Tam Sürümünü Görmek İçin : Pencere "maximize" edilmiş gibi, ama değil, düzelmiyor, sinir ediyor!
Sedat Atif
15/04/2003, 21:54
Merhaba,
WinXP'de pencerelerle ilgili bir sorunum var.
Pencere tam olarak maximize değil, ama öyle gibi gözüküyor.
Alışkanlık olmuş, pencereleri kapatmak için tam köşeye kadar sürüklerim fareyi, öyle tıklarım. Ancak bu durumda benim istediğim pencere değil alttaki kapanıyor.
Yani maximize gibi gözüken ama aslında maximize olmamış pencerelerden kurtulmak istiyorum.
Özellikle IE'de "Open in new window" deyince oluyor bu.
Umarım anlatabilmişimdir.
Teşekkürler.
Eğer bahsettiğimiz problem aynıysa..
Tüm pencereleri kapat bir ie penceresi aç.
Ekranı kapla ve önceki boyut olaylarını dene.
Kendin için uygun olan boyutlandırmayı ayarladıktan sonra açtığın ie penceresini kapat.
Böylelikle pencerelerin boyutlarını yeniden farklı şekilde hafızaya alacaktır.
Monitore vur iki $aplak, gecer..
Ayrica bakiniz hala XP kullanmiyor olma nedenlerim, madde 128- Pencere boyutlandirma sorunlari.
:cool:
Sedat Atif
17/04/2003, 20:16
Orjinal mesajı gönderen ASA
(...) hala XP kullanmiyor olma nedenlerim, madde 128- (...)
:D
Bir de şunu dene;
Pencereyi tam ekran yap ve Ctrl+Alt+Shift tuslarına basılıyken kapat.Sonra tekrar aç falan."Yeni Pencerede Aç" olayını dene falan filan.Bakalım olacakmı haber ver ama...
Kolay Gelsin...
Volkan Uzun
18/04/2003, 09:56
yaff bu xp nin pencere boyutu dısında, internet explorer son service pathcini gecince bağımsızlığını ilan etti.
bir sayfa aciyorum sonra onu yuklerken baska bişi açıp okumaya basşlıyorum, ilk açılan bitince pat diye öne geliyor. nedir bu ya
Bu pek çok garip düşünceli insanın ihtiyaçları düşünülerek eklenmiş bir özellik... Özellikler mazoşistler için...
Beni en çok gruplandırma olayı sinir ediyordu...
Onu da kapatabiliyorsunuz...
Sedat Atif
28/05/2003, 13:42
Orjinal mesajı gönderen ArkHe
(...) haber ver ama...
Kolay Gelsin...
Tek pencere açıp yeniden boyutlandırıp kapatınca oluyor. Ama bir süreliğine. Bir süre sonra yeniden değişik boyutlarda açılıyor falan. Aynı şeyi tekrarlamak gerekiyor.
Yardımlarınız için teşekkürler.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.