Tam Sürümünü Görmek İçin : arap milleti
bazen bu forumdada geçiyordu ve ben arapları hiç sevmediğimi söylerdim.şimdi nefret ediyorum onlardan.ellerinde eski lastikler, 1 lt. lik ayçiçek yağları ile kaçışıyorlar.kendi mallarını yağmalayıp amerikan askerlerinin ellerini öpüyorlar.taptıkları saddamın heykellerini kırıyorlar.resmen amerikaya uşaklık ediyorlar. valla şimdi bunları görünce bu adamların buna layık olduklarını düşünüyorum.zaten layık oldukları gibi yönetiliyorlardı bundan sonrada öyle yönetilecekler. yine AÇ, yine SEFİL, yine ŞEREFSİZ
Bıraz agır olmus ama.. Yınede ozunde sana katılıyorum..
Bir millete ya da kabileye ya da başka birşeye karşı kişinin içinde nefret, kin vesaire oluşmasını çok normal bulan birisiyim.
Ama adamlarin ellerinde keleş "Hula hula" dansi yapmasi daha bir garip ve komik. Terlikte bizim "Hakyemez Haydar" ile denk zannedersem.
Bu arada Muhafızilar, polis, koca ordu nereye gitti acaip te merak ediyorum.
Sevgiler...
dünyanın en zengin petrol yataklarına sahip olacaksın, 3-5 paralık malları yağmalayacaksın. yani olay amerikanın işgali falan değil. sadece karakter meselesi.
Forumun 3. kuralı:
03-) Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz. (Örneğin: Türk, Kürt, Ermeni, Yahudi, Çerkez, Zenci, Hint, Arap, Çingene, Roman, Rus, Göçmen gibi.)
Konu kapatılmıştır.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.