benim bilgisayarı açtım kapattım sonra başlat menüsünde bilgisayar kapat menüsü yokolmuş çalıştır yokolmuş sonra başlat menüsünde sağ tıklayamıyorum yeniden adlandır,ada göre sırala gibi şeyleri yapamıyorum sonra masaüstünde CTRL+ALT+DEL yaptığımda sistem yönetici çıkıyor ordan yeniden başlat bilgisayar kapat yapamıyorum sadece oturumu kapat çıkıyor yani ben bilgisayara bu komutları veremiyorum başlattan önce kullanıcı değiştir diyorum sonra çıkan yerde bilgisayarı kapat diyorum virüs taraması yaptırdım spy programlarına tarattım tertemiz yaptım ama bi türlü sorunu çözemedim yardımcı olabilecek arkadaşların ilgilenmelerini bekliyorum..

herkese iyi çalışmalar

holygon
06/08/2006, 15:31
bilgisayarın power tuşuna bi kere basarsan kapanır :D

bence sistem yöneticiden çalışan programlara bak gözüne çarpan önceden görmedin bi prog varsa bunu googleda türkçe forumlarda arat çözüm bulursun

eğer gözüne çarpan bi prog yoksa başlat/çalıştır/msconfig den başlangıç sekmesine bak orda eğer gözüne çarpan bi prog varsa onuda arat mutlaka bi çözüm bulursun

olaki bulamadın o proglar hakkında önce msconfig ten progun başlangıçta açılmasını engelle sonra güvenli kipte açıp o progu windows/system32/ den sil tabi yanlış tesbitte bulunursan kötü sonuçlar doğurabilir neyse kendinden emin olduğunu varsayıyorum sonra bilgisayarı yeniden başlat
başlat/çalıştır/regedit ten arama yaptır o progu bulduklarını sil

ben olsam hiç uğraşmaz windows u yeniden kurardim ki bendede şuan bi virus var uğraşamıcam formatı basıcam sana tavsiyem budur

önce dosyalarını yedekle bu işlemleri yapmadan baktın olmuo basarsın formatı :D

kelalaka
06/08/2006, 15:35
çalıştır görünmüyor diyorum sen her satırda çalıştırdan bahsetmişsin çalıştır olsa bende birşeyler yapacaktım zaten :)

kelalaka
06/08/2006, 17:10
bi arkadaşımın yardımı ile gpeditten hallettik sorunu aynı sorunu yaşayan arkadaşlarında gpediti kullanmalarını tavsiye ederim

holygon
06/08/2006, 20:00
bil kapat menüsü diince bende sadece alttaki bölüm gözükmüo sandım nese...

hazelcs
30/12/2007, 16:20
arkadaslar banada yardımcı olabılrımısınız big.kapa , calıstır ve ara gozukmuyor. yardımcı olursanız sevınırım.

nurs
24/01/2008, 06:19
hazelcs arkadaşın sorunu bende de var. yardımcı olunursa sevinirim. format çek demeyin, o en kolay yol ama zaman alıcı :)

Predator
24/01/2008, 08:57
windows + r bas Çalıştır çıksın,Çıkmazsa;

CTRL+ Shift + Esc bas, görev yöneticisinden "çalıştır"ı çalıştır.

gpedit.msc yaz

Local Group Policy
User Configuration
Administrative Templates
Start Menu and Taskbar
İstediklerini ekle kaldır,

Ama önemli olan bunu eski haline getirmen değil, bunu yapan şeyi bulup yok etmen.