PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Site seciyor

CaddeClub
14/06/2006, 23:52
Merhabalar,

Internet Explorer 'da ornegin; hotmail sayfasında bir sorun yok ama şifreyı degistirmek yada yenı bir kayıt yapmaya calıstıgınızda da bir hata verıyor bu hata raporu sayfa yenılendıgınde bazen gıdıyor bazen hic gitmeden sayfayı kapatıp aynı adrese gırdıgınızde vermıye bılıyor ama hata raporunuda asagıda ek dosyalar arasında resim olarak kaydetmis bulunmaktayım ama suna ben dıkkat ettım sanırım java kullanılan sayfalarda hata karsımıza gelıyor tamınımce ama bu konuda yardımcı olbilirsenız cok memnun olurum.

İyi Çalışmalar

yesilvadi
15/06/2006, 01:49
bu basit bir javascript hatası muhtemelen sisteminde bir javascript debug işlemi yapabilen program var ve "onunla sayfayı açıp düzenlemek ve hatayı düzeltmek ister misin" diye soruyor.
ek$i sözlükte MS için "kendi sitesinde javascript hatası veren şey" gibi bir tanımlama vardı ne kadar da doğruymuş. site onun tarayıcı onun ama hata senin hatan :P

neyse mesele şu bu ileti çıktığında hayır diyeceksin ve bu zulme katlanacaksın. en azından ben bundan kurtulmanın bir yolunu bilmiyorum firefox kullanmaktan başka

eshki
15/06/2006, 02:40
Eklediğim dosyada, işaretlediğim yerdeki ayarı değiştirince bu hata çıkmıyordu sanırım.
Uzun zamandır ie kullanmıyorum bu yüzden yanlış hatırlıyor olabilirim.

karavanabatu
15/06/2006, 09:08
Bu hataya bilgisayarınıza bulaşan spywarelar sebep olabiliyor. Bu spywarelar IE'in sayfayı yorumlama sistemine zarar verip hatalar çıkmasını sağlıyor. Bilgisayarınızı SpyBot Search&Destroy (http://www.safer-networking.org/tr/download/index.html) ve Microsoft AntiSpyware (http://www.microsoft.com/athome/security/spyware/software/default.mspx) ile taramanızı öneriyorum

CaddeClub
16/06/2006, 13:45
Merhabalar,

Hatayı duzeltmiş bulunuyorum çok tesekkurler ediyorum tüm arkadaşlara nasıl düzeltiğimi merak edıyorsunuzdur dıye yazmak istedim javanın yenı versiyonunu yuklıyerek ve internet seceneklerınden arkadasımız dediği seceneği secerek hatayı kokunden cozmuş bulunmaktayım.

Saygılar

selected
16/06/2006, 16:41
hatayı düzeltmedin, sadece görüntülenmesini engelledin. Hata gene var aslında.