Tam Sürümünü Görmek İçin : İnternetten Ücretsiz Radyo Yayını
Konu Doğru Yerdemi Bilmiyorum.
İnternetten Ücretsiz Radyo Yayını Yapmak İçin Çok Güzel Bi Döküman.
flatcast.com Üzerinden.
Ben Yazdım
Kolay Gelsin Yaptığınız Radyoları Buraya Yazın.
İndir (http://www.bilgialani.com/dokumanlar/Flatcast_Radyo.doc)
reachable
24/06/2006, 17:57
dostum bunu dinlemeleri için bu flatcast.com un javasını indirmeleri gerekiyor ki bunu yapacak kullanıcı az :)
karavanabatu
24/06/2006, 18:47
Az insanlardan biri benim :D. Çok iyi bir uygulama ama açılması biraz yavaş.
yesilvadi
24/06/2006, 21:47
ben indirmedim, herkes de indiremez herhalde, nasıl birşey, ne yapıyor, nasıl yazdın, biraz anlatır mısın
anlatmazsan da canın sağolsun
:DBen Dökümanı Yazdım Nasıl Yapıcan Diye.
Flatcast.com Aracılığı İle Yapılıyor Nasıl Üye Oluncağını Falan Anlattım.
10 Kulllanıcı Online Oldu Bende Hiç Bir Yavaşlama Olmadı.
cotanak55
07/07/2006, 19:16
flatcasttan iki sene yayın yaptım. Diğer radyolara göre çok iyi. Ses kesilmesi falan olmuyo ve gayet net fakat iyi bir yayın yapabilmek için en az 256 k internet hızınız olmalı. 128 k da kullandim kesinti oluyor.
Burada diğer radyoların mantığı yok kişi sayısı önemli değil yani. İstediğiniz kadar dinleyici olabilir.
Yavaşlama şöyle oluyor çaldığınız müzik almanya serverlerine gidip ordan tekrar kullanıcıya geri geliyor buda sesin geç gelmesine neden oluyor. Yani ben dj lik yapıyorum ve ahmet kayadan bir parça çalıyorum, şarkı neredeyse bitecekken dinleyici daha yeni dinlemeye başlıyor. Tek kusuru bu.
Radyonun arka planını istediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz düzenlemeyi istediğiniz gibi yapabiliyorsunuz. İstediğiniz müziği çalabilir istediğiniz propagandayı yapabilirsiniz. Kimse size karışamaz.
Bence merak edenler yapsın çok kolay bence
Arkadaşlar Link Değişti Güncelliyim
Eski Mesajları Düzenleyemiyorum...
İndir (http://www.bilgialani.com/dokumanlar/Flatcast_Radyo.doc)
alakasız bi şey de ben yazım : )
müyap radyo yayinlarina da karılıyor ve siteniz turk telekom dnslerinden block yiyebilir.. dikkatli olmak lazim
LeftEyeNine
15/08/2006, 22:18
Hmm, gerçekten kullanıcı sayısının yayının sürekliliğini etklimediğinden emin misiniz? Bunun için para baymayı düşünyordum -ki radyo yayını yapmak çok maliyetli birşey.
Hmm, gerçekten kullanıcı sayısının yayının sürekliliğini etklimediğinden emin misiniz? Bunun için para baymayı düşünyordum -ki radyo yayını yapmak çok maliyetli birşey.
Ben 10 Kullanıcıya Kadar Yaptım Hiç Bir Kalite Kaybı Olmadı 100 Kullanıcı Limiti Var Sanırım.
Müyapa Gelince Haberim Yoktu Yakında Msn Spacelerede Ban Koyarlar.
nerdesin
04/04/2007, 16:04
arkadaş kayyo.com belirtiğin bu siteye üye olamadım başka yapabileceğim site warmı?
reachable
04/04/2007, 16:08
kayyo.com ada üye olma zaten birçok arkadaş oradan üyelikleriyle birşeyler yapmak istiyorlar yapıyorlar ve sonunda kapatılıyor.. verilerinide alamıyor geri. yaptıkları asırı acımasızca birşey ve hiç yakışmayan bir davranış...eğer böyle yapacaksanız niye account verdinizz.. Zaten bir türk firmasının verdiği hizmet bu kadar olur
nerdesin
04/04/2007, 16:13
arkadaşım senin bildiği bir site warmı???
www.somee.com u dene derim
ama duyduğum kadarıyla sitene saldırı olduğunda hesabını siliyorlarmış.
başka ücretsiz hizmet veren yerlerde var araştır.
yada
yıllık 20-30 ytlye alan adı + hosting al.
youtube kapatılınca bile çoğu kişi sazan gibi atladı müyap kapattı diye..
radyo konusuna gelince playlistten müzik parçalarını sırayla çalmak mı yoksa gerçek bir radyo yayını mı? her iki durumda da online kullanıcı sayısı tabiki önemli.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.