Tam Sürümünü Görmek İçin : Sayfaya girince kullanıcı adı şifre soruyor (IIS )
Server kapandı açıldı ve 100 domainde şuan kul adı ve şifre soruyor sayfayı açınca şifre soruyor . Iss den kaynaklanıyor galiba çözemedim yardımcı olunn
teddmcload
05/08/2006, 21:35
authentication methods a bakmanızı tavsiye ederim. allow anonymous access seçili mi?
hangisini seçmem gerekli bende türkçe windows kurulu 2003 server
şu anda asp sayfalarında şifre soruyo iptale basınca bu hata geliyor
Unauthorized
Access is denied due to invalid credentials.
Sorunu buldum arkadaşlar. Tam buldum sayılmaz ama anlatayım genede. Elektirik kesintileri , yüzünden server kendiliginden kapanıyordu ve bu yüzden serverda dosya bozuklukları oluşuyordu.
Bu bozukluklar bir süre sonra serverı kendi kendine resetlemeye getirdi. Bende disk taraması yaptırdım. Disk taraması bittiğinde sorun düzeldi kapanıp açılmıyordu.
Ama asp sayfaları ve bazı sayfalar şifre istemeye başladı. Şifre istemesinin sebebide windows 2003 serverın bir güvenlik dosyasının bozulmuş ve düzeltilmemiş olması.
Tekrar düzeltmek için çok uraştım hiç bir ayar olmadı.
En sonunda tekrar 6 gün öncesinin yedeklerini yükledim.
Hakat hala kapanıp açılmalar devam ediyor çünkü windows dosyaları bozuldu.
Siz siz olun kaliteli bir datacenterdan başkasına gitmeyin.
Kendini türkiyenin en büyüğü olarak tanıtanlarda bile iş yok. Klima soguk üfleyeceğine bozulmuş ve 3 gündür sıcak üflüyor gittiğimde makinem yanacaktı. Elimi doktum datacenterın dış camına elim yandı. O denli sıcak siz düşünün gerisini.
Genede önceden fark ettim bunada şükür ve çalışan sistemim bu yüzden bozuldu .
teddmcload
07/08/2006, 14:00
neresi burası ya ?
teddmcload
09/08/2006, 10:54
halbuki adamlar epey büyük ya ...
Dışarıdan öyle gözüküyor. 3 gündür anakradaki data centerlarında kimse yoktu
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.