Tam Sürümünü Görmek İçin : Ülkerspor ve Fenerbahçe Basketbol kulupleri birleşti.
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=163905
bu ülker ticareti iyi biliyor...
bu ülker ticareti iyi biliyor...
50 milyon taraftarı kendine çekmek için bu kadar mukemmel reklam yapılamazdı:)
50 milyon taraftar mı? çok komik
Bence de akıllıca bir hareket. Hem Ülker, Ülkerspor adı altında yarışmaya devam edecek hem de Fenerbahçe gibi bir kulübün yönetiminde adamı olacak. Ama anlamadığım şey; önemli adamlarını veriyor, Euroleague haklarını devrediyor da birde üstüne stad sözü neden? Var bir bildikleri demek ki...
ülkerspor adına devam etmiyor, daha doğrusu ülkerspor adlı klübün devam edip etmeyeceği belli değil.
ne kadar paran olursa olsun taraftarı parayla salona getiremezsin, alt yapı diye birşey de olmadığı için her sene her sene adam gibi oyunculara dünyanın parasını vermek de koyar tabi bir süre sonra.
Meteryus
15/06/2006, 22:13
Akıllıca bir ticari hamle, ama bir basketbol seyircisi olsaydım bu durum pek hoşuma gitmezdi.
aziz yıldırım yakında özhan canaydından galatasaraylılık ruhunu ister o zaman belki fener avrupada ve türkiye kupasında başarılı olur
Tofaş da tam şampiyon olduğunun ertesi sene basketbol şubesini kapatmıştı diye hatırlıyorum. Yanılmıyorum değil mi? Daha sonraları Tofaş altyapıya önem verdi, gençleri yetiştirmeye başladı. Ülkerspor da aynı taktiği izleyecek olabilir belki.
Ülkerspor ile Fenerbahçe'nin birleşmesi Türk basketbolunun geleceği açısından iyi olacaksa destekliyorum. :)
makaveli
16/06/2006, 11:17
böyle bir birleşme söz konusu değil. nihat özdemir açıkladı.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.