Tam Sürümünü Görmek İçin : Logolardaki Parlaklık nasıl yapılır
NikeFootball
24/07/2006, 13:09
bu tarz logolardaki parlaklıklar nasıl yapılıyor acaba ? mesela şu logoyu bu tarz nasıl yapabilirim hafif şişkinlik ve parlaklık
http://img215.imageshack.us/img215/8171/screenhunter001ry6.jpg
http://kassiesa.com/uefaclubs/images/Kocaelispor.png
NikeFootball
24/07/2006, 23:09
bilen yokmu arkadaşlar ? Blending Options tan yapıyorum ayarları fakat tam istediğim gibi çıkmıyor
smasherz
25/07/2006, 00:09
diğeri logoda 3d kullanılmış sanki. ben manuel olarak brushlarla efekti veremye çalıştım. şu sonucu aldım.
biraz taşma olmuş logo dışına eğer kullanırsan düzenlebilrim. kolay gelsin.
Meteryus
25/07/2006, 00:30
bana ikiside brush ile yapılmış gibi geldi, daha iyi sonuç almak için daha çok uğraşmak gerekebilir.
Amblemimiz boyle guzel bence :) Kralına Hodrimeydan :p
NikeFootball
25/07/2006, 00:59
biraz çalışma yaptım brush uyguladım %40 opacity şeklinde sonra bir oval çizip beyaza boyayıp onuda %25 şekilde opacity yaptım birazda outher glow tamda olmadı ama olsun bu kadarda daha şekil duruyor :)
Ehehe sekil falan alisik degildir sanrm burdaki arkadaslar..Biz izmitliiz :) Lensfare isini gorebilirmi?
Merhabalar,
bence photoshop ta bevel / emboss secenegiyle deneyebilirsin. Tabiki sadece bununla da bitmez distort ve bükme ve katmanlara ısık ve gölge verme, alfa kanallar ve bol bol sabır.
Eskiden photoshop ta ne bevel vardı ne de emboss, nerden nereye...birisi o devir bevel li nesne yaptığında, kıskançlıktan bozum olurduk ve hemen eve gidip saatlerce ve uykusuzluğa aldırmadan horoz sesiyle bilgisayarın vızıltılarıyla uykuya dalardık.
Merhabalar,
bence photoshop ta bevel / emboss secenegiyle deneyebilirsin. Tabiki sadece bununla da bitmez distort ve bükme ve katmanlara ısık ve gölge verme, alfa kanallar ve bol bol sabır.
Eskiden photoshop ta ne bevel vardı ne de emboss, nerden nereye...birisi o devir bevel li nesne yaptığında, kıskançlıktan bozum olurduk ve hemen eve gidip saatlerce ve uykusuzluğa aldırmadan horoz sesiyle sabah vakti bilgisayarın vızıltılarıyla uykuya dalardık.
ccc
@meksi
abi logo biraz kendinden gecmis gibi :( :aglama:
istersen gözlüüünü çıkar da bak..
şaka şaka..
istersen bir de senin marifetini görelim..
fanatikleri sevmem hele futbolla ilgili olanı
:kuuul:
Onurluyuz Guruluyuz Sadece Kocaelisporluyuz :super:
hakansor
25/07/2006, 11:01
aslında normal daha iyiymiş
zaferdogan
25/07/2006, 11:07
:ginginn: Acemice bi şeylerde benden... :ginginn: Köşelerle biraz uğraşmak gerekiyor gerçi...
@NikeFootball
hakansor un yaptigi tam istedigindi sanirm..
belki işini görür dostum :s006:
NikeFootball
25/07/2006, 20:59
teşekkürler arkadaşlar şu an kaadar aciliyeti yok ama öğrenmek istedim çok hoşuma gidiyor bu tarz logolar.
zaferdogan
26/07/2006, 09:46
belki işini görür dostum :s006:
Hocam hangi efektleri uyguladın acaba? Ben Bevel, Gradient Overlay,Stroke uyguladım...Sende sanki lense flare var gibi biraz...
ekte numaralandırarak anlatmaya calistim. photoshop biliyorsan resimlerden olayları anlayabilirsin. Kolay gelsin.
zaferdogan
26/07/2006, 14:02
ekte numaralandırarak anlatmaya calistim. photoshop biliyorsan resimlerden olayları anlayabilirsin. Kolay gelsin.
cevap için teşekkürler..hemen hemen aynı efektleri uygulamışız lens flare yerine gradient overlay kullandım.birazda lens flare ekleseymişim iyi olacakmış...
üstat güzel olmuş..
photoshop mu yoksa 3d programı mı?
Selamlar:bravo:
paintshop.. 3d bir şey yok..
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.