Tam Sürümünü Görmek İçin : 2006 ÖSS de başarılar
Sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum.
Tüm gireceklere başarılar
Allah zihin açıklığı versin.
Bütün olumsuzluklara rağmen bende başarılar diliyorum.
Olumsuzlukları olumluya çevirmeniz dileği ile.
cemaliozan
17/06/2006, 13:38
boşverin öss'yi filan. Gidin simit satın, ayakkabı boyayın, park sulayın, bebe bakın. Nasıl olsa bitirincede bunları yapmayacak mısınız ? Ne gerek var bi dünya zaman ve para kaybına.
Okumuş simitçi, çöpçü olmak her zaman daha iyidir.
sınava girecek herkese başarılar dilerim..
sınava girecek arkadaşların hepsine başarılar...
üniversitenin kapısından bile girince insan başka oluyor...:)
Zerzevat Adam
17/06/2006, 16:19
Teşekkürler, bilmukabele cümlemize.
bende tümsınava girecek olan arkadaşlara başarılar diliyorum..Öss 'yİ olmazsa olmazlardan görmeyin sakın.
karavanabatu
17/06/2006, 17:58
Hakkı olan kazansın.
Basarilar..
Sakin ola ZKU'ye felan gelmeyin.(Merkez kampusu disinda.)
Öss Değil Ösym...
Sağol...
arkadaşlara bi tavsiye de benden: hangi fakülteyi istiyorsanız isteyin, mutlaka ama mutlaka o bölümde okuyan birinden fakülteyle ilgili yorumlarını dinleyin ve bunu tercih ederken göz önünde bulundurun; bu fırsatınız yoksa eksisozluk'ten istediginiz fakülteyle/üniversiteyle ilgili yorumları okumanızı tavsiye ederim.(çoğunluğu doğru ;) )
geçen sene ben de bu sıkıntıları yaşamıştım: fakülte tercihi yapmak, öSS 2005 ten daha zor gelmişti.. aman ha tercihlere dikkat!
Meteryus
18/06/2006, 21:31
cümleten geçmiş olsun :)
karavanabatu
18/06/2006, 23:14
Çoğunluk 2. bölümün zor olduğunu söyledi. TV'de soruları gösterdiler baktım, 2. bölümde sırf bilgi sormuşlar.
Zerzevat Adam
19/06/2006, 07:25
ÖSS iyi geçti benim, ilk bölümün matematiklerini yapabildiğimi anladığım andan itibaren koptum gittim. Mat2 ise zordu, ben 30 sorunun sadece 8 tanesini işaretledim.
Edebiyat-Sosyal bölümü içinse, edebiyat notlarını okumadığıma pişman olabilirim ama olmayacağım. :D
Eh artık ÖSS sıtresi gittiğine göre forumda daha sakin olabiliriz cemaat olaraktan.
Bu ilk bölüm ikinci bölüm meselesi ne sistem yinemi değişti.
yeme ,içme ,eğlenme yokmuydu :D
karavanabatu
19/06/2006, 16:05
Bu ilk bölüm ikinci bölüm meselesi ne sistem yinemi değişti.
Tvlerde o kadar anlatmalarına karşı duymayan kalmış demek ki :)
Mat1: Eski sistemdeki ÖSS'de çıkan matematik (Lise 1)
Mat2: Lise2 ve Lise3 Matematiği (Kazık olan)
Fen1: Eski sistemdeki fen (lise 1)
Fen2: Lise2 ve Lise3 fiziği
edebiyat ve sosyalin de bölümleri var ama sayısalcı olduğum için pek ilgilenmiyorum.
Ömer hangi bölümü istiyorsun? Ben senin bilgisayar müh. istediğini düşünmüştüm.
Tvlerde o kadar anlatmalarına karşı duymayan kalmış demek ki :)
Mat1: Eski sistemdeki ÖSS'de çıkan matematik (Lise 1)
Mat2: Lise2 ve Lise3 Matematiği (Kazık olan)
Fen1: Eski sistemdeki fen (lise 1)
Fen2: Lise2 ve Lise3 fiziği
edebiyat ve sosyalin de bölümleri var ama sayısalcı olduğum için pek ilgilenmiyorum.
Televizyon izleyemiyorum ki :) neyse sağol
Zerzevat Adam
19/06/2006, 19:11
Bilgisayar mı? Kesinlikle hayır! :)
Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı bölümünü istiyorum en çok, eğer olmazsa ve ÖSS puanım "tutarsa" İstanbul'da gitmek istediğim ama tasarımla direk alakalı olmayan bölümler var.
Meslek olarak web tasarımı bile ikinci planda düşünüyorum ben, benim asıl istediğim reklamcılığın yaratıcı kısmı, fikir kısmı. Yani uygulama yapmak yerine, fikir bulmak daha iyi. Web, görsel ve işitsel bir iletişim aracı. Web konusunda yaratıcı olmak, iyi bir proje geliştirmektir veya kullanılabilirliği yüksek seviyede arayüzler oluşturabilmek. Reklamcılık ise, basılı işlerde durağan oluyor, tv reklamları ise çok kısa süreli oluyor. Bazen keskin çizgiler, yaratıcılığı kamçılıyor. Fakat, bir web sitesinin temel hedefi "insanları etkilemek ve bir fikri çok hızlı bir şekilde(1-5 saniye) aktarmak" olmadığı için, yani bir afiş gibi web sitesi olamayacağı için, ben daha çok geleneksel reklamcılığı, gerilla pazarlama yöntemlerini ve ürün tasarımını seviyorum.
reachable
19/06/2006, 21:21
Herkesin ÖSS si iyi geçmiş sanırım oks deki gibi bir puan patlaması olacak ve yine aynı olacak cok calısanlar kazanacak az calısanlar kalacak ama millet kontenjanlar acıklanana kadar sevinecek o kadar...
(aşırı karamsarım) :)
Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı bölümünü istiyorum en çok
Aç kalcan desene :) Bak avukatlik, mühendislik gibi dolgun maaş, ssk, yemek, yol garantili işler var bir sürü :p
Arkadaşlar artık forumda daha aktifim, ösys'yi atlattım, netimi açtırdım ve sonunda burdayım.15 temmuzda sonuçlar açıklandığı zaman bakalım hala burda olabilecek miyim :).
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.