PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Hacked by Şahin

Sahin
16/04/2003, 23:00
Siteyi hackledim arkadaşlar :D

http://www.ceviz.net/

Sedat Atif
16/04/2003, 23:10
:D

[Bayılıyorum bu surata!]

muharrem_tac
16/04/2003, 23:16
Bu akşam önemli bir akşam olacak.

Sedat Atif
16/04/2003, 23:20
Üstte "birkaç gün sonra" diyor, niye o kadar uzun sürüyor? :aglama:

muharrem_tac
16/04/2003, 23:34
Birkaç gün sonra mı?Birazdan yazıyordu yaw.

Sedat Atif
16/04/2003, 23:41
Başlık (title) da "birkaç gün sonra" diyor, sayfada ise "birazdan" diyor. :confused:

Ali Sarı
17/04/2003, 00:05
Birazdan mı birkaç gün sonra mı? Karar verin :)

Sahin
17/04/2003, 00:13
Sayfadaki doğru :)

Ama buradakiler bilecek sadece çünkü siteyi inşaa edip sonra açacağım birazdan adresi veririm. Sonra elimizde biriken yazıları ekleyeceğiz düzenlemeleri yapacağız ve sonra herkese açılacak site. :p

Scorpion
17/04/2003, 00:38
:super:

Sahin
17/04/2003, 03:05
Ok siteyi yavaş yavaş atmaya başladım sanırım yarına sarkacak bazı hatalar ve eksik linkler ve eksik ve eksik ve eksik çokk şey var şimdilik ama şurda forumda bizbizeyiz dimi hatalar en kısa zamanda giderilecektir...

www.ceviz.net/index.php adresinden bakabilirsiniz yeni siteye ama logo dahil çok şey değişecek...

unhappyboy
17/04/2003, 05:33
Güzel olmuş. Ellerinize sağlık

Sahin
17/04/2003, 06:31
Yazılarınızı göndermeye başlayabilirsiniz arkadaşlar öğleden sonra açacağım muhtemelen siteyi...

Sedat Atif
17/04/2003, 08:12
Bu arada font bölümündeki True Type-False Type-Right Type da pek hoş olmuş :D

TeDDy
17/04/2003, 08:59
ellerine sağlık çok güzel olmuş. Ceviz.net kalitesini iyice belli etmeye başlıyor.

qitted
17/04/2003, 09:46
Eline sağlık, gayet güzel olmuş. İçeriği iyice dolduğunda sanırım kendi dalında emsalsiz bir site olacak.

ASA
17/04/2003, 09:56
Ocal.DOC dokumanlari hala duruyormu$...

Ben tasarimdan anlamam, yine de guzel olmu$ diim :)

:cool:

xXx
17/04/2003, 10:05
Grafik bölümünde açılması muhtemel photoshop bölümü yanında paintshop bölümüde isterük...:rolleyes:

HunTER
17/04/2003, 11:14
Cok mutlu oldum :) Elınıze saglık.. E bızede eksıklıklerı tamamlamak kalıyor dımı?

TeDDy
17/04/2003, 11:21
yaaa bişi sorcem. bu sorum için bir başlık harcamak istemedim.

bana mail uyarısı gelmiyor neden?

ben Ceviz.net için her zaman bir browser açık ondan olabilir mi?

Sahin
17/04/2003, 14:43
Yazılar arkadaşlar yazılarrrr....

Volkan Uzun
17/04/2003, 15:21
ya günlük biz ekleyemeyecekmiyiz ?
illaki mail mi gerekiyor yazılar iiçn ?

Sahin
17/04/2003, 15:35
Aslında eklenebiliyor ama şu andaki karışıklıktan dolayı ben eklemeyi tercih ediyorum. Birde açılışta düzenli görünsün istiyorum herşey yoluna girdiğinde herkes yazısını kendisi ekleyecek...

ASA seninde bir PHP yazın vardı onu bekliyorum.

Diğer arkadaşlardanda özellikle programlama bölümü yazıları gelirse çok memnun olacağım. Her bölüm en az php gibi olmalı...

CrazyCat
17/04/2003, 15:49
Bende hata verior :)
hemde 2 tane.

biri "satır 11 cursor özelliği alınamıyor geçersiz değişken değeri"
diğeri "satır 673 deklenmeyen değişken değeri"
:eek:

Tabi bu arada ie 5.0 kullanıyorum. şu an için tasarladım sayfaların min ie 5.0 uyumlu olduğunu garantı etmek için.

Zerzevat Adam
17/04/2003, 17:14
çok klas yaa

Sahin
17/04/2003, 20:02
kullandığım ya da yazdığımız bütün javascriptler IE 4+ dan sonrasında sorunsuz çalışıyor ve mouse cursorunu kaldırmıştım hocam yinede bakayım tekrar. Bu arada hala yazıları bekliyorum birde font sayfasında düzenleme yapıp yarın açacağız ama linkler çok boş. :uff:

xXx
17/04/2003, 20:16
Ben bir tane gönderdim karınca kararınca webmastere:rolleyes:

Sahin
17/04/2003, 20:26
Ne zaman? Gelmedi bana.

Sahin
17/04/2003, 20:27
Pardon gelmiş :D

Teşekkürler adaş...

Ya biri bana outlookta attachmentsler nasıl disable durumundan normal hale döndürülür anlatabilir mi?

Volkan Uzun
17/04/2003, 20:32
valla bende bulamadım onu disable etmeyi, forward diyorum oyle düzeliyordu :D

ASA
17/04/2003, 21:01
webmaster@ceviz.net adresine yollandi.

:cool:

Volkan Uzun
17/04/2003, 21:20
admin@ceviz.net e 3 tane kısa yazı yolladım.
hani nerde genel programlama bölümü bakıyım

muharrem_tac
17/04/2003, 22:30
Hakikaten çok güzel olmuş.Hele bannerdaki yazılar çok çok mükemmel !..

Sahin
17/04/2003, 22:38
2 adet pdf formatlı yazın geldi sanal, gözünü seveyim bunun word, html ya da txt dortmatlısı yokmuydu elinde kağıtta olsa scan ederdim daha kolay olurdu :)

Asa senin yazınıda aldım.

İnşallah bu akşam bir şeyler yapıp yarına yetiştiririm siteyi.

Orjinal mesajı gönderen muharrem_tac
Hakikaten çok güzel olmuş.Hele bannerdaki yazılar çok çok mükemmel !..

Aslında sitenin güzelliği görünüşünden çok programlamasında, çok iyi bir uyum yakaladık mustafa (karabulut olan ) ile.. tabi bir çok arkadaştan bir çok destekte geldi con_simiti sabaha kadar uyutmadığımı bilirim, fixmanın menu jslerinde büyük katkısı oldu diğer arkadaşların testlerde ve eleştirileri ile yardımları oldu vs... Teşekkürü borç bilirim tüm arkadaşlara ama asıl iş şimdiden sonra başlıyor, bir ara bir kaç kişiye Ceviz.Net okulu ya da üniversitesi olabiliriz demiştim gülenler olmuştu ama bir gün gülemeyecek kimse... Bunun için hep beraber ha gayret arkadaşlar...

muharrem_tac
17/04/2003, 22:48
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.Salt bir internet meraklısı olarak bile böyle bir sitede bulunmaktan onur duyuyorum.(ASP.NET bölümüne birkaç yazı gönderebilirim.)

Sahin
17/04/2003, 23:06
Beklediğin hata :)

muharrem_tac
17/04/2003, 23:24
Ok.

O zaman yazmaya başlayalım.

Sahin
18/04/2003, 02:52
Hatasıyla, eksiğiyle, günahıyla site bizim sitemiz herkese hayırlı uğurlu olsun Ceviz.Net V.4

Aslında V.4 beta ama en kısa zamanda eksikler giderlip hatalar düzeltilecek. Şimdilik font bölümünde bir link problemi var onu halledeceğiz, ve logoda düzenleme yapılıp yeni yazılar ve eski yazılardan kalanlar eklenecek.

Sevgiler...

CrazyCat
18/04/2003, 10:13
Daha önce bahsettiğim hatalara göz atamadın sanırım. cursor özelliği yüzünden sağ taraftaki menülere ulaşamıyorum.
ayrdıca açılışta da hata veriyor

Acaba ie 6.0 a mı terfi etsem. Aynı problemlerle şu an hazırladığım sayflarda karşılaşma korkusu yüzünden terfi etmemiştim .

RaiST
18/04/2003, 10:33
cursor hatalarını bende alıyorum. cursor olmasın lutfen!

fixman
18/04/2003, 10:56
Şahin, harika olmuş!

Arkadaşlar, JavaScript bölümünü kimseye kaptırmam... :D

Emin olun Türk internetinde şimdiye kadar yayınlanmış en iyi, tutarlı ve anlaşılır JavaScript yazıları olacak...

İlk partiyi Pazartesi gönderiyorum Şahin Hoca...

omerosmanoglu
18/04/2003, 11:55
Gezemiyorum ie5.0

Makalelerde yazdır diye bir şey yok galiba yada ben bulamadım sayfayı yazdırıncada yazıcıya sığmıyor,

Makaleleri isterken resim yolu, Link vs.'de özel kodlar varmı.?

[url= vs gibi.

mkarabulut
18/04/2003, 12:03
Ehem.

Arkadaşlar sitenin programlama bölümü ile hala uğraşıyoruz istediğimiz gibi olsun diye..

Eksikler hatalar var tabii ki..

Tabii sizinde şöyle olsa şu da olsa daha iyi olurdu dediğiniz şeyler olacak..

İstekler
1- Sayfaların yazıcı dostu versiyonları (ömerosmanoğlu tarafından önerildi)
2- Ie5 uyumlu sayfalar (Pek çok kişi tarafından önerildi)

Başka ?

HunTER
18/04/2003, 12:59
1. "Webprogramlama :: PHP :: İleri Seviye :: Konu Başlığı" gıbı bır baslık ıcın her dılıme konuma gore ayrı ayrı lınkler konulabılır..
2. Sayfanın altına burdakı gıbı bır "Konu Seç" cekmelı menusu eklenebılır.
3. Oylama ıcın bır cekmelı menu bır submıt butonu yerıne 1-8 arası submit butonları yada lınkler eklenebılır..
4. Yazarlar aynı zamanda forum uyesı oldugu ıcın yazının sonuna "info, mesaj, web,mail" gıbı lınkler eklenebılır..
5. Yıne yazı bolumlerı ve forum arasında paslasma saglıyacak "bolum ıcın sorular" yada "bolum ıcın yazılar" lınklerı hem anasayfaya hemde foruma eklenebılır.
6. Aynı zamanda foruma son eklenen 5 yazı ve ana sayfaya son eklenen 5 soru tabloları konulabılır.. (Mesela sol sutun bunun ıcın musaıt)

Benım aklıma gelenler sımdılık bunlar :)

HunTER
18/04/2003, 13:09
Sey bıde yorumları okumak ıcın baslıga tıklamak yerıne, dırek yazının altında acık olarak gorsek daha ıyı olmazmı? Gerekırse yorumlarda ayrıca sayfalanılır..

Not: Umarım ukalalık ettıgım ıcın kızmıyosunuzdur?

omerosmanoglu
18/04/2003, 13:43
4. şık yapılırsa Şahin'in daha önce bahsettiği veya benim bahsettiğini sandığım Forum site bağlantısı sağlanmış olur.

Sahin
18/04/2003, 13:55
Arkadaşlar tek tek önerileriniz ele alınacaktır zaten bunun için yarım açtık birazda eleştiriler doğrultusunda gidelim diye.

Mouse olayına etki eden kod şu sanırım.

function mOver(cell){
cell.style.cursor = "hand";
cell.style.cursor = "pointer";

bir değiştireyim bakayım düzelecekmi :)

Sahin
18/04/2003, 15:28
Mouse hatası düzeldimi arkadaşlar?

omerosmanoglu
18/04/2003, 15:47
Düzelmemiş
//cell.style.cursor="pointer"; bunu silince düzeliyor.

Yada pointer'in yerine hand yaz.

Birde ie'de durum çubuğu bir türlü bitmiyor sayfa yüklendiği halde.

Sahin
18/04/2003, 17:09
o zamanda netscapede çalışmıyor ama bunu ie tanıyor sinir etti valla bu kod beni.

Sahin
18/04/2003, 21:00
Yazılar arkadaşlar yazılarrrr. Yazıları bekliyorum, özellikle bazı arkadaşlardan, Ali çehreli'yi göremiyorum ama gören olursa rica etsin yabancı sitelere yolladığı yazıların türkçelerinide biz yayınlayalım. Ersin senin pdf yazının word ya da başka bir formatta olanını gönderirmisin? Acemi müsait bir zamanında veritabanları ile ilgili bir döküman alabilirmiyiz senden? Darky_Dark'ın da vakti yok ama Java için kaynak, makale vs bir şeyler yazabilse çok hoş olurdu. Raist ve Rapsodi durakladınız abi? Şimdi isim isim saymayayım herkes bilgisinin zekatını versin arkadaşlar...

ee++
18/04/2003, 22:05
Bir ara belki hazırlarım HTML. Herkes kafasına gore yapınca ne olacak boyle?.. Docbook dedik zamaninda..

Rapsodi
18/04/2003, 22:48
sinav haftasi bitiyor az kaldi da ee++ dedigi gibi bir standarta soksak?:confused:

acemi
18/04/2003, 23:15
Bir standart belirlenecekse, hemen belirlensin yoksa sonra degisiklik yapmak cok zor olur.

Sunlarla ilgili birsey hemen belirlesek:
* Baslik formati
* Ara baslik formati
* Kodlarin formati
* Metin formati

Hatta bunlar icin CSS'de bazi claslar olusturulsun, dogrudan onu kullanalim. Sonra degisiklik yapmak da kolay olur.

ee++
18/04/2003, 23:22
Orjinal mesajı gönderen acemi5
Bir standart belirlenecekse, hemen belirlensin yoksa sonra degisiklik yapmak cok zor olur.

Sunlarla ilgili birsey hemen belirlesek:
* Baslik formati
* Ara baslik formati
* Kodlarin formati
* Metin formati

Hatta bunlar icin CSS'de bazi claslar olusturulsun, dogrudan onu kullanalim. Sonra degisiklik yapmak da kolay olur.

O saydıklarınızın hepsi var zaten Docbook'ta. Tek yapılması gereken onun bir alt kümesini alıp yeni bir DTD oluşturmak ve XSL lerini de istege gore duzenlemek. (Docbook'un kendisi de doğrudan alınabilir tabi.) Ya da tamamen ozel bir DTD artı ilgili kütükler hazırlanacak ve Gentoo (adamların XML formatı su belgede anlatılıyor: http://www.gentoo.org/doc/en/xml-guide.xml , tabi yine kendi XML formatıyla yazılmış..) örneginde oldugu gibi bir belgeleme sistemine gidilecek. Bu durumda herkes yazıları XML ile yazacak ve tekdüze bir çıktı sağlanacak.
...

Sahin
18/04/2003, 23:55
Bu olayı inceleyip geçiş yapana kadar ki formatımız şu şekildedir arkadaşlar:

Yazılarda font tagı olmayacak, sadece italic ve bold olması gereken yerlerde bold yapmanız uygun olur. Kodlardada extra şeylere gerek yok script kendisi kodları tablo içine alıp renklendiriyor mümkünse wordwrapı kendimiz yapalım, buna bir çare bulamadık. Başlık konuyu en açıklayıcı kısa şekilde olmalı alt başlıklar istediğiniz şekilde olabilir. HTML sayfasında olması önemle rica olunur.

mustafa
19/04/2003, 02:36
bir dakîka bir dakîka...

şu tepedeki yazı:

"cevizin kabuğunu kırıp özüne inmeyen, cevizin hepsini kabuk sanır."

ya bu cümle kelimesi kelimesine mektûbât-ı rabbânî'den. kim yazdı ki onu oraya?

Sahin
19/04/2003, 02:41
Aslında yabancı kaynaklarda yabancı bir isim ile yer alıyor yerli kaynaklarda da genelde Gazali'den diye geçiyor ama tam olarak bilmiyorum.

Bu arada sendende başlangıç seviye perl yazıları bekliyorum Mustafa haberin olsun.

Sevgiler...

acemi
19/04/2003, 11:24
hahahaha :)
selam veren borclu cikiyor

Volkan Uzun
19/04/2003, 12:14
bu arada ceviz.net yeni logosunda .Net göze batıyor, microsoft sponsor falanmı :D

ibrahimsalih
20/04/2003, 16:05
Emeği geçen herkese tebrikler

Yeni tasarım gayet hoş olmuş.

Gurhan
20/04/2003, 20:02
geçen sene hoca tüm arkadaşlaraayrı ayrı ödevler vermişti
bunlarda programları başlı başına anlatan yazılarda vardı onları bi cd ye çekmiştim kayboldular şimdi evi alt üst edip geliyorum...

Gurhan
20/04/2003, 21:01
başka bir cd buldum
q basic
visula basic
c++
delphi
pascal
Assembler(bi kaç örnek sadece)
bide ilk defa duydum Clipper diye bi prog. dilini anlatıyor
işe yarıyacaksa düzenliyip yolliyim...

Sahin
20/04/2003, 21:27
yolla bir kontrol edelim yazarı kim?

Gurhan
21/04/2003, 09:45
yazarlarını yazmamışlar :(
ama çoğu ders notları...
olurmu

Mingitau
21/04/2003, 10:16
Biraz geç oldu ama hepimize hayırlı olsun Arkadaşlar...

Sağ üstteki hatırladığım kadarıyla bir Atasözü.
Ama Zanneder değil Sanır olmalı...

Her neyse mkarabulut, Şahin, Eylem ve yazılarıyla katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum... :)

Gurhan
21/04/2003, 10:23
bittimi ya neyse
hayırlı olsun
bize böyle bir site sundugunuz içinde
çok sağolun...
İnşalllah Hak ettiği yere gelir site..

Volkan Uzun
21/04/2003, 21:05
bu arada döküman ekledikce istenilen şeyleri arama/bulma problemi çıkabilir. şu anda az döküman olduğu için göze batmıyor. bu duruma bir çare bulmak gerekebilir. acaba döküman yazarken , yazıları yazan kişiler, gerekli keywordleride eklerse, siteye koyan arkadaslar daha sonra arama fonksiyonu eklemek istediklerinde yardımcı olabilirmi ?
database de öyle bir mantık kurulabilir gibi sanki ? bu sayede text içinde arama yapıldığı zaman çıkabilecek alakasız sonuçlar elimine edilebilir.
---
bunun dısında ardısık olarak bölümler yazacak kişiler bence okuma sırası yapmalı. ben mesela php hiç bilmiyorum ve yazılan dökümanlardan öğrenmek istiyorum ( ne güzel gayet bol kaynak var o bölümde ), iyi peki ama hangi yazıdan başlıcam ? bu sorunun cevabını tabiiki php bilenler, başlıklara bakarak belki verebilir ama genede yazarlar bir derecelendirme yapmalı.

Sahin
21/04/2003, 23:39
Her iki konuda aklımızda sanal ilgin için ayrıca teşekkürler şu anda acil bitirilmesi gereken 1-2 şey var ardından site içi arama ve yazıların sıralaması olaylarınıda ele alacağız. Keyword de iyi bir uygulama yazıları yazan arkadaşlar keywor eklerlerse iyi olur.

Sahin
22/04/2003, 00:59
Gönder yazıları bir bakayım Kötü Çocuk. (Daha pozitif bir nik seçmeye ne dersin? Sadece tavsiyedir. Birine böyle hitap etmek bana ters geliyor.)

Sahin
22/04/2003, 02:03
Orjinal mesajı gönderen Axion
Biraz geç oldu ama hepimize hayırlı olsun Arkadaşlar...

Sağ üstteki hatırladığım kadarıyla bir Atasözü.
Ama Zanneder değil Sanır olmalı...

Her neyse mkarabulut, Şahin, Eylem ve yazılarıyla katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum... :)

Daha öncede yazmıştım Ali o bir atasözü değil, Gazali'den bir söz ama bazı kaynaklarda General George Patton'dan diyede geçiyor. Ve zanneder ile sanır arasında türkçe anlam bakımından sence ne fark var?

Gurhan
22/04/2003, 08:10
webmaster@ceviz.net e gönderdim

inan kaç günden beri dediğin gibi pozitif bi nick düşünüyorum bulamadım :) ama değişitiricem az kaldı

CrazyCat
22/04/2003, 09:06
bu arada hatırlatayım dedim sayfa yüklenirken 673. satırda beklenmeyen miktar hatası vermeye devam ediyor.

sanırım benden başka ie 5.0 kullanan kalmamıştır :)

Mingitau
22/04/2003, 09:46
Türkçe değil o kadar, televizyon gibi :p

turker
22/04/2003, 14:01
ya komik bir şey gördüm bu gün. foruma girmiştim bir kaç sefer ama ana sayfaya bakmamıştım. arkaplan rengini öyle bir seçmişsiniz ki benim hazırladığım bir sitenin rengiyle aynı. o kadar milyon renk arasından iyi tutturmuşuz valla. bundan sonra kullandığımız renkleri falan register etmek lazım :)

Sahin
22/04/2003, 17:52
BG F2F2F3, renk paletinin bu kısmına düşen renk varyasyonlarını yoğun olarak kullanıyorum son yaptığım sitelerde.

Sahin
22/04/2003, 20:40
Orjinal mesajı gönderen CrazyCat
bu arada hatırlatayım dedim sayfa yüklenirken 673. satırda beklenmeyen miktar hatası vermeye devam ediyor.

sanırım benden başka ie 5.0 kullanan kalmamıştır :)

Vallahi anlamadım hocam o hatayı javascript hatası mı? Beklenmeyen miktar hatası nedir bilen varmı arkadaşlar. Ne bekliyorduki acaba :)

muharrem_tac
22/04/2003, 22:24
Şimdi bir dakka...Nickimizi değiştirme imkanımız var mı?

Sahin
22/04/2003, 23:48
Evet herkesin bir kere nik değiştirme hakkı var.

muharrem_tac
23/04/2003, 00:09
Güzeell.Bunu sevdim.Türkçe karakter ve boşluk problemi oluşmaz herhalde.

Sahin
23/04/2003, 04:58
Olmaz olmaz :)

HunTER
23/04/2003, 09:33
Bende 5.0 kullanıyorum ve aynı hata bende de var..

Satır: 674
Karakter: 32
Hata: Beklenmeyen mıktar

Isın garıp tarafı sayfa sadece 642 satır.. Ha bıde bu ıletıyı almak ıcın ayarlardan "Her komut dizisi hatası için bir hata iletisi göster" secenegını aktıf hale getırmek gerekıyor..

Sahin
23/04/2003, 13:14
Büyük ihtimalle php kodlarını renklendirmek için kullandığımız javascriptten oluyor. Sebebide çok tuhaf bir yerde yer alması olabilir.

</body>
<Javascript src=aha burda>
</html>
:)

HunTER
23/04/2003, 16:44
Abı ben hala yerlesık php fonksıyonları varken bu ısı neden javascrıpt ıle yaptıgınızı anlamadım :confused:

JARGON
01/05/2003, 02:24
Belki daha önce yazılmıştır;
üstteki menüdeki butonlardan birinin üstüne gelindiğinde, hücrenin değişen arka plan rengi arka plan imajını tamamen yok ediyor. arka plan imajının üst ve alttaki kenarlıkları yok oluncada güzelim menü bozuluyor..
bende ne ayrıntılara önem veriyorum ama :hmmm:

Sahin
01/05/2003, 02:50
Aslında o ayrıntı için aylarca kafayı çizdim ben Jargon :)

Onu en gellemenin iki yolu var birincisi CSS ile kenarlara bir pixel boşluk vermek bu şekilde yapınca mouseın beyaz bir gölgesi oluşuyor ie de ve sanki mouse takılır gibi oluyor.

İkinciside alpha-opacity ile oynayıp üzerine gelindiğinde alınan renk değerinin opacitysini düşürmek bu seferde link rengininde opacitysi düşüyor çok çirkin duruyor imaj olarak hoş oluyor ama çok azda olsa bu duruma göre byte olarak farkediyor. Anlayacağın bir çözüm bulamadım.

Bizde başta php ile düşündük aslında Ertuğrul ama bazı yerlerde çakışmalar oldu geçici olarak bu çözümü bulduk maalesef.

JARGON
01/05/2003, 04:02
hücre içinde ayrı bir tablo yapinca olur.

<TD width=93 height=15 style="padding-top: 1; padding-bottom: 1">
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" width="100%" height="100%">
<tr>
<td width="100%" onmouseover=mOver(this) onclick=mClick(this) onmouseout=mOut(this) align="center" height="13" nowrap><A class=ustmenu href="http://forum.ceviz.net/"><STRONG>Ana Sayfa</STRONG></A></td>
</tr>
</table>
</TD>