PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Arama motorlarına Kayıt

kGlz
28/07/2006, 12:23
Herkese Merhaba
ben kendime bir site yaptım.bu siteyi arama motorlarına kaydettirmek istiyorum.şimdi forumda arattırdım bişeyler çıktı ama ben şunu anlamadım.
şimdi ben free google'a kayıt yaptırdım.ama gogole da şimdi "kGlznet" yazdığımda benim sitenin adı çıkması gerekmiyormu?ama hiç bir şey çıkmıyo.bulunamdı falan yazıyo.
Ayrıcada google'a sitemi kaydettirdipğim zaman bazaen "siteniz kaydedildi"anlamına gelen ingilizce yazı yazıyo
bazende "error:The requested URL /intl/tr/addurl?q=http%3A%2F%2FkGlznet.kayyo.com&dq=&submit=Adres+Ekle was not found on this server." yazıyo.şimdi ben ne yapmama lazım.ban yardım ederseniz sevinirim.şimdieden teşekkürler:hey: :hey: :hey:
ben sitemi google a kaydettirmek istiyorum.

Panteray
28/07/2006, 12:36
Seni anlıyorum fakat sen googla kaydettirmek için sitenin ismini yazdırdığında hemen google a girmiyor. Şöyle minimum 1-2 hafta beklemen gerekiyor. Daha çabuk taratmasını istiyorsan pg değeri yüksek sitelere link vermelisin...

eGeMx
28/07/2006, 13:18
Ben googla kayıt yaptırmadığım hatta hiçbir site de link vermediğim halde beni tarattılar :D Ama sonrası felaket oldu çünkü sitemin ilk index kaydını uzunu süre değiştirmediler. Ben dizaynı baştan değiştirdim, onlar değiştirmedi :p
En iyisi pagerank ı yüksek olan sitelerde linkin olması, azcıkta yaşlanmayı beklemek :D

kGlz
28/07/2006, 14:51
yani benim anladığım şu;
google a kayıt yaptırıyosun,google bunu 1-2 hafta sonra mı veritabanına ekliyo.hemen seni veri tababına eklemiyo ölemi?cevaplarınız için yinede teşekkürler:super: