Tam Sürümünü Görmek İçin : Yahoo! Groups'ta Resim Görüntüleme Sorunu
Milletperver
20/07/2006, 15:45
Yahoo! Groups'ta resim görüntüleme sorunu yaşıyorum. Resimlerin yerinde çerçeve içerisinde şöyle bir uyarı var:
Attachment(not stored)
Goruntu(009).jpg
Type:
image/jpeg
NOT: Hem IE, hem de Firefox'ta aynı sorun var...
internet tarayıcınızla bağlantılı bir sorun değil bu..
yahoo groupsta üye olduğunuz grubun admini maillere eklenen attachment leri saklama fonksiyonunu inaktive etmiştir, kotayı doldurmamak adına.. gruba yollanan mailleri mail adresinize alırsanız, sorun yaşamadan görüntülersiniz.
kolay gelsin..
Milletperver
20/07/2006, 17:11
internet tarayıcınızla bağlantılı bir sorun değil bu..
yahoo groupsta üye olduğunuz grubun admini maillere eklenen attachment leri saklama fonksiyonunu inaktive etmiştir, kotayı doldurmamak adına.. gruba yollanan mailleri mail adresinize alırsanız, sorun yaşamadan görüntülersiniz.
kolay gelsin..
Çok teşekkür ederim...:bravo:
yankee06
01/05/2007, 18:38
Mailleri posta kutusuna alın demşsiniz ya onu ben anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.Saygılar
Milletperver
01/05/2007, 19:42
Mailleri posta kutusuna alın demşsiniz ya onu ben anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.Saygılar
Yahoo! Groups'taki postalarınızı; grubun web sayfasından değil de, kendi e-posta adresinize Bireysel E-posta (Individual Emails) seçeneğiyle kabul etmelisiniz. Böylece tüm resimler sorunsuz görüntülenebilir...
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.