Tam Sürümünü Görmek İçin : " yanarak öldü! "
DotNetKid
12/07/2006, 08:23
edepsizliğin sonu..
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=30468
kamilozcan__
12/07/2006, 09:07
ALLAHH'ın tokadı yok böyle çarpar insanı bilmediğin şeyler üzerinde kalem oynatanın kalemi böyle kırılır.
Buldu cezasını Cehennemi önce dünyada yaşadı sonrada ALLAH bilir ahirette yaşayacak.
yalan haber bence.
ayrıca şu internethaber, habertürk gibi sitelere girmekten nefret ediyorum.
DotNetKid
12/07/2006, 09:44
bilmediğin şeyler üzerinde kalem oynatanın kalemi böyle kırılır.
lafı güzel etmişsin.
yalan haber bence.
ayrıca şu internethaber, habertürk gibi sitelere girmekten nefret ediyorum.
nefretin içinde kalsın. konuyla ilgili sitelere duydugun nefretin hiçbir alakası yok.
ayrıca forumlar bilgi kaynaklarının sapa sağlam dogru oldugu yerler değildir. dogruluğu tartışıldıgı için forum deniyor zaten.
yalan haber dememden neden bu kadar rahatsız oldun. Haberi sen mi yaptın?
ayrıca forumlar bilgi kaynaklarının sapa sağlam dogru oldugu yerler değildir. dogruluğu tartışıldıgı için forum deniyor zaten.
bende inanmadığım konusunda görüş bildirdim.
haberin yalan olduğu 1-2 gün sonra ortaya çıkmıştı... kimse bu haberi doğrulamadı gerçektende internet haberciliği bol keseden sallaya dönüyor bazen
Doğru olsa bile insanların öldüğüne sevinmemek gerek.
Hele birde iman etmeden öldüyse üzülmek lazım.
DotNetKid
12/07/2006, 10:41
gürhan süpersin.. buarada yanlış anlaşılmasın. benimki sevinmek diil, sadece ( eğer olay gercekse ) cesazı verilmiş demekdi..
cemaliozan
12/07/2006, 10:41
Doğru olsa bile insanların öldüğüne sevinmemek gerek.
@Gurhan +1
Firavun da ölmeden önce iman etmişti suların dibinde
smasherz
12/07/2006, 13:55
bizim salak Türklerden biridir. bizim milletin en iyi yaptığı iştir boş işlerle uğraşmak. haberi ilk msnden aldım alır almazda fırçaladım zaten gönderenleri.
salak icadı şurdan belli:
"Peygamberimizi öldüren adam evinde öldü. Danimarka bunu kimseye söyleyemiyor. bunu listenizdeki tüm müslümanlara yollayın."
salak icadı. inanmamak lazım.
Ayrıca bu habere bakıp Allah'ın cevabı, Allah'ın tokadı (sözüm direkt sana değil kamilozcan__) gibi şeyler söylemek çok komik. O'nun böyle şeylere ihtiyacı yok.
Danimarka'da yaşayan gurbetçilerimiz, böyle bir söylentinin olduğunu doğruladılar.
Soylentiyi cikaranlar soylentiyi dogrulamis. Al gulum ver gulum.
gok_tengri
12/07/2006, 13:58
Ya şimdi haber gerçek mi yalan mı? Yalan haberini nereden aldınız?Merak uyandırdınız kafamızda :)
DotNetKid
12/07/2006, 14:35
haberin gercek ya da yalan olmasının cok onemi yok aslında.. her iki ihtimalde de burda olmazsa diğer tarafta cezalandırılacak..
ya bu olay, şu annesinin okudugu Kur'an ı yırtıp da maymuna benzer bir surete donen kız masalına benzedi aslında..
neyse vaktimizi alıyor bazıları bosuna ben de foruma eklediğim için üzgünüm..
haberin gercek ya da yalan olmasının cok onemi yok aslında.. her iki ihtimalde de burda olmazsa diğer tarafta cezalandırılacak..
Insanlarin cabasi "ya diger taraf yoksa" icin. Yoksa diger tarafin varligi suphe goturmeseydi kimse ne grafikeri, ne cizdiklerini, ne danimarkayi ne de diger bir ivir zivir unsuru kafaya takmazdi.
Ama musluman adam dusunuyor, "Ya diğer taraf yoksa? Bu musrikler cezasiz mi kalacak?"
Tum mucadele ondan. Bu dunyada ceza versekte obur tarafta ne olur ne olmaz hesabi.
gok_tengri
12/07/2006, 15:14
Insanlarin cabasi "ya diger taraf yoksa" icin. Yoksa diger tarafin varligi suphe goturmeseydi kimse ne grafikeri, ne cizdiklerini, ne danimarkayi ne de diger bir ivir zivir unsuru kafaya takmazdi.
Ama musluman adam dusunuyor, "Ya diğer taraf yoksa? Bu musrikler cezasiz mi kalacak?"
Tum mucadele ondan. Bu dunyada ceza versekte obur tarafta ne olur ne olmaz hesabi.
Bir "MÜSLÜMAN" ın böyle düşüneceğini sanmıyorum.
İsmini tam olarak hatırlamıyorum(hatırlayan varsa söylerse sevinirim) ancak halifelerden birine inancı olmayan bir adam sormuş, demiş ki : Ya öbür taraf yoksa,senin yaptığın bunca iyilik boşa mı gidecek, yaptığın bunca ibadet boşa mı gidecek,aç insanlara bütün paranı dağıtıyorsun,dağıtmasan zenginlik içinde yaşarsın,bilmediğin şey için uğraşma gel hayatını yaşa diyor. Bahsi geçen halife de şöyle yanıt veriyor: Ya öbür taraf varsa,ya sen yanılıyorsan napacaksın... Verilebilecek en güzel yanıt bence :)
Yorumlarınıza çok üzülüyorum!!!!!
Geçen mynet bir haber gözüme takıldı ve altındaki yorumları okuyunca çok üzülmüştüm..şimdi bu yorumlar birazdaha üzdü..
Haber iki çocuğun dolaba saklanmaları ve havasızlıktan ölmeleri..
Biri aklınca yorum yapmış ve arkasınada ":)" iconunu koymuş..kadın hem yakışıksız bir yorum yapmış bunu dalgaya çevirmiş ve üstünede gülmüş...
Bu ne kin bu ne öfke bu ne düşmanlık bu ne insanlığını unutmaktır yahuuuu..toparlanın bi kendinize gelin sirkilin...
Bir "MÜSLÜMAN" ın böyle düşüneceğini sanmıyorum.
Siz hangi utopyada yasiyorsunuz kuzum ?
gok_tengri
12/07/2006, 15:42
Siz hangi utopyada yasiyorsunuz kuzum ?
Bunun hayal dünyasıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum. İnsan ve çevresi neyse herkesi öyle bilirmiş,belki de bu yüzden böyle düşünmüş olabilirsin. Müslüman kavramını her yerde her konuda olur olmaz şekilde kullanamazsınız. Siz çevrenizdeki müslümanım diyen insanlardan bahsetmek için böyle konuşmuş olabilirsiniz ancak müslüman diye hitap ettiğiniz zaman gerçekten müslüman olan dini bütün olan insanları da tartışmanın içine almış oluyorsunuz.
Bi insanın gerçekten 1. dereceden iman etmesi size neden hayal ürünü gibi geliyor?
Ya iyide banane esas muslumanlardan. Bunlarin 1.3 milyarlik populasyon icinde orani ne ki? ( Ben cevreme ve gorduklerime gore -1000 kisiye sorduk- cikarim yaparsam 0.1 ) Eh tabii ki konusurken onlari gozardi edecegim. Azinliktan neden bahsedeyim ki?
Kafanizdan bir utopya da muslumanlik su, ideal musluman boyle diye hayaller kurup sonra musluman bunu demez bunu etmez... Diyor kardesim iste. Dediklerini goremiyorsaniz bana ne?
gok_tengri
12/07/2006, 16:27
Ya iyide banane esas muslumanlardan. Bunlarin 1.3 milyarlik populasyon icinde orani ne ki? ( Ben cevreme ve gorduklerime gore -1000 kisiye sorduk- cikarim yaparsam 0.1 ) Eh tabii ki konusurken onlari gozardi edecegim. Azinliktan neden bahsedeyim ki?
Kafanizdan bir utopya da muslumanlik su, ideal musluman boyle diye hayaller kurup sonra musluman bunu demez bunu etmez... Diyor kardesim iste. Dediklerini goremiyorsaniz bana ne?
ideal müslüman diye hayaller kurmak????
azınlıktan bahsetmemek????
ve bütün bunlardan sana ne???
neyi niye tartışıyoruz ki o zaman????
Ben birsey tartismiyorum. Gozlemimi belirtiyorum. Ben "bunu gordum, gozlemim bu" derken sen gelip "bunu diyecegini sanmiyorum" diyorsun. Sorun bu zaten. Ben destekli salliyorum, bazilarimiz desteksiz salliyor.
gok_tengri
12/07/2006, 17:32
Neyse senin canın saolsun,madem sallıyosun,fazla söze gerek yok.
Ihale uzerinize kalacagi nasil yag gibi kayiyorsunuz var ya. Kaypaklikta tek geciyorum sizin gibileri.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.