Tam Sürümünü Görmek İçin : geçmiş......bir gün giderse
hanımlar beyler aklımıza hiç gelmeyecek bişey ama başımıza gelebilecek bişi.
sizi sevenlerden biri belki en yakın dostunuz< anneniz falan, bir gün hafızasını kaybedip sizi tanımazsa,telefonda cnm diye konuşan kişi size siz deyu hitap etmeye başlarsa o na kendinizi hatırlatmak hafızasını geri getirmek için ne yapardınız??????????????
Ceviz.net'ten gelebilecek bir ihtimali cevap:
Haftalık, aylık ya da belli periyotlarla yedek alıyor muydunuz? :)
Kusuruma bakma @Berza..Sadece şaka..Kızmaya gerek yok dimi ama :)
Beraber gezdigimiz yerlere götürürdüm.
Varsa beraber cekildigimiz resimleri gösterirdim...
Hemen internette araştırmaya başlardım.
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=hafıza+kaybı
Bir sok tedavisi uygulardim. 10.000 Volt iyi bir cozum.
10.000 volt ile aklı başına gelir.Ancak bu sefer ruhu kaçar...Soğanın kokusunu en iyi sarımsak giderirmiş :)
Beraber cekilmis fotografiniz, videonuz yok mudur ? Hastaneye gidilmemisse daha fazla vakit kaybetmeden...
Beraber cekilmis fotografiniz, videonuz yok mudur ?
Bu kötü etkilemesin.
Eğer gerçekten böyle bir durum varsa profesyonel yardım almak en mantıklısı.
Bilişim sitesinden alacağın en mantıklı cevap "sistem geri yükleme yap" olur.
karavanabatu
07/07/2006, 20:43
Filmlerde falan görüyoruz. Hafızasını kaybeden kişiye şok geçireceği bişi yapıyorlar. Birden korkutmak gibi şeyler de olabilir.
Çılgın Bediş dizisinde kros motorla 10 metreden atlıyorlardı hafızası yerine geliyordu kızın.
Meteryus
07/07/2006, 22:04
Eski türk filmlerinde birinin kafasına vurulduğunda hafızası kaybolup geri geldiği yada kör olup gözlerinin açıldığı sık rastlanan bir durumdur, ama gerçek hayatta bu tip bir hafıza kaybı pek görülmez , beyine bu kadar hasar verebilecek darbeler genellikle ölümle sonuçlanır.
ayrıca :
Haftalık, aylık ya da belli periyotlarla yedek alıyor muydunuz?buna çoookk güldüm :)
Çılgın Bediş dizisinde
Yakaladim seni :)
cemaliozan
08/07/2006, 11:39
Eğer önceki hafızasında bad sector ağırlıktaysa bu durumda sabit disk çökmesi bence iyi olmus. Yok tüm sektörler iyiyse tabiki geri döndürmek lazım...
Ne image çakmak, ne sistemi geri yüklemek nede elektrik vermek ve diğerleri işe yaramaz. Bırak garibim yeni kimliğiyle dolaşsın azcık. Farklı hissetsin. Nasıl olsa düzelecekse bir gün kendi kendine düzelir. Hem kaç kişiye böyle farklı hissetmek konusunda ikinci bir şans verilir ki.
peki hafıza kaybından sonra kendini şanslı hissedebilecek fikre dahip olabilecek miyiz ki? :)
cemaliozan
08/07/2006, 13:13
peki hafıza kaybından sonra kendini şanslı hissedebilecek fikre sahip olabilecek miyiz ki? :)
- "ooooo sen önceki halinde neler yaşadın neler bir bilsen, dabi bilmesen daha iyi"
diyerekten O fikri icap ediyorsa çevredekiler aşılar, açıklar.
diyelimki hiç görüşmedik yane sadece telefon konuşması .... veya sadece bi kaç resim falan.. malum geçmiş ise hiç de hatırlanmak istenmeyecek bi durumda. ama kişiler hatırlanmalı değil mi... en azındna iyi olanlar.. inanın dünyada aklıma gelmezdi ama başıma geldi işte....
cemaliozan
08/07/2006, 17:16
diyelimki hiç görüşmedik yane sadece telefon konuşması .... veya sadece bi kaç resim falan.. malum geçmiş ise hiç de hatırlanmak istenmeyecek bi durumda. ama kişiler hatırlanmalı değil mi... en azındna iyi olanlar.. inanın dünyada aklıma gelmezdi ama başıma geldi işte....
Mağdursun anladıkda, bizi hatırlayıp sorduğuna göre hasta sen değilsin galiba. :))) Bende sık sık isimleri ve yerleri unuturum.
İnsanlar algı düzeylerine göre, işitsel, görsel, duyusal ve hissel ağırlıklı hatırlama düzenine göre programlanmışlardır. Kimisinde bu çeşit algının tamamı kimisinde ise yalnız biri kuvvetlidir. Sizin hastanın algı düzenini biliyorsanız ona göre bir tarz uygulayabilirsiniz. Örneğin gördüklerini kolayca memorye yükleyebiliyorsa, görsel öğelerle, işittiklerini kolayca yükleyebiliyorsa işitsel öğelerle ilgili anıları harekete geçirin.
Bu arada tohtor olayı ne alemde ? Aklı başında bir tohtor bulabildiysen tabi...
Geçmiş olsun.
<hafif konu dışı>
Beyninden silebilirsin ama kalbinden asla gibi bir de film vardı. Doktorlar istediğiniz kişiyi tamamen unutmanızı sağlıyorlardı.
Kötü bir filmdi, tavsiye etmem.
</hafif konu dışı>
selected
09/07/2006, 00:38
<hafif konu dışına cevap>
Sil baştan filmi vardı o olabilir dediğin.
</hafif konu dışına cevap>
metoikos
09/07/2006, 01:51
<hafif konu dışına cevap>
Sil Baştan, hayatımda izlediğim en güzel filimlerden biriydi.
</hafif konu dışına cevap>
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.