Tam Sürümünü Görmek İçin : Kamu Yönetimi ni Tanımlayalım
Yaklaşan öss tercihleri öncesi Kamu Yönetimi bölümü nedir, ne değildir, nerelerde vardır bunları içeren ufak bir çalışma hazırladık. Kamu yönetimi tanımlarınızı bekliyoruz.
http://www.kamuyonetimi.net
memphiswoo
04/07/2006, 21:33
Ceviz Forum > Web & Grafik > Site Yorum vs Kamu yönetimi tanımlarınızı bekliyoruz
Bana bir acayiplik varmış gibi geldi.
walla haklısın kardeş o kadar dikkat etmemiştim direkt site tanıtım bölümü sandım bir an. kapatamıyoruz da sanırım konuyu
ApexLoader
04/07/2006, 21:43
Renkler çok sade ve güzel
memphiswoo
05/07/2006, 00:46
Sanırım konu taşınacaktır en kısa zamanda
bu bölümün adı kamuya ayak uydurma şeklinde değişse çok daha iyi olur.
memphiswoo
05/07/2006, 22:00
@turker +1 :)
Meteryus
06/07/2006, 02:26
" bence kamuyönetimi " bölümü güzel olmuş, maliyeci malik kim onu anlamadım !
yanlış anlamayın ama ben bu çalışmada biraz bildirgec.org havası aldım.
Site (su an) access veritabani hatasi verdigi icin siteye bakamadim.
Ama (tercih yapacak olanlara fikir vermesi acisindan) kamu yonetimi okuyana kadar hukuk okurdum. Arada birkac sira dag fark var.
cemaliozan
06/07/2006, 11:38
http://www.kamuyonetimi.org/ sanırım adres.
bencede Kamu yonetimi okuyup muhtar olana kadar hukukcu olup sonrada HSYK'lunca şutlanmak daha güzel olabilir. Eyvah ben ne dedim şimdi, az sonra saz ekibi gelir. :)))
metoikos
06/07/2006, 13:47
:) Valla bende Kamu Yönetimi okudum, web programcısıyım ama muhtar olunduğunu ilk defa senden duydum. Bizi hep kaymakam, müfettiş vs yönetici olacaksınız diye gaza getirip dururlardı.
cemaliozan
06/07/2006, 13:56
:) Valla bende Kamu Yönetimi okudum, web programcısıyım ama muhtar olunduğumu ilk defa senden duydum. Bizi hep kaymakam, müfettiş vs yönetici olacaksınız diye gaza getirip dururlardı.
iyi ya işte web yöneticisi olmuşsun. :))))
metoikos
06/07/2006, 22:12
Haklısın aslında bulunduğum şirkette yönetici pozisyonundayım, hiç böyle düşünmemiştim. Sağol nirvanaya ulaştığımı hissettim :P
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.