PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : yardım edin lütfen warning hataları

tito
12/07/2006, 16:14
makineme sex sitesi v.s siteden virüs girdi antivir guard virüs programı kullanıyorum virüsleri temizledim fakat 32 adet gizli dosyalar var sanırım warning buldu bunları bir türlü temizleyemedim makinamı formatladım f disk yapdım adewere se kaspersky falan denedim gene sonuç alamadım ne yapmam lazım yardımlarınızı bekliyorum....vallaha makinemin başında 48 saat boyunca kaldım kafa patlattım nayaptıysam şu warningleri silemedim nolur yardımcı olun........................:aglama: :aglama: :garip: :aglama: :garip: :aglama: :sus: :garip:

warning hataları şunlar:

C:\pagefile.sys
[WARNING] The file could not be opened!
C:\Documents and Settings\LocalService\NTUSER.DAT
C:\Documents and Settings\LocalService\ntuser.dat.LOG
C:\Documents and Settings\LocalService\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows\UsrClass.dat
C:\Documents and Settings\LocalService\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows\UsrClass.dat.LOG
C:\Documents and Settings\NetworkService\NTUSER.DAT
C:\Documents and Settings\NetworkService\ntuser.dat.LOG
C:\Documents and Settings\NetworkService\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows\UsrClass.dat
C:\Documents and Settings\NetworkService\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows\UsrClass.dat.LOG
C:\Documents and Settings\ÖZCAN\NTUSER.DAT
C:\Documents and Settings\ÖZCAN\ntuser.dat.LOG

sis651
12/07/2006, 16:18
Nasıl warningler bunlar?

astronot
12/07/2006, 16:25
ya arkadaşım kim dedi sana öle sitelere gir diye

cemaliozan
12/07/2006, 17:26
Bu konuda yardım istediğine göre makinanda çok önemli veriler olmamalı. Varsa yedeklemenin yolunu bul. Sonra makianyı idam et. :)

Boy abdesti almış bir kurulum CD.siyle baştan kur. :)))

tito
15/07/2006, 14:52
yardım edecek yok heralde nebiçim okuyucusunuz yawwww 30 kadar kişi okumuş cevap yokk

Gurhan
15/07/2006, 15:22
Nerede ne zaman veriyor bu hatayı ?

teddmcload
15/07/2006, 19:28
windows cd'sini tak. repair et. o zaman verilerine ulaşabilirsin. verileri yedekledikten sonra istersen format atarsın istersen de kullanmaya devam edersin.

deptor
17/07/2006, 09:53
En iyisi diskinizi başka pc ye takıp Bilgisayarınıza format atmak.
Bu arada antivir gibi kalitesi düşük antivirüs programlarını kullanmayınız.
(nod32 bu yıl tekrar dünyanın en iyi antivirus yazılımı ödülünü aldı.bu 38. ödül )

şunuda deneyebilirsin ;
güvenli kipte pc ni aç ve yeni kullanıcı ekle o kullanıcı ilde adaware programıyla tarama yap.Eski kullanıcıyıda yedeklerini alıp sil gitsin.