Tam Sürümünü Görmek İçin : shift tuşu çalışmıyor
Arkadaşlar note book daki iki shift tuşuda çalışmıyor.
Note book un klavyesinden olacağını sanmıyorum.Lakiin farklı yerlerdeki iki aynı işlevi gören tuş çalışmıyor.
Neden olabilir.
bazen notbooklar üzerinde özel fonksiyonlari olan duslar olabiliyor
Fn gibi yani fonksyionun kisaltilmisi
bu tusla F1 F2 gibi devam eden tuslari kombine ederek dedisik fonsiyonlari derveye sokup cikarabiliyorsun
biraz kurcala
olmadi yeni shift tusu al
cagataynr
16/12/2006, 23:09
Slm biaz eski konu ama suan aynısını ben yaşıyorum.. Bana yardımcı olabilirmisiniz ne yapmam gerektiği hakkında yaşamış arkadasım var burada cunku.
Teşekkürler..
Mekanik bir sorun olma ihtimalide var eğer sadece bir shift tuşunda yapıyorsa. Tozlanmıştır, şekerli bir şey döküldüyse üzerine kısa devre yapmıştır vb. (Bu arada ilk mesaj yanlış hatırlamıyorsam. Herkese merhaba)
cagataynr
17/12/2006, 22:56
Soğol
İkisi birden calışmıyor. Farklı yerlerde temizledim hepsini denedim ama olmuyor. 1 aydır boyle gidiyor.
Black_Boyss
18/12/2006, 10:27
yapışkan tuşlar acikmi acaba Denetim Masasindan Erişebililik Seceneklerine bir bakin...
cagataynr
19/12/2006, 23:25
onlarda kapalı.. Neden boyle bi turlu anlamadım cunku farklı yerdeki iki tuş calışmıyor..
kamilmurtaza
20/12/2006, 11:03
bence en iyisi başka bir ps/2 klavye tak birde onunla dene. eğerki o klavyede sorun yoksa senin klavye düzenindeki FN tuş kombinasyonu yada Numlock (numlock statüsünü açtığın zaman diğer tuşlarıda kilitleyebiliyo.) bunları biraz kurcala. sadece o iki tuşun çalışmaması olmaz bence.
cagataynr
21/12/2006, 04:36
Cok saqolun hersey için ama onunlada bi ilqisi olmadı o kombinasyonda acık deqil. Format dahi attmısdım ben duzelir diye ama olmadı. Baska klaveyede calışıyo ama 2 ayrı yerde calışmıyor
Klavyemin değerini anladım
kamilmurtaza
21/12/2006, 14:00
merak ettim doğrusu
ne marka senin laptop? servisi ile görüştünmü? eğer çözüm olursa bizede anlatırsın...
cagataynr
22/12/2006, 02:10
Sony Vaio. Turkiyeden almısdım. Ben suanda ülkemde değilim yaza kadarda olamayacaqım için halletmek istiyorum burda garanti dışı avrupa garantisi var bende ama ben avrupa dışındayım. Yani basına birşey gelsin istemiyorum burda. Ama bi arkadas aynı seyi yasamiş laptopda ama ona ulaşamıyorum Arkadasın cevizdeki adı libabom sanırım o yardımcı olabilcek ama ulaşamadım bir turlu.
Acill
cagataynr
29/12/2006, 06:35
Yok mu yapabileceğimiz bişi arkadaslar teknik servis dışında...
sony sitesindeki teknik destek bölümünü dene
merhaba arkadaşlar,
aynı problem benim dizüstü bilgisayarımda da ortaya çıktı. libabom ve cagataynr, sizler halledebildiniz mi bu konuyu? sorun nerden kaynaklanıyormuş? bu konuda bilgi sahibi olan başka arkadaşlar var mı? teşekkürler..
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.