PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Mail Toplama Kampı :)

Ali Sarı
13/04/2003, 02:43
Uygun bir başlık gelmedi aklıma, napiim :)

Şimdi şöyle bir sistem arıyorum. Benim 3 tane pop3 olan mail adresim var. Bunları outllok express ile kontrol ediyorum ve de gayet güzel oluyor. Ancak evde ya da bilgisayarımda olmadığım zamanlar bunların 3ünü webden de ayrı ayrı kontrol etmem gerekiyor ki bu pek de hoş bir işlem değil :)

Şimdi bir internet sitesi olsa ve benim bu 3 pop3 mail heasbımdaki mailleri, bana vereceği bir pop3 mail hesabında toplasa ve ben de bu 3 hesabı tek bir hesaptan paşalar gibi kontrol etsem fena mı olur :)

Böyle bir site var mı, varsa bedava mı? Yardım :)

Not: Mail sunucumun web arayüzünde diğer pop3 hesaplarını kontrol etmeye yarayan bir arayüz yok, o yüzden bu yöntem şimdiden geçersiz kılınmıştır :)

Ansugo
13/04/2003, 02:49
Ben böyle bir hizmet veriyorum. Hatta gerekli gereksiz mailleri filtrede ediyorum. Hatta auto-respond ve dahilinde mantıksal cevaplarda verebiliyorum. Özellikle toplama hizmetim çok kalitelidir.

Fiyatı, aylık 99$. Pazarlık yok, son fiyat, indirimdeyiz, zaten bundan iyisini bulamazsınız, diğerlerinde 90$ gibi bir lafı da yemeyiz.

Hesap numaram : 885959-9 iş Bankası Necatibey Şubesi

Sevgiler

:p

Ali Sarı
13/04/2003, 02:51
Hepsini anladım da Necatibey kim? :P

Ansugo
13/04/2003, 02:53
İş Bankasının sahibi :p

Zat-ı Ali'niz daha iyi bilir :)

Ali Sarı
13/04/2003, 02:56
Anlamadı ben? :kuuul:

Ansugo
13/04/2003, 02:58
Karadenizin kokusu yaramamis size efendim. Sizi Istanbul sahiline bekleriz, deniz, dusunce ve cay... :p

Ali Sarı
13/04/2003, 03:01
Karadeniden değil efendi, benden kaynaklanıyo. 18 saatlik yorucu, sıkıcı ve uykusuz geçen bir seyahatten sonra 3-4 saat uyumuş biriyim. Olabilir tabi.

Ancak durumunuz iy değil! Bana ait felsefi bir sistemi public (hıı?) bir ortamda benden izin almadan teşhir etmeniz hiç de hoş değil.

Bir an evvel mektebi bitirip avukat olsanız iyi olacak...

:kuuul:

Sahin
13/04/2003, 03:02
Mail sunucumun web arayüzünde veya domain hesabının bulunduğu yerde yönlendir diye bir olaydamı yok? Oradan yahooya falan yönlendirebilirsin sanırım. yahoodan diğer pop3 lere bakılabiliyordu eskiden ama şimdi bilmiyorum.

acemi
13/04/2003, 11:19
www.mail2web.com isine yarayabilir.

Ali Sarı
13/04/2003, 11:48
@Sahin: Hayır, mail hesabımın web arayüzünde mail yazmak ve okumak dışında hiçbir seçenek yok. Bkz: softhome.net :)

@acemi5: mail2web ile pop3 mailleri kontrol edebiliyoruz ama farklı hesapları aynı anda kontrol edebilme imkanımız var mı?

Ali Sarı
13/04/2003, 11:58
@acemi5: Farklı hesapları kontrol edebilme imkanı tanıyormuş ancak her biri için tek tek şifre girmem gerekiyor ve bu hesapları bir mail adresinde toplamıyor :)

Yine de teşekkür ederim.