Tam Sürümünü Görmek İçin : Corel, In Design yada FreeHand ?
creative
01/07/2006, 13:04
Bu konuda siz tecrübeli arkadaşlarımın değerli fikirleri doğrultusunda bir karar vermek istiyorum. Bu amaçla sizlerden, radikal olarak bu tercihi yapmanızı istiyorum. Özellikle corel ve Freehand kullanan arkadaşlardan.
şimdi burada freehand kullananlar 'freehand şöyle iyi', corel kullananlar 'corel böyle iyi' diyeceklerdir. sen ikisine de bi başla hangisi sana kullanışlı gelirse onu kullan. iki programında türlü çeşit özelliklerinden dolayı savunucuları (kullanıcıları) çıkacaktır. net bir cevap alman zor olur düşüncesindeyim. kolay gelsin
Farklı işler için farklı programlar tercih edilir... Ne iş yapacağına bağlı.
tarzan45
03/07/2006, 10:21
kürşada katılıyorum, sonu8çta her programın artıları ve eksileri var.
ne corel ne freehand illustrator
Adoba CS3 versiyonunda freehand'i duyurmadı buda freehandin ilerilere gidemeyeceğini gösteriyor devamı yok.
Corel iyi programdır çok kullandım Fakat Bu işte artık lider illistratördür diğer programlarla uyumu dirik psd çalışma pdf yapma açma vs. gibi çok artısı olan bir program yeniysen bununla başlamanı tavsiye ediyorumb
zaferdogan
06/07/2006, 16:25
ne corel ne freehand illustrator
Adoba CS3 versiyonunda freehand'i duyurmadı buda freehandin ilerilere gidemeyeceğini gösteriyor devamı yok.
Corel iyi programdır çok kullandım Fakat Bu işte artık lider illistratördür diğer programlarla uyumu dirik psd çalışma pdf yapma açma vs. gibi çok artısı olan bir program yeniysen bununla başlamanı tavsiye ediyorumb
Freehand Gidiyormu? yapma yaw:(
rahmetli
07/07/2006, 21:01
corele güveniyorum :)
Ben de diger arkadaslara katiliyorum her programin kendine göre üstünlügü var. Birde ne yapacagina bagli yada programdan neler bekliyorsun. Dizim yada layout icin In Design ni tavsiye ederim, hemde diger Adobe programlari ile 100% uyumlu bir program.
Freehand gibi bir programı çıkartmamayı devam ettirmemeyi göze alabilr mi sizce Adobe ?
- Tabikide hayır.
Freehand derim.
İndesign i kullandım tatlı bir program. Zaten freehand ile dergi dizgiciliği yapmak zordur.
Her program işine göre kullanılmalıdır.
creative
10/07/2006, 17:33
arkadaşlar fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu soruyu genel anlamda sormuştum.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.