Tam Sürümünü Görmek İçin : S.O.A.D. grubunun turklere karsi yaptigi
HASANSARIBAS
11/06/2006, 23:31
S.O.A.D. grubunun turklere karsi yaptigi sarki ve klibi mutlaka izleyin biraz moraliniz bozulcak ama bu tip kiskirtma amacli yapilan seylerden hiçbirimizin haberi olmuyor çok üzücü
http://www.youtube.com/watch?search=holy+mountains&v=tyzsfHXq-c0
benim haberim vardı. pek de ciddiye almamak lazım.
uye olmak gerekiyo.. :( formu doldur, emaili bekle, aktivite et falan filan..
şarkının adı "holy mountains".
SOAD'ın turklere karsı oldugu rock muzıkle bıraz hasır nesır olmus herkes tarafından bılınıyor.. Yanı bu yenı bırsey degıl.. Uzulmene gerek yok..
Bunlar politik hareketler. Fransa'nın, Hollanda'nın, Geyikler Ülkesinin, şuranın buranın hiçbir yetkisi olmayan meclisleri soykırım var, tanıyoruz demeleri hiçbir anlama ifade etmiyor.
Gün gelir, gerçek bir yargılama mekanizması kurulur ve iş politik birşey olmaktan çıkıp yargısal bir anlam ifade ederse -ki birgün böyle birşey olacakmış gibi görünüyor- herkes belgelerini, kaynaklarını, delillerini politikadan uzak, akla uygun bir şekilde, fonda müzik olmadan ortaya döker ve kim haklı kim haksız çıkar ki ancak o zaman bir ermeni terörü mü (armenian terror) yoksa bir ermeni soykırımı mı (armenian genocide) olduğunu tüm dünya anlamış olur.
O zamana kadar ermenilerin böyle şeyler yapması normaldir. Ama kim ne derse desin dünya yuvarlak. Gerçekler birgün ortaya çıkar.
Hatta dilerseniz sizde bu klibin türk belgelerine (daha doğrusu resimlerine) dayalı halini aynı müzik fonuyla hazırlayabilirsiniz. Ama bu sadece politik birşey olacağından anlam ifade eder mi bilmem.
Bu arada "Lonely Day" parçası çok iyi albümdeki.
hürriyet
20/06/2006, 00:03
el kadar ermenistan doğu anadoludan toprak koparmak istiyosa vay zavallılar vay derim ben.tüm ermenistan kadınıyla çocuğuyla seferber olsa doğu anadoluyu bırakalım kars'tan bir köy bile alamazlar.kafayı yemiş ermeniler.
yanlış anlamadıysam şarkıyı yapanlar ağrı dağına kadar toprak istiyolar.
melodisi güzel şarkının kafanıza takmayın bunlar Ansugo'nun dediği gibi politik vaazlar.
politik olduğun bilmeyen yok herhalde ama..
mustafa kemal atatürk - responsible for armenian genocide.
bunu yazıp yanına atatürk resmi koyunca biraz tepesi atıyor adamın..
Ben Ataturk olsaydim hic umursamazdim. Ama beni sevenler benden cok umursayabilirdi.
İlginçtir, bu yapılan yeni birşey değil. Adamlar konser biletlerine "Türkler ve köpekler giremez" yazdırmışlardı. Ama biz bu soysuzlara Eurovision şarkı yarışmasında 10 puan verdik. Biz bunlara yüz verdikçe tepemize ...maları an meselesi.
(Normalde bu konuya cevap yazmayacaktım ama ilk defa @hürriyet ile aynı fikirdeyim, sadece bunu belirtmek için birşeyler karaladım...)
Panteray
10/07/2006, 21:06
Ya aslında bi aralar hayranıydım bu grubun chop suey die bir parçaları vardı bitirirdi beni ama zaman geçtikçe gördümki ben bu adamları dinledikçe adamlar bizlere küfrediyorlar...Küfür yiyince yarabbi şükür diyen türkler için çok sıkı bir grub :super:
İlginçtir, bu yapılan yeni birşey değil. Adamlar konser biletlerine "Türkler ve köpekler giremez" yazdırmışlardı. Ama biz bu soysuzlara Eurovision şarkı yarışmasında 10 puan verdik. Biz bunlara yüz verdikçe tepemize ...maları an meselesi.
(Normalde bu konuya cevap yazmayacaktım ama ilk defa @hürriyet ile aynı fikirdeyim, sadece bunu belirtmek için birşeyler karaladım...)
Onlarda senin gibi düşünüyor işte.
smasherz
10/07/2006, 22:43
ikidir uzun uzun yazı yazdım buraya ikisndede yeniden üye girişi yapmamı istedi. gitti yazılar arkadaşlar. napayım yazmamı istemiyor birileri.
neyse ilerde konu uzarsa yazarım.
smasherz
10/07/2006, 23:11
http://www.youtube.com/watch?v=xhT9OT0AaJQ
aynı şarkı sahne değişik.
Türkiye yabancılara çok değer versin yüz verildiginde astarında istenmesi normaldir.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.