Tam Sürümünü Görmek İçin : Türkiye`den Manzara Resim Arşivi ?
Disconnecting
30/06/2006, 18:25
Arkadaşlar takvim katalogunda kullanılmak üzere Türkiye`den çeşitli manzara resimleri, bebek resimleri vs. yani takvim katalogu icin kullanılabilecek resimler arıyorum. Resimlerin ebatları büyük olcağı için pixelleride yüksek olması gerekiyor. Nasıl ve nerden bulabilirim. Çok acil
http://www.google.com.tr/search?q=imajbank&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:tr-TR:official
gibi bir arama yardımcı olur sanırım.
Disconnecting
30/06/2006, 19:09
kursad çok teşekkürler. Fakat kafama bişey takıldı katalogunu yaptığım firma büyük bi firma. Sitede Uyarı var sence napıyım ?
"Bu sitede yer alan fotoğraf çalışma ve logoların tüm hakları Veda Bilgisayar San. Tic. Ltd. Şti'ne aittir. Tüm materyallerin izinsiz olarak kullanılması, kopyalanması , çoğaltılması Telif hakları kanununun 5846 maddesine göre suç teşkil eder. Burada yer alan görseller inceleme ve taslak amaçlıdır."
Tabii ki bunlar telifli imajlar. Kullanmak için satın almak zorundasın. Ben de aynı işi yapıyorum ve kullandığımız imajların telifini ödüyoruz. Bedava imaj istiyorsan birçok site var fakat seni tatmin eder mi bilmem. sxc.hu'da "Turkey" diye bir arama yapabilirsin mesela ;)
Disconnecting
30/06/2006, 19:17
Acaba hep güzel olanmı paralıdır, yoksa paralı olanmı güzeldir? :) neyse kursad saol
Bedava fotoğraflar diyince atlanmaması gerek, çalıntı olması büyük bir ihtimal :).
Disconnecting
01/07/2006, 10:17
Ama tüm resimlere para verdiğini düşünsene :(
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.