Tam Sürümünü Görmek İçin : Erkek Saç Kesim Modelleri arıyorum
Arkadaşlar,
bu ara acil olarak erkek saç kesim modellerine ihtiyacım var. Dijital Folyeye basılacak. O sebeple ham resimler kaliteli olmalı. Biliyorum çok şey istedim ama belki bir arkadaşım yardımcı olabilir.
Herkese Selam ve Saygılar
smasherz
01/08/2006, 14:36
bence internette bulacağınız şeyler lisanslı olacaktır. O yüzden kendi saç modellerinizi kendiniz çektirip yayımlamalısınız. ama illede sonuçlarına katlanıyorum derseniz:
google: men hair style, hair style gibi aramalar yaptırabilirsiniz.
Hocam
yanlış anlaşıldım galiba. Ben tam 4-5 senedir google'leşiyorum. Yani internetten arakla malı götürü kastetmedim. Bu Türkiye de çok yaygın uygulama herhalde. --İnternette paralı ajanslarda var--. Ama nedense milletin aklına hemen hırsızlama olayı geliyor. Acemi olsam dediğiniz dogru, ama özellikle erkek modeller bulmak neredeyse imkansız.
Zaten sizin böyle google e gir style yaz demeniz bile suç ona bakarsan.
Ayrıca internette nasıl bulurum ve 'i can't speak english' de demedim.
Neyse herkese araklamadan yaşamlar dilerim.
-----
iki sene önce kadıköy yazıcıoğlu işhanında gezen bir arkadaşım anlattı. Binlerce dolar değerinde yazılımlar 2-3 milyona (eski TL) satılıyordu.
Hocam
yanlış anlaşıldım galiba. Ben tam 4-5 senedir google'leşiyorum. Yani internetten arakla malı götürü kastetmedim. Bu Türkiye de çok yaygın uygulama herhalde. --İnternette paralı ajanslarda var--. Ama nedense milletin aklına hemen hırsızlama olayı geliyor. Acemi olsam dediğiniz dogru, ama özellikle erkek modeller bulmak neredeyse imkansız.
Ayrıca internette nasıl bulurum ve 'i can't speak english' de demedim.
Neyse herkese araklamadan yaşamlar dilerim.
-----
iki sene önce kadıköy yazıcıoğlu işhanında gezen bir arkadaşım anlattı. Binlerce dolar değerinde yazılımlar 2-3 milyona (eski TL) satılıyordu.
Ben anlamadım simdi arkadasim.Sac modellerimizi çekip sana mı yollayalım?İstegin nedir?Arkadaş yardımcı olmaya çalışmış.Üslubun biraz sert olmuş bence.
smasherz
02/08/2006, 04:37
o nasıl oluyor? istediğim kelimeyi ararım bundan kime ne?
konu ile alakası nedir onu anlamadım?
Kasmaya gerek yok, eğer yardımcı olamayacağını düşünüyorsan cevap yazmazsın olur biter. Bu dünyanın bütün forumlarında böyledir. Yani Türkçesi 'Es geçmek' oluyor.
Ben kendimi anlatamamış olabilirim. Ama kalkıp ta 'Kardaş İnternetten Yürüt' ama sonucuna katlanırsın' demek de bana biraz ağır geldi. Zaten bunu biliyoruz, yani sağ tıkla al resmi hayrını gör. Ben bunu kast etmedim. Ajanslar belki CD belki İnternet adresi olarak ben bunu kastettim.
Yine de herkese kolay gelsin,
Panteray
02/08/2006, 12:54
Resimleri sağ tıklayıp kaydetmek suç değildir. Yani herkez internetten dilediği resmi yada fotografı bilgisayarına indirebilir. Kaldı ki google`dan bi resmi aratmak zaten suç değildir.
Ancak indirdiğiniz resim lisanslı ise ve siz bu resmi ticari amaçlar güderek kullanıyorsanız işte o zaman suç sayılır benim bildiğim. (Dediğiniz gibi suç sayılsaydı microsoft ie ve ff de suçlu sayılırdı çünkü indirilmesine izin veriyor...)
Bir de lütfen "bi arkadaşım anlattı binlerce dolarlık cdler 1-2 milyona satılıyormuş" gibi "arkadaşımdan duydum yoksa bilmiyodum!" ayaklarına yatmayın. Korsan Türkiye`de bir arkadaştan duyulacak kadar minimum seviyede değil. İstanbul`daysanız beyoğlun`da , İzmir`deyseniz sevgi yolunda 1-2 milyona, cd tezgahı kurmuş korsan satıcıları görmememe ihtimaliniz 0. (Küçük şehirlerde bırak tezgahı dükkan açılıyor...)
Arkadaşlar yardımcı olmuşlar. Suça teşvik etmek yerine kendi saç modellerinizi kendiniz çekmelisiniz demişler. En azından vakit ayırıp açmış olduğun konuya insaniyetle ceavp vermişler. Teşekkür edeceğin yerde azarlıyorsun ...
Selam,
konu 'istediğin kelimeyi girerim' değil, konu copyright haklarıdır. Yani kelimeyi resim olarak arattırırsın sonra alır albümüne koyarsın. Siz benim neyi kastettiğimi anladınız aslında.
Ne iş yaptınığınızı bilmiyorum ama ben profesyonel reklamcıyım. Tabelacı kelimesi oradan geliyor. Hele hele Almanya da adamın canına okurlar. Dışarıdaki pano, tabela işlerinde bunu çalıntı resimlerle gerçekleştirmek kafanıza kurşun sıkmayla eşdeğerdir. Bilmem anlatabildim mi :garip:
Sırf bu işlerden para kazanan ajanslar var, ister internette ister ister katalog usülü.
Kimsenin bana resim çekmesini de istemedik, nerden çıktı bunu anlamak zor. Yazımda böyle bir konudan bahsetmiyorum.
Resimleri sağ tıklayıp kaydetmek suç değildir. Yani herkez internetten dilediği resmi yada fotografı bilgisayarına indirebilir. Kaldı ki google`dan bi resmi aratmak zaten suç değildir.
Ancak indirdiğiniz resim lisanslı ise ve siz bu resmi ticari amaçlar güderek kullanıyorsanız işte o zaman suç sayılır benim bildiğim. (Dediğiniz gibi suç sayılsaydı microsoft ie ve ff de suçlu sayılırdı çünkü indirilmesine izin veriyor...)
Bir de lütfen "bi arkadaşım anlattı binlerce dolarlık cdler 1-2 milyona satılıyormuş" gibi "arkadaşımdan duydum yoksa bilmiyodum!" ayaklarına yatmayın. Korsan Türkiye`de bir arkadaştan duyulacak kadar minimum seviyede değil. İstanbul`daysanız beyoğlun`da , İzmir`deyseniz sevgi yolunda 1-2 milyona, cd tezgahı kurmuş korsan satıcıları görmememe ihtimaliniz 0. (Küçük şehirlerde bırak tezgahı dükkan açılıyor...)
Arkadaşlar yardımcı olmuşlar. Suça teşvik etmek yerine kendi saç modellerinizi kendiniz çekmelisiniz demişler. En azından vakit ayırıp açmış olduğun konuya insaniyetle ceavp vermişler. Teşekkür edeceğin yerde azarlıyorsun ...
Ne ayağı kardeşim, ben yurtdışında yaşıyorum ben nerden bileyim hangi CD yi satıyorlar. Bizimkisi kulaktan dolma. Görmüş dahi olsam gidip 'abi şu program var mı ya' diye sormam napster den beri var olan paylaşım programlardan indiririm (bunu da ancak amatörce kullanırsınız - çalıştırdığınız garfikere al şu kopyayı kullan mı diyeceksiniz sonra).
Arkadaşlar,
bu ara acil olarak erkek saç kesim modellerine ihtiyacım var. Dijital Folyeye basılacak. O sebeple ham resimler kaliteli olmalı. Biliyorum çok şey istedim ama belki bir arkadaşım yardımcı olabilir.
Herkese Selam ve Saygılar
Sana şunu tavsiye edebilirim kuaför dergilerini al ve istediğin modeller içinden çıkarabilir.
Kolay gelsin
Yada http://www.gettyimages.com.tr/
+1
bu kadar boşuna tartışmaya gerek yokmuş meğer. Diil mi ya!!
Teşekkür ederim.
:super:
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.