PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Bu Titan gibi birşey mi ? bilen var mı ?

hakansor
10/06/2006, 21:18
buyukdusun.tr.cx

//düzeltme(turker):direk link verip adamların ekmeğine yağ sürmeyelim.

karavanabatu
10/06/2006, 22:29
Bunu daha önce görmüştüm. Ya biz ne salakmışız ya dimi bakın adamlar bu kadar para kazanmayı garantiliyor biz de hala buralarda sürünüyoruz(!)

perlci
10/06/2006, 23:02
Sadece bir hedefe odaklanın!

Diyor başka birşey demiyor,birde adam zengin olma yollarını buluuuuuş :D
başkasına diyor gelin para kazanın ama aslında kendisi para kazanacak :D

selected
11/06/2006, 00:49
kitapların ismi de "Ücretsiz Reklam Yöntemleri" :) sanırım içlerinde de sayenizde ne güzel ücretsiz reklam yaptık yazıyordur.

ama tebrik etmek lazım. adamlar üşenmemiş bu kadar yazı yazmış (başka işleri yok demekki) .

karavanabatu
11/06/2006, 16:54
Adamlar o kadar kazanmış ki kendilerine adam gibi bir hosting ve domain alamamışlar :D

isenturk
11/06/2006, 18:21
bundan 3 ay once bir arkadasimin babasi boyle bir sey gostermisti kendiside bu halkaya girmis kitaplarin icerigi frontpage de web sayfasi yapmakla alakali basit seyler ama soylendigi gibi iyi reklam yapilirsa bahsedilen meblayi kazanmak mumkun bu oyunun asli almanyada ortaya cikti daha sonra bizim uyaniklar kendilerine mal ettiler neyse gelelim arkadasin babasina 30 ytl almisti uc ay once bana soylediginde simdi ne alemdedir bilmiyorum gorusmedik o gun bu gundur acaba paraları alıp havayi adalarınamı yerlesti :) arkadaslar iyiki bu konuyu actiniz ben onu arayım bakayım son durumu nedir

mustafa
12/06/2006, 21:49
o kadar çok kazanmışlar ki bir domain almak bile pahalı gelmiş.

axC
12/06/2006, 22:00
o kadar çok kazanmışlar ki bir domain almak bile pahalı gelmiş.

aaa öyle demeyin, vakit bulamamislardir belkide :)

hakansor
12/06/2006, 22:08
aaa öyle demeyin, vakit bulamamislardir belkide :)

Sanmıyorum ; vakit sıkıntısı çekilmediği belli ! bayağı bir site açılmış.

ilgili siteden herhangi bir yeri alıp google da arattırınca bayağı bir site çıkıyor.

google.com.tr/search?hl=tr&q=%C5%9Eayet+siz+kazan%C4%B1rsan%C4%B1z+biz+de+kaz an%C4%B1r%C4%B1z+ve+biz+kazanmak+istiyoruz.&btnG=Ara&meta=

axC
12/06/2006, 22:14
Calismaktan vakit bulamamislardir belkide, esefle kiniyorum.. :)

captainzap
12/06/2006, 22:17
site site dolaşıyorlar bir de bir kaç ayda 400milyar kazanmak istermisiniz diye daha geçen birine rastladım böyle bir adres vermişti oda, adam demekki kazanmış yüzlerce milyarı daha sonra sıkılmış aa herkes kazansın diye tek tek forumları dolaşıyor hmm mübarek adam bunlar :)

bırakın bu tür kolay para oyunlarını bence tartışmak bile gereksiz.